Защо да не пускаме снимки на децата си (близките, наши си...) в нета и в зочото по-конкретно? Ако кача (както правя) снимки на рожбичките мамини златни в някой фотофорум, излагам ли ги на някакъв риск??
Моля, само сериозни отговори и .. без спам
Ами, ето, Сноу е дала пример.. Дзвера го показваха по БТВ почти всяка вечер (в интермецото, ммммм, ма сме кОлторни, бре) на новините, в неделя сутрин в "Сблъсък" (клиповете ги има из нета..) ... Чаровно и фотогенично дете, да вметна, на кого ли прилича???Set написа:Знаеш ли какви дебили ще ги видят?
При положение, че само регистрираните са достатъчни
Всъщност
Говори ми, те затва още си ходят с червените кончета, сините мъниста и им умивам очите вечерQuid написа:израза
лоши очи
нещо говори ли ти?
най новия дедектор на лъжата е на принципа на тва кво се случва като количество кръв в областа на очите...........
Приципът е друг.4avdar4e написа:Ами, ето, Сноу е дала пример.. Дзвера го показваха по БТВ почти всяка вечер (в интермецото, ммммм, ма сме кОлторни, бре) на новините, в неделя сутрин в "Сблъсък" (клиповете ги има из нета..) ... Чаровно и фотогенично дете, да вметна, на кого ли прилича???Set написа:Знаеш ли какви дебили ще ги видят?
При положение, че само регистрираните са достатъчни
Всъщност![]()
Апропо, снимките бяхя в детската и никой не ме е питал съгласна ли съм...
Та каква е разликата: тук, във фотофорум, по телевизията??? Знам ли колко ненормалници минават покрай нас на детската???
ми, не, но не виждам разликата между реала и виртуала в това отношениеSet написа:
Това успокоява ли те?
Всъщност

моята дума не беше само за снимките, а като цяло за прекалено лична и идентифицираща информация (телефон, адрес, месторабота примерно), която човек оставя във форумите или пък другаде в нета, където е достъпно за неконтролируема аудитория. снимките са просто частен случай. не разчитай на добронамереността на тези хора, при които случайно може да попадне тази информация.4avdar4e написа:Пак се заговорихме за това, ама да не цапам на Куида (щото е пич, не за друго, пък и пари може да ми поиска) темата, да питам тук.
Защо да не пускаме снимки на децата си (близките, наши си...) в нета и в зочото по-конкретно? Ако кача (както правя) снимки на рожбичките мамини златни в някой фотофорум, излагам ли ги на някакъв риск??
Моля, само сериозни отговори и .. без спам
според мен няма разлика за тези неща в реала и виртуала4avdar4e написа:Говори ми, те затва още си ходят с червените кончета, сините мъниста и им умивам очите вечерQuid написа:израза
лоши очи
нещо говори ли ти?
най новия дедектор на лъжата е на принципа на тва кво се случва като количество кръв в областа на очите...........
Не, бе, сериозно, каква е разликата между виртуала и реала в това отношение???
Илюзия, илюзия е това, Ести... Уви. Размити са, защото докато гледаш котката на припек, красивото червено дърво, ония цветове на морето, дето не могат да се опишат с думички... не забелязваш .. изродаesti написа: Тук концентрацията на изроди е по-голяма.
Навън май са по-размити нещата.
Поне така ми се иска...
казва се извратеняк бре а не изрод4avdar4e написа:Илюзия, илюзия е това, Ести... Уви. Размити са, защото докато гледаш котката на припек, красивото червено дърво, ония цветове на морето, дето не могат да се опишат с думички... не забелязваш .. изродаesti написа: Тук концентрацията на изроди е по-голяма.
Поне така ми се иска...А тук ... бам ... я, изрод, бе
не бееее, не става въпрос да ги водиш с качулки на главите, за да не ги види някой.snowprincess написа:
ми, не, но не виждам разликата между реала и виртуала в това отношение
що не ги зачулваме децата, за да не ги поглежда никой?
и да ти кажа още нещо, като малка ми се е случвало два пъти да отървам кожата при среща с педофили
като съм с принцесите си, отварям си очите не на четири, а на двайсет
опитвам се също постоянно да ги уча да се пазят сами и да внимават, но тази параноя с интернет не разбирам
Хи-хи, аз кат ти викам, че според Гугъл не съществувам. Но иначе .. чакай да съ ущипя, тук съм, бре (и изоставам, и ме мързи, и съм ядосана, и....)wild_moon написа: моята дума не беше само за снимките, а като цяло за прекалено лична и идентифицираща информация (телефон, адрес, месторабота примерно), която човек оставя във форумите или пък другаде в нета, където е достъпно за неконтролируема аудитория. снимките са просто частен случай. не разчитай на добронамереността на тези хора, при които случайно може да попадне тази информация.
при доказаната нееднократно изобретателност на фалшификаторите и измамниците в родината ни, защо е нужно човек по невнимание да им дава изходен материал?
ще кажеш, то човек няма как да се предпази. е тук мога да се съглася донякъде. става въпрос за това, че предпазване няма, но има намаляване на риска.
