... и спасение дебне отвсякъде
... и спасение дебне отвсякъде
Не съм гледал филма. Ако някой го е гледал да сподели струва ли си... щото изглежда интересно поне на заглавие...
Но тук приказката ми е за друго:
Слушам и чета тия дни за разни инициативи на вездесъщото ЕС, което явно е решило да спасява хората от самите тях. Забраняват безплатните коктейли за дами, разните там хепи часове и прочее с цел намаляване на консумацията на алкохол. (Източник)
Обмислят мерки против служането на музика прекалено силно със слушалки. (ето тук, примерно)
И какво ли още не...
Забрана за консумация на вътрешностите на жувотни, забрана за това и за онова и за другото и за ония трита също.
Пази ли ни ЕС или навлиза в личното пространство?
До къде трябва да ни пази и от къде нананататък си е личен бизнес? Ще изчезнат ли скоро месата заради вредния холестерол в тях, маслото заради мазнините и т.н.?
Мисля си на глас...
Но тук приказката ми е за друго:
Слушам и чета тия дни за разни инициативи на вездесъщото ЕС, което явно е решило да спасява хората от самите тях. Забраняват безплатните коктейли за дами, разните там хепи часове и прочее с цел намаляване на консумацията на алкохол. (Източник)
Обмислят мерки против служането на музика прекалено силно със слушалки. (ето тук, примерно)
И какво ли още не...
Забрана за консумация на вътрешностите на жувотни, забрана за това и за онова и за другото и за ония трита също.
До къде трябва да ни пази и от къде нананататък си е личен бизнес? Ще изчезнат ли скоро месата заради вредния холестерол в тях, маслото заради мазнините и т.н.?
Мисля си на глас...
Re: ... и спасение дебне отвсякъде
ne...Gaspode написа:Забрана за консумация на вътрешностите на жувотни, забрана за това и за онова и за другото и за ония трита също.
Мисля си на глас...
prosto tova e konspiraciq na USA.
za da namalim imigraciqta...
shte prevurnem Evropa v USA...
kolko mu e!
Навлиза.....и то без кондом.Gaspode написа: Пази ли ни ЕС или навлиза в личното пространство?
Мисля си на глас...
Не забрани, а просвета трябва..
Че при вас всичко това забранено ли е? Служането на музика със слушалки? Безплатните коктейли? Кво друго?doktorka написа: ne...
kolko mu e!
Интересно как човечеството е оцеляло до сега без всички тези забрани
Е тва е вечния проблем де - вместо да учиш и обясняваш по-лесно е да забраниш и да наказваш. И по-доходно ако събираш глоби. Та такаesti написа: Навлиза.....и то без кондом.
Или революция. В душите или телата.esti написа:Навлиза.....и то без кондом.Gaspode написа: Пази ли ни ЕС или навлиза в личното пространство?
Мисля си на глас...
Memento mori.
:)))))))))))))))))Gaspode написа:Че при вас всичко това забранено ли е? Служането на музика със слушалки? Безплатните коктейли? Кво друго?doktorka написа: ne...
kolko mu e!
Интересно как човечеството е оцеляло до сега без всички тези забрани
i mnogo drugi.
bavna muzika na firmeni kuponi ne se puska,naprimer...
( i chalga ne se puska):winkw:
Абе всичкото е за кинти -Gaspode написа:...
И какво ли още не...
Мисля си на глас...
ще кажа и аз кат един Куид същи.
Тва па що? Да не би танца плавно да премине в секс ли?doktorka написа: :)))))))))))))))))
i mnogo drugi.
pitaj golemite korporacii.Gaspode написа:Тва па що? Да не би танца плавно да премине в секс ли?doktorka написа: :)))))))))))))))))
i mnogo drugi.
spored men ,za da ne bi nqkoq mlada devojka da osudi nqkoj shef za sexual harassment...
- Глас в пустиня
Каза коренячката!:rotfl24:doktorka написа:ne...Gaspode написа:Забрана за консумация на вътрешностите на жувотни, забрана за това и за онова и за другото и за ония трита също.
