Верчеееее! Верче маааа!
-
Дядо Капинчо
Верчеееее! Верче маааа!
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 21:22, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- snowprincess
Ще пишат. Споко.snowprincess написа:да не изчезваш повече, тук да стоиш, ааааааааvyara написа:Разбира се, че те обичам! Как може да се съмняваш!
![]()
иска ми се и БоЕВ да пише, и незнайния
Само малко да им мине срама и да си измият очите с по едно извинение и са тук
Всъщност
Последно промяна от Set на 29.10.08, 16:10, променено общо 1 път.
Memento mori.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
vyara написа:Разбира се, че те обичам! Как може да се съмняваш!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Set написа:Ще пишат. Споко.snowprincess написа:да не изчезваш повече, тук да стоиш, ааааааааvyara написа:Разбира се, че те обичам! Как може да се съмняваш!
![]()
иска ми се и БоЕВ да пише, и незнайния
Само малко да им мине срама и да си измият очите с по едно извинение и са тук
Всъщност
Set написа:Викаш да не се извиняватsnowprincess написа:Set написа:
Всъщност
А може пъ да ни преподадът няколко урока по етикет и такт.
Всъщност
пуууу, най-накрая, как те псувах, че оставяш на Капина воплите да звучат напразноSssssssssssssssss написа:vyara написа:Разбира се, че те обичам! Как може да се съмняваш!
Здрасти, Верче!
алоо, змията, ся и ти ако го махнеш това съскане
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
latrevw написа:пуууу, най-накрая, как те псувах, че оставяш на Капина воплите да звучат напразноSssssssssssssssss написа:vyara написа:Разбира се, че те обичам! Как може да се съмняваш!
Здрасти, Верче!
алоо, змията, ся и ти ако го махнеш това съскане
Амаранта написа:Семи, що повръщаш в темата за Верчето сега.
Гнусно ми е.
И с неудържимите си етикет и такт. Да не говорим за топлите грижи към добронамереността в клуба.Set написа:Сетя с неустоимия си чар може само да я красиSssssssssssssssss написа:Амаранта написа:Семи, що повръщаш в темата за Верчето сега.Защото Сет цапа темата на Верчето.
Гнусно ми е.
Всъщност
Здрасти, Вяра.
Panta rhei...
Благодаря че ме оценявашМнемозина написа:И с неудържимите си етикет и такт. Да не говорим за топлите грижи към добронамереността в клуба.Set написа:Сетя с неустоимия си чар може само да я красиSssssssssssssssss написа:Амаранта написа:Семи, що повръщаш в темата за Верчето сега.Защото Сет цапа темата на Верчето.
Гнусно ми е.
Всъщност
Здрасти, Вяра.
Ш съ старая
Всъщност
Memento mori.
Кой не мое да плува - на курсове при мнемозинаАмаранта написа:Ама ти вече толкова чар разля,Set написа:Сетя с неустоимия си чар може само да я красиSssssssssssssssss написа:Амаранта написа:Семи, що повръщаш в темата за Верчето сега.Защото Сет цапа темата на Верчето.
Гнусно ми е.
Всъщност
че издави половината народ. Всъщност.
Всъщност
Memento mori.
де ,де!Амаранта написа:Ама ти вече толкова чар разля,Set написа:Сетя с неустоимия си чар може само да я красиSssssssssssssssss написа:Амаранта написа:Семи, що повръщаш в темата за Верчето сега.Защото Сет цапа темата на Верчето.
Гнусно ми е.
Всъщност
че издави половината народ. Всъщност.
предимно мъжката част..забелязвам...
белите птици още си плаваме...
трудно се давим...
па-па...
п.с. сорри...
Ти пъ кво си поискала и не се е случило?!snowprincess написа:иска ми се и БоЕВ да пише, и незнайния
Големи инати тия. Съмнява мъ, че са прописали
БоЕВ тук,
а Незнайни ей го де.
Особено вторият е попаднал в някъв бурен форум
* безброй = неизброими? не моа да ги преброя с ина дума
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
-
Дядо Капинчо