Днес в шеги и закачки неусетно ще прехвърлим 200 000 мнения.
Добро ви утро.
Наяве е ... Ужас. Цяла вечер се опитвам да докажа нещо си.... Говорих с един човек. После се обади една жена.Псоле - втора.. После - пак човекът.. После му спряха телефона, ни СМС-и, ни нищо.. А големият вика: Мамо, спри, бе тва е загубена кауза.. Загубена кауза ли е, когато се бориш някой да е върнат сред живите???wild_moon написа:Бреееей, как всички са притихнали... почти можеш да чуеш какво сънуват....
а ти какво сънува?
4avdar4e написа:Наяве е ... Ужас. Цяла вечер се опитвам да докажа нещо си.... Говорих с един човек. После се обади една жена.Псоле - втора.. После - пак човекът.. После му спряха телефона, ни СМС-и, ни нищо.. А големият вика: Мамо, спри, бе тва е загубена кауза.. Загубена кауза ли е, когато се бориш някой да е върнат сред живите???wild_moon написа:Бреееей, как всички са притихнали... почти можеш да чуеш какво сънуват....
а ти какво сънува?
Капят ми сълзите по клавиаутурата, не е истина това
Тъжно и смешно, това е животът. Някои си отиват, други ще дойдат .... утре.eti4ka написа: видях........
4avdar4e написа:Тъжно и смешно, това е животът. Някои си отиват, други ще дойдат .... утре.eti4ka написа: видях........
Каквото и да напиша, все го трия, сакън някой да не прочете нещо..
А всичко е толкова просто. Съпругът ми не се вълнува ни от мен, ни от децата, а има други хора, които се вълнуват от мен. И аз ся се чудя, да пиша ли, да не пиша ли..
Ти пък, ти си единственият и последен човек тук --- дето научава. Само дето веднага се появава другата страна да разказва... Ти познаваш ли Дзвера??? Е, тя не го познава...eti4ka написа: за теб....... моля те не му се сърди!!
предполагам какво ти е....... аз съм минала през нещо подобно..... моя баща ме остави с майка и не го беше грижа.......
твойте момчета са щастливци защото те имат!!!!!4avdar4e написа:Ти пък, ти си единственият и последен човек тук --- дето научава. Само дето веднага се появава другата страна да разказва... Ти познаваш ли Дзвера??? Е, тя не го познава...eti4ka написа: за теб....... моля те не му се сърди!!
предполагам какво ти е....... аз съм минала през нещо подобно..... моя баща ме остави с майка и не го беше грижа.......
Пък и всичко е въпрос на гледна точка, мойте си момчета тая вечер .. разбрах, че са си мойте момчета.