Мисля си на глас...
kolko mu e!
Защо или? И защо или?Set написа: Или революция. В душите или телата.
Каза коренячката!:rotfl24:[/quote]БоЕВ написа:ne...
kolko mu e!
Boev,ne se pravi taka...
na drebno s takiwa leki zadqwki ne mojesh me svali...
poveche vuobrajenie ochakvam...
- Глас в пустиня
Boev,ne se pravi taka...doktorka написа:Каза коренячката!:rotfl24:БоЕВ написа:ne...
kolko mu e!
na drebno s takiwa leki zadqwki ne mojesh me svali...
poveche vuobrajenie ochakvam...
Ти нали имаш въображение за двама!
На тебе разчитам.
ama az nqmam interes kum teb kato kum muj...БоЕВ написа:Ти нали имаш въображение за двама!
На тебе разчитам.
sorry...
pufff...( kakto vuvu vica za blondinkata)...
tolkowa shte ti e ,ako sotavish na moeto vuobrajenie...
zatuj nedej zalqga na tozi strana...
- Глас в пустиня
Въх!:shocked:doktorka написа:ama az nqmam interes kum teb kato kum muj...БоЕВ написа:Ти нали имаш въображение за двама!
На тебе разчитам.
sorry...
pufff...( kakto vuvu vica za blondinkata)...
tolkowa shte ti e ,ako sotavish na moeto vuobrajenie...
zatuj nedej zalqga na tozi strana...
Ти да не си си мислела досега, че гледам на теб, като на жена?:blink:
Баси, препочитам латексова кукла...тя поне не говори...несвързано.
znaeh si az...БоЕВ написа:Баси, препочитам латексова кукла...тя поне не говори...несвързано.
- Глас в пустиня
И на кукла ли си се правила?doktorka написа:znaeh si az...БоЕВ написа:Баси, препочитам латексова кукла...тя поне не говори...несвързано.
Баси, док ти си пълна с изненади!:rotfl24:
ha!БоЕВ написа:И на кукла ли си се правила?doktorka написа:znaeh si az...БоЕВ написа:Баси, препочитам латексова кукла...тя поне не говори...несвързано.
Баси, док ти си пълна с изненади!:rotfl24:
eto ...
tova ne go znaeshe!
oh spokojna sum..
znaeh si che shte mi se pritechesh na pomosht..s blqskavite dospehi...
- Глас в пустиня
С бласковите са едни други - мойте са от картон!:rotfl24:doktorka написа:..s blqskavite dospehi...
- Света вода ненапита
ми... то точно тоз модел доведе до рязкото намаление на потреблението при бракята хамериканци и глей кво станА...pocti_bezobidna написа:Ами аз имам такова тълкувание на нещата:
Високи цени по кръчмите, забнана на пушенето - да си седят хората дОма, да не се преуморяват и да са свежи и работоспособни на следващия ден.
Матрица съща...
Виж подводницата!
Не, ти щото нали ,да отразяваш светлина и аз реших да те облека подобаващо....БоЕВ написа:С бласковите са едни други - мойте са от картон!:rotfl24:doktorka написа:..s blqskavite dospehi...
Оооо, революционера...Set написа:
Или революция. В душите или телата.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Аз, таковата ... за книгата да си кажа много набързичкоGaspode написа:Не съм гледал филма. Ако някой го е гледал да сподели струва ли си... щото изглежда интересно поне на заглавие...
Темата за връщането, което като правило е преди всичко към себе си, за играта, битките и от тук - за свободата, ми е някак близка.
Да се готви филмът
налага се да отбележа че показваш зрялост у изказаАмаранта написа:Абе всичкото е за кинти -Gaspode написа:...
И какво ли още не...
Мисля си на глас...
ще кажа и аз кат един Куид същи.
тва с кинтите е 50%
ако беше допълнено че другите 50% са любовна история то все едно човек е разказал историята на света:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“