някъде статистика ли си чела колко са изродите по форумитеesti написа:Тук концентрацията на изроди е по-голяма.4avdar4e написа:
Та каква е разликата: тук, във фотофорум, по телевизията??? Знам ли колко ненормалници минават покрай нас на детската???
Поне така ми се иска...

приемам уточненията4avdar4e написа:Спамиш, а, спамишQuid написа: казва се извратеняк бре а не изрод
Извратеняци и пияници сме тука, другото е изрУд:blum:
Глупости.4avdar4e написа:Няма такъв филмwild_moon написа:"избягване на рисково поведение" примерно.Всичко е риск, вдишай-издишай, хоп бобчето в трахеята... а наблизо няма кой да направи трахеотомия, даже с химикалка... Риск. Всичко е риск.
абе не е само темата в дирника, аз постоянно чувам за все по-изобретателни мащинации и измами, както масови схеми, така и лично насочени. и не си мисли, че все другите са наивни - не забравяй моето изречение с облещения живот4avdar4e написа:
Ако знаеш каква дълга и любопитна тема беше спретната в дирника, в клуба на преводачите, по повод измами по телефона, аууууу, замаях се колко са наивни хората
П.П. Най-трудното нещо е човек да се опази от близките, враговете после ще ги мислим
и воден знак да и начукаш все таяSet написа:Цифровите не могатQuid написа:снимките могат да се използват в магията
понякога дори тва е и несъзнателно
а тва вече е доста сериозен довод
Всъщност
Най много да фърлят едни заровеQuid написа:и воден знак да и начукаш все таяSet написа:Цифровите не могатQuid написа:снимките могат да се използват в магията
Всъщност
като видиш колко фрии място има у формата на файла с картинками когато не е компресиран и ще ти стане ясно че винаги могат да ти го начукат:-)
Е що па да не мина?? (далечко малко, ама за идеята...) Аз като видя циганин, тичам да го пипам, за късмет било. Даже се здрависваме, апропо!!! И дрехи давам, на тях - давам. Та ме обичат, деSet написа: Глупости.
Аде довечера да минеш през катуна
И с децата?
Ами защо пък сноу да не пусне щерките за охрана?
Аааайде нема нужда.
Всъщност
е у задния ти двор ако ги метнат заровете друга песен ще запеешSet написа:Най много да фърлят едни заровеQuid написа:и воден знак да и начукаш все таяSet написа:Цифровите не могатQuid написа:снимките могат да се използват в магията
Всъщност
като видиш колко фрии място има у формата на файла с картинками когато не е компресиран и ще ти стане ясно че винаги могат да ти го начукат:-)
Всъщност
снимките се използват при изработването на сигили или сигил4avdar4e написа:Да. Това е сериозен довод. Не се бъзикам, вярвам в това..Quid написа:снимките могат да се използват в магията
ама хич не си права, Чаве!4avdar4e написа:Няма такъв филмwild_moon написа:"избягване на рисково поведение" примерно.Всичко е риск, вдишай-издишай, хоп бобчето в трахеята... а наблизо няма кой да направи трахеотомия, даже с химикалка... Риск. Всичко е риск.
И да, и не...wild_moon написа:
абе не е само темата в дирника, аз постоянно чувам за все по-изобретателни мащинации и измами, както масови схеми, така и лично насочени. и не си мисли, че все другите са наивни - не забравяй моето изречение с облещения животкогато те засегнат по слабо място така изведнъж изгубваш разсъдък и бляскава съобразителност, че не е истина.
не ми се разказват случки. просто всеки сам си решава.
това е като СПИН-а и презервативите.
всеки знае за опасността, но на едни им се струва, че няма как да им се случи, а други се пазят! за всеки случай! пу пу, както казваш ти
Защото има хора различни, първични, културни, извънземни, фригидни, дебилни, изроди, прекрасни.4avdar4e написа: Е що па да не мина?? (далечко малко, ама за идеята...) Аз като видя циганин, тичам да го пипам, за късмет било. Даже се здрависваме, апропо!!! И дрехи давам, на тях - давам. Та ме обичат, де
Не знам, не знам, параноя ми се вижда това, не, бе, Сете, не споря с теб, нали нищо лично, аз съм вярнана идеите, просто не виждам разликата...
да не си чукал някоя терористка с опасани около нея динамитчета а?Set написа:Защото има хора различни, първични, културни, извънземни, фригидни, дебилни, изроди, прекрасни.4avdar4e написа: Е що па да не мина?? (далечко малко, ама за идеята...) Аз като видя циганин, тичам да го пипам, за късмет било. Даже се здрависваме, апропо!!! И дрехи давам, на тях - давам. Та ме обичат, де
Не знам, не знам, параноя ми се вижда това, не, бе, Сете, не споря с теб, нали нищо лично, аз съм вярнана идеите, просто не виждам разликата...
Хора секви.
Обяснявах на едни приятели, какво може да накара една жена да стане терорист и да убива невинни. Много е просто и лесно. Метаморфозата е за секунди само.
Всъщност...