snowprincess написа:wild_moon написа:
Ааааа, аз дявола за опашката тука няма да опъвам и да ви вкарвам сценарии в главите, един куп майки ще пропищят и ще изгубят съня си, та после ще ме линчувате.
Ако за другите неща може да се верва на гореизброените хорица, а на последно място и на мен, гледай да ни послушаш и за тва. нямам повече какво да добавя

а не е ли същото като де се разхожда детенце по улицата и да го снимат и пуснат по телевизията или да го видиш на първа страница в някой вестник (с голямата ми се е случвало), каква е разликата?
след като непознати ги гледат по улицата, защо да не мога да ги покажа на приятели във форума?
пу, пу да не чува дявола, но лошото може да дойде отвсякъде и не можем да се предпазим от всичко
Бе стига с тия "приятели" във форума! Това място не е със специален достъп. Огромната част от клиентите ми, и колегите ми от поне три фирми, с които сме имали общи оперативки са виждали и заглавната страница на форума и името 3o4o.net във функционалния ред на Уиндоуса. Поне десетима са го чекнали от любопитство. Вие криете ли се като пишете? Кои са ви познатите? Ами непознатите, които са минавали около вас? Къде сте цитирали линкове? Кому? Имате ли връзки с кретени и ненормални? С мутри? Педофили? Крадци?
И не е верно че не можем да се предпазим. Ежедневно се предпазваме от какво ли не. Пресичаш ли улици със затворени очи? Пращаш ли децата си да пътуват от един град в друг в коли на непознати хора? Ще им разкйажеш ли за опасностите при безразборния секс? За СПИН, за сифилис, за кожните гадости? Като бяха малки къде държеше отровите? Защо? Нали "каквото ни е писано"? Защо тогава скачаш със затворени очи в тъмното сред непознати и зорлем даваш информация коя си как живееш, как изглеждаш, кои са ти децата и родителите.
Нека се случва което ми е писано, но аз няма да карам със сто и педесе по планински пътища, ще карам всички окло мене да са с колани, ще нося каска, когато съм на строеж, ще гледам децата си внимателно до входа на училището и няма да давам информация на непознати.
Лични планове и лична информация не се дава никому, Сноу. Доверието също трябва да бъде претеглено и адресирано.
Ама адреса му не е тук