Моят подпис
- Green Light
Моят подпис
Сноу, тва за добротата, че трябва да бъде премерена и адресоирана ти ли го измисли? Харесва ми. Въобще за подписите имам, какво да кажа. Мисли, не критика. Мементо мори е моят истински подпис, но си мисля че ако го напиша, както Сет, след третия постинг ще престане да се забелязва. Тоест аз ще престана. С Панта рей на Мнемозина ситуацията е същата. Хубава идея и вярвам в нея, но предпочитам да се сещам отвреме навреме, както си вървя. "Еййй! Мементо мори, бе гьон, забрави ли, я се върни да му се изплюеш на договора на тоя мръсник! Утре." Или "Не се връзвай толкова, споко! Срязал си там някъв маркуч, без да искаш? В Боинг. Панта рей, трай си. И тва ще отмине."
Подпис май не е правилно казано. Това, вашто, са девизи. Има и друго де: обяснителни- на Куида, лични- на Чавдарчето. Капинчо май се майтапи с неговия, макар да не съм много сигурен. Луната с Шер- също. Бийд съвсем не се майтапи, тя просто съощава: just perfect. Ние това си го знаеме, то е за случайно попадналите. Пенчо нищо друго не знае освен как го правят културните мъже. Но това и е напълно достатъчно. И как не, като знам двама от културните мъже в къщи как оставят тоалетната след себе си... Просто минават от там, пишкайки...
Мисля че от всички нас, съдейки по подписа, роднините на Холидей имат най сериозен проблем. Бе не само по подписа, дет се вика, то достатъчно човек да я попрочете по сериозно и веднага му се иска да стисне мъжа и за ръката и да го потупа по рамото. Даже може да го прегърне! Със сълзи на очи! "Ех, братче!" Мъжко момче. Не са много тия дет ще издържат непрекъснато да сядат върху очила и не само тва, дет се вика, виж и роднините! Но да живееш с жена която е добра и лоша едновременно, в един момент, риш, тва е късмет само за единици. Карма!
Иванушка е най- прав. И незнайния. И Боев. Тия работи- подписи, девизи и прочее трябва да се сменят.
Та не знам. Трябва да измисля нещо за мене си, ама не знам, какво да е.
"Плащам дълговете си" - Тъдъдъдъъм!!!
"Светофар" - Здрасти!
"Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства." - Леко с китката, бе манекен
"Аз мога" - Фукльо, фукльо, чунким имаш пишкаа. - Тва е песен.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят" - Хаа- хаа- хааа! Много смешно!
Може би трябва да се подписвам "...според мен" Това най- много ми харесва, обаче вие нали си знаете че това дето го пиша не е мнението на Филанкишията.
Та засега си оставам е така: бездевизен и безподписен.
С най- добри пожелания, винаги ваш и с уважение. Аз
Подпис май не е правилно казано. Това, вашто, са девизи. Има и друго де: обяснителни- на Куида, лични- на Чавдарчето. Капинчо май се майтапи с неговия, макар да не съм много сигурен. Луната с Шер- също. Бийд съвсем не се майтапи, тя просто съощава: just perfect. Ние това си го знаеме, то е за случайно попадналите. Пенчо нищо друго не знае освен как го правят културните мъже. Но това и е напълно достатъчно. И как не, като знам двама от културните мъже в къщи как оставят тоалетната след себе си... Просто минават от там, пишкайки...
Мисля че от всички нас, съдейки по подписа, роднините на Холидей имат най сериозен проблем. Бе не само по подписа, дет се вика, то достатъчно човек да я попрочете по сериозно и веднага му се иска да стисне мъжа и за ръката и да го потупа по рамото. Даже може да го прегърне! Със сълзи на очи! "Ех, братче!" Мъжко момче. Не са много тия дет ще издържат непрекъснато да сядат върху очила и не само тва, дет се вика, виж и роднините! Но да живееш с жена която е добра и лоша едновременно, в един момент, риш, тва е късмет само за единици. Карма!
Иванушка е най- прав. И незнайния. И Боев. Тия работи- подписи, девизи и прочее трябва да се сменят.
