Това гледали ли сте го, бе хора?
- Green Light
- snowprincess
Re: Това гледали ли сте го, бе хора?
изгледахме го заедно с голямата и тя каза:
и аз бих направила така

Мисля, че тоя има пълното право да е нахален.. Стигнал е до най-високото ниво с всичките си жокериМнемозина написа: Рядко срещан случай на симпатично нахалство.
Има, така си е - то затова е и симпатично.4avdar4e написа:Мисля, че тоя има пълното право да е нахален.. Стигнал е до най-високото ниво с всичките си жокериМнемозина написа: Рядко срещан случай на симпатично нахалство.:blink:
Panta rhei...
- snowprincess
верно ли всичките бяха?4avdar4e написа:
Мисля, че тоя има пълното право да е нахален.. Стигнал е до най-високото ниво с всичките си жокери:blink:
аз помислих, че само един е оставил за последния въпрос

Защо нахалство? 
Аз, като чувство за хумор го видях.
Измайтапи се, избъзика се......ма не беше нахално.
Сладур.
Сладур.
Да - аз на това понякога казвам "нахалство" и влагам хубав смисъл в него.esti написа:Защо нахалство?
Сладур.
Panta rhei...
Аха, виж в самото начало, появява се стълбицата на сумите и отгоре са всички жокери (не са зачеркнати!!!)snowprincess написа: верно ли всичките бяха?
аз помислих, че само един е оставил за последния въпрос
Напраоооо ми взе акъла
А не го ли накараха после да я върне, щото нямал право да участва?4avdar4e написа:Спечели яАмаранта написа:Бе защо в Бг никой така и не спечели голямата награда?!
А после играта стана поредното дупедаване
За после...
не че го имам за кой-знае каква скъпоценност де, но за никой човек не е приемливо тва...
Той беше бащата на Искра Ангелова, която тогава водеше няккво си сутрешно шоу. Човекът декларирал, че няма роднини в телевизията, щото тя голяма, живее отделно и си има нейно си семейство. От достоверен източникАмаранта написа: А не го ли накараха после да я върне, щото нямал право да участва?
За после...чак ми беше неудобно да гледам Н.Кънчев в тази роля,
не че го имам за кой-знае каква скъпоценност де, но за никой човек не е приемливо тва...
П.П. Аз чат-пат гледам руското, колкото и да ми е антипатичен Галкин
- Dark Angel