4avdar4eeeeee,

Все същите
Аватар
Nejimaki-dori

4avdar4eeeeee,

Мнение от Nejimaki-dori »

виж това!!!
Финландската банда The Rasmus пристигат за безплатен концерт в София. Новината е неофициално потвърдена от организаторите на концерта.
Звездите ще пеят на 29 октомври на площад "Александър Батемберг" в София по покана на телевизия МАД, която ги води за концерт и в южната съседка Гърция.

Да отидеш, да слушаш и да снимаш, а после да разказваш.

Ако бях разбрала по-рано щях и аз да дойда. :(
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
4avdar4e

Re: 4avdar4eeeeee,

Мнение от 4avdar4e »

Nejimaki-dori написа:виж това!!!
Финландската банда The Rasmus пристигат за безплатен концерт в София. Новината е неофициално потвърдена от организаторите на концерта.
Звездите ще пеят на 29 октомври на площад "Александър Батемберг" в София по покана на телевизия МАД, която ги води за концерт и в южната съседка Гърция.

Да отидеш, да слушаш и да снимаш, а после да разказваш.

Ако бях разбрала по-рано щях и аз да дойда. :(
Чакай па ти, не мъ стряскай :grin:

Брей, глей ти, ако не е партенка тва... А да видим ко пише по сайтовете разни :winkw:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Непотвърдена информация... Туй е при бърз поглед на сайта на МАД ТВ и на самата група. Навсякъде пише за днешен концерт в Атина и може би, едва ли не, ама.. идване утре :mad:
Публикувай отговор