"Светофар" - Здрасти!
"Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства." - Леко с китката, бе манекен
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят" - Хаа- хаа- хааа! Много смешно!
Може би трябва да се подписвам "...според мен" Това най- много ми харесва, обаче вие нали си знаете че това дето го пиша не е мнението на Филанкишията.
- Green Light
Re: Моят подпис
И аз така.Green Light написа:
Понякога се изкушавам да си сложа едно "Аз съм пас", но може да се възприеме, като блъф, затова....и аз така шси ходя безподписна.
- snowprincess
не съм го измислила аз, но ми приляга като ръкавица 
а ти можеш да напишеш:
"Това, което е добро за Буда, може да не е добро за вас."
гъбаркам се, щото не харесваш тибетски притчи
или това:
"Дипломацията е изкуството да казваш "Добро куче...", докато намериш камък."
:lol:
а ти можеш да напишеш:
или това:

- Green Light
хехехе, ами то дипломацията си е точно товаsnowprincess написа:не съм го измислила аз, но ми приляга като ръкавица
а ти можеш да напишеш:
или това:
:lol:
- Green Light
В интерес на истината не съм много сигурен. Мисля, че съм един от малцината, които биха могли да се скрият. Тоест да пиша под друг ник, без много да променям позициите си и все пак да не бъда разпознат. Нямам отличителна оригинална черта. В моментите когато мисля добре за себе си това ми се струва хубаво, но по- често мисля, че не е. Не е много важно това, по лошо ще е оригиналничене, като маниер.wild_moon написа:Грийни, на теб не ти е нужно да слагаш нищо в подписа си!
Ти се подписваш с всяко написано нещо. Дори с две ръце!
...
- Green Light
esti написа:И аз така.Green Light написа:
Понякога се изкушавам да си сложа едно "Аз съм пас", но може да се възприеме, като блъф, затова....и аз така шси ходя безподписна.
"Пас, като блъф", може да роди само клавиатурата на Ести. Не че няма смисъл, де.
П.П. Все пак, горко на партньора ти на карти.
И аз съм си така - без нищо отзад (или май отдолу?!Green Light написа:....
"Светофар" - Здрасти!
но така, като четох твоите, (тва го прочетох погрешка) си харесах - "Плащам данъците си" - но се страхувам, че звучи малко двусмислено.
Green Light написа:
"Пас, като блъф", може да роди само клавиатурата на Ести. Не че няма смисъл, де.
Ама това направо е обидно! За клавиатурата ми.
Нека е тогава: плащам си здравните осигуровкиАмаранта написа: си харесах - "Плащам данъците си" - но се страхувам, че звучи малко двусмислено.:winkw:
....и затова мога да се лекувам по всяко време.4avdar4e написа:
Нека е тогава: плащам си здравните осигуровки
- Green Light
esti написа:Green Light написа:
Ама това направо е обидно! За клавиатурата ми.
Пас!
- Green Light
и всичко ми е позволеноАмаранта написа:....и затова мога да се лекувам по всяко време.4avdar4e написа:
Нека е тогава: плащам си здравните осигуровки(е, това за бг не важи, де
)
- Green Light
Впрочем "Плащам дълговете" си е също толкова двусмислено. Искам да вярвам, че аз го изпълнявам във всичките му смисли.Амаранта написа:И аз съм си така - без нищо отзад (или май отдолу?!Green Light написа:....
"Светофар" - Здрасти!
С най- добри пожелания, винаги ваш и с уважение. Аз),
но така, като четох твоите, (тва го прочетох погрешка) си харесах - "Плащам данъците си" - но се страхувам, че звучи малко двусмислено.:winkw:
Не ги разбираш Грийне картите....Green Light написа:
Пас!
Когато противника каже боя, а аз пасувам той си мисли, че не мога да го вдигна, а истината е, че имам майорна от неговата боя и ще го прецакам.
Щото много има, дето вдигат на мушмули и разчитат на късмет, който наричат майсторлък. Да, ама не.
