За сега в Търново...
- Света вода ненапита
За сега в Търново...
Виж подводницата!
Re: За сега в Търново...
Недей, там трудно се бута бебешка количка зиматаeti4ka написа: местя се в Търново:-)
идваш ли с мен?:blum:
ще се придвижваме с кучешки впрягове.....4avdar4e написа:Недей, там трудно се бута бебешка количка зиматаeti4ka написа: местя се в Търново:-)
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 22.12.08, 17:36, променено общо 1 път.
Ти пък откъде знаеш???Капинчо написа: Ма тя не е бременна. Само е малко ... поправена.
Аз за едно бъдеще говоря.. не за друго
Кой беКапинчо написа:Ма тя не е бременна. Само е малко ... поправена.4avdar4e написа:Недей, там трудно се бута бебешка количка зиматаeti4ka написа: местя се в Търново:-)
Всъщност
Memento mori.
Капинчо написа:Ма тя не е бременна. Само е малко ... поправена.4avdar4e написа:Недей, там трудно се бута бебешка количка зиматаeti4ka написа: местя се в Търново:-)
ъпгрейтната.........
Не, бе, не, ама се сетих за дружките ми в Търново. Как псуваше едно мъничко и нежно младо майче, като я забута тая ми ти огромна и тежка кола по калдъръмите зимата, за да стигне до детската кухня. Тя не се виждаше зад количкатаАмаранта написа:Какво става,
да не се е преместил тук форума бг мама?!:shocked:
Та така, асоциации по-скоро ...
4avdar4e написа:Не, бе, не, ама се сетих за дружките ми в Търново. Как псуваше едно мъничко и нежно младо майче, като я забута тая ми ти огромна и тежка кола по калдъръмите зимата, за да стигне до детската кухня. Тя не се виждаше зад количкатаАмаранта написа:Какво става,
да не се е преместил тук форума бг мама?!:shocked:
Та така, асоциации по-скоро ...
"Къде го чукаш къде се пика"............
4avdar4e написа:Пцолютно, хеле пък като почна от средата на изречението, което преди това е протекло само в ума ми.. Ела разбЕри после..eti4ka написа: "Къде го цукаш къде се пика"............
Та затова се обяснявам
аз съм си умничка и почти те разбрах.........
но мъжете все нещо друго мислят........