- snowprincess
не знам на какво разчитат, на магия сигурно, мъж ми ги е взимал на такива мушмули и ги е изкарвалesti написа:Не ги разбираш Грийне картите....Green Light написа:
Пас!
Когато противника каже боя, а аз пасувам той си мисли, че не мога да го вдигна, а истината е, че имам майорна от неговата боя и ще го прецакам.
Щото много има, дето вдигат на мушмули и разчитат на късмет, който наричат майсторлък. Да, ама не.

Мойто не е точно девиз, а по-скоро заклинание. Не държа да го забелязвам и да се забелязва, оставила съм го да си работи...Green Light написа:Сноу, тва за добротата, че трябва да бъде премерена и адресоирана ти ли го измисли? Харесва ми. Въобще за подписите имам, какво да кажа. Мисли, не критика. Мементо мори е моят истински подпис, но си мисля че ако го напиша, както Сет, след третия постинг ще престане да се забелязва. Тоест аз ще престана. С Панта рей на Мнемозина ситуацията е същата. Хубава идея и вярвам в нея, но предпочитам да се сещам отвреме навреме, както си вървя. "Еййй! Мементо мори, бе гьон, забрави ли, я се върни да му се изплюеш на договора на тоя мръсник! Утре." Или "Не се връзвай толкова, споко! Срязал си там някъв маркуч, без да искаш? В Боинг. Панта рей, трай си. И тва ще отмине."
Подпис май не е правилно казано. Това, вашто, са девизи.
Panta rhei...
Всъщност нека не се забелязва.Green Light написа:Сноу, тва за добротата, че трябва да бъде премерена и адресоирана ти ли го измисли? Харесва ми. Въобще за подписите имам, какво да кажа. Мисли, не критика. Мементо мори е моят истински подпис, но си мисля че ако го напиша, както Сет, след третия постинг ще престане да се забелязва....
Всъщност....
Memento mori.
- Green Light
Защо? Защо пишем, тогава?Set написа:Всъщност нека не се забелязва.Green Light написа:Сноу, тва за добротата, че трябва да бъде премерена и адресоирана ти ли го измисли? Харесва ми. Въобще за подписите имам, какво да кажа. Мисли, не критика. Мементо мори е моят истински подпис, но си мисля че ако го напиша, както Сет, след третия постинг ще престане да се забелязва....
Всъщност....
За нас си, някой (дъл не беше Капината) го каза много хубаво тия дниGreen Light написа: Защо? Защо пишем, тогава?
- Green Light
Е, да! Знам. Но все пак, когато вярваш в това, че едничкото неизменно нещо е промяната, това все пак определя мислите ти(и живота ти). ФилософииМнемозина написа:
Мойто не е точно девиз, а по-скоро заклинание. Не държа да го забелязвам и да се забелязва, оставила съм го да си работи...
П.П. Хехехе, за такива мисли ли убиваха с камъни?
Последно промяна от Green Light на 28.10.08, 15:26, променено общо 1 път.
- Green Light
Пропуснал съм го! Вярно е, че е за нас, но то всичко е за нас. Работата ни, приятелствата, успехи, сърдене, радост, само заради нас са. Няма нищо по- важно в целия този свят от моа мем, и то- е сега в тоя момент! Нъл тъй?4avdar4e написа:За нас си, някой (дъл не беше Капината) го каза много хубаво тия дниGreen Light написа: Защо? Защо пишем, тогава?
- snowprincess
тогава подписът ти трябва да е „Memento vivae“Green Light написа:Пропуснал съм го! Вярно е, че е за нас, но то всичко е за нас. Работата ни, приятелствата, успехи, сърдене, радост, само заради нас са. Няма нищо по- важно в целия този свят от моа мем, и то- е сега в тоя момент! Нъл тъй?4avdar4e написа:За нас си, някой (дъл не беше Капината) го каза много хубаво тия дниGreen Light написа: Защо? Защо пишем, тогава?

- Green Light
То е същото! Memento vivae, memento mori! "Помни че си смъртен, момче, прави така, че да се харесваш!" То па това е и най- лесно, като се замислишsnowprincess написа:тогава подписът ти трябва да е „Memento vivae“Green Light написа:Пропуснал съм го! Вярно е, че е за нас, но то всичко е за нас. Работата ни, приятелствата, успехи, сърдене, радост, само заради нас са. Няма нищо по- важно в целия този свят от моа мем, и то- е сега в тоя момент! Нъл тъй?4avdar4e написа:За нас си, някой (дъл не беше Капината) го каза много хубаво тия дниGreen Light написа: Защо? Защо пишем, тогава?
- snowprincess
различно е според менGreen Light написа:[
То е същото! Memento vivae, memento mori! "Помни че си смъртен, момче, прави така, че да се харесваш!" То па това е и най- лесно, като се замислиш
едното е - помни, че си смъртен и внимавай какво правиш
другото е - помни живота и не забравяй да му се радваш

Защо пишат останалите не знам.Green Light написа:Защо? Защо пишем, тогава?Set написа:Всъщност нека не се забелязва.Green Light написа:Сноу, тва за добротата, че трябва да бъде премерена и адресоирана ти ли го измисли? Харесва ми. Въобще за подписите имам, какво да кажа. Мисли, не критика. Мементо мори е моят истински подпис, но си мисля че ако го напиша, както Сет, след третия постинг ще престане да се забелязва....
Всъщност....
А ако питаш защо моя подпис е това и защо не ми пука, че не го помнят ще ти отговоря.
Защото несъзнателно знаят, че е там. Както несъзнателно знаят че ....
Мъртвия може да танцува.
Memento mori.
Аз го помня, Сете, мисля, че ти казвах преди около 100 години, че винаги като ти видя подписа, се сещам за една ужасяваща книга и филм със същото име (на Радек Йон).. И за едно точно песен от филма.. Та, помним некои, деSet написа: А ако питаш защо моя подпис е това и защо не ми пука, че не го помнят ще ти отговоря.
[/url]
- Green Light
Страхотно е това, Сете!Set написа:Защо пишат останалите не знам.Green Light написа:Защо? Защо пишем, тогава?Set написа:Всъщност нека не се забелязва.Green Light написа:Сноу, тва за добротата, че трябва да бъде премерена и адресоирана ти ли го измисли? Харесва ми. Въобще за подписите имам, какво да кажа. Мисли, не критика. Мементо мори е моят истински подпис, но си мисля че ако го напиша, както Сет, след третия постинг ще престане да се забелязва....
Всъщност....
А ако питаш защо моя подпис е това и защо не ми пука, че не го помнят ще ти отговоря.
Мъртвия може да танцува.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А моят...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Точно твоя подпис винаги се забелязва. Но е малко тежък и накъсва диалога.Set написа:
Защо пишат останалите не знам.
Мъртвия може да танцува.
- Dark Angel
ВсъщностАмаранта написа:Но е малко тежък и накъсва диалога.
- Green Light
frisky lioness написа:А моят...
Твоят е в компетенциите на граф Калиостро. Но аз бих се изказал, да! Умен е тоячовек който забелязва всичко около себе си и го анализира. Много хубав ти е подписа, но като че ли точно моя слабост сочи с пръст. Много говоря за себе си в тая тема, аз това, аз онова, ама като съм почнал: голямо съм перде, аз. Кон с капаци! Не се оглеждам и много често бъркам. Голяма слабост ми е това
...и от двете страни.4avdar4e написа:ВсъщностАмаранта написа:Но е малко тежък и накъсва диалога.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Green Light написа:
като че ли точно моя слабост сочи с пръст.
Голяма слабост си ми ти..Green Light написа: Голяма слабост ми е това
Казвала ли съм ти го:-):winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Интересно е. Продължавай.Green Light написа: Много говоря за себе си в тая тема, аз това, аз онова, ама като съм почнал: голямо съм перде, аз. Кон с капаци! Не се оглеждам и много често бъркам. Голяма слабост ми е това
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
4avdar4e написа:ВсъщностАмаранта написа:Но е малко тежък и накъсва диалога.
Ти ли го забеляза
Всъщност и подписа накрая
Всъщност
Memento mori.