синьо-зелени викаш?4avdar4e написа:Мммм, пазя, ще ядем и ще пием синьо-зелени коктейлиdoktorka написа: твойте ги пази-като дойда ще ги изядем и изпием...охаааа...
( никви ботушии др такива!)
викаш с пеницилинови гъби...
да сме здрави !!!
синьо-зелени викаш?4avdar4e написа:Мммм, пазя, ще ядем и ще пием синьо-зелени коктейлиdoktorka написа: твойте ги пази-като дойда ще ги изядем и изпием...охаааа...
( никви ботушии др такива!)
Мноооо ти съ молъ тогава, дай ми адреЗ, на който да дода и собственоручно да те напердашаholi_day написа:quote]
същото
това лято
Наистина снимките провокират негативистични мисли у тия, дет ги гледат4avdar4e написа:Мноооо ти съ молъ тогава, дай ми адреЗ, на който да дода и собственоручно да те напердаша
ох, и на табла ще те бия, тъй да знаеш!!!!
Шъ я трийнеш биля4avdar4e написа:Кокошкоте ти една снимчица, след малко ще я трийна, дай знак, че си видяла
Хахаха Сходна биометрияesti написа:Вчера купихме нови кецове за тренировка - 45 номер. А е 7 клас, 175 см.
Чаве, нека растат, мъже са...
Да са живи и здрави!
И аз си останах 37 номер, макар да продължавах да раста, докато стигна 1.704avdar4e написа:
Пазарна ниша се отваря, Ести...
Бе аз хубу се бъзикам, ама мойте въжделенни ботушки са на детския щанд:crying:
Сладки мамини, да са живи и здрави, пу-пу...
В интерес на истината и вчерашните кецове бяха 46 номер, но европейската номерация вървяла с един номер над нашата, та...holi_day написа: Хахаха Сходна биометрия
Само че №46 кецове, обувки - 45. 7кл., 177см/65кг
В неговата ръка моята се губи
Баща ми е ок 195см, сигурно на него прилича.
За номерацията - звучи ми успокоително, щото иначе обувки за гигантчета...esti написа:В интерес на истината и вчерашните кецове бяха 46 номер, но европейската номерация вървяла с един номер над нашата, та...
Да можеха да растат така и на акъл....
На височина и на чепик ме е минал4avdar4e написа:Аз що си мислех, че си с мъненки деца, бреSet написа: Сега е само 1,84м. 78 килца. 45 номер на долните лапки.:rotfl24:
Големият съм му забранила да расте, щото 45 номер обувки в 9 клас, а стига толкова...
Сете, жив и здрав, ама те е минал по всичко
Аз съм 38-9 (вече), бях 37/8 някога, странно, след бременостите кракът ми порасна...Ама на моя ръст, равен почти на твоя, това си е нежно краченцеesti написа: И аз си останах 37 номер, макар да продължавах да раста, докато стигна 1.70
Ама Чаве ние сме мадами и не трябва да имаме големи крака, нали?
Дам водолазна.esti написа:Кога порасна толкова.....и аз като Чавето мислех, че са ти по-малки момчетата.Set написа: Ето го бащичкото той.
Помня една снимка беше показвал тук. Май на голямото беше - морска....с "безумния" поглед.
Ми съвсем нормално разположение на снимка. Виждам, че разбираш. Пъ кат ми наскачаха разни табладжии и табладжийки, пъ и белотаджииesti написа:
Ох ма, както ме цепи тиквата, като ме караш да се смея все едно чукове ме блъскат.
Ма моля ти се!holi_day написа: Ми съвсем нормално разположение на снимка. Виждам, че разбираш. Пъ кат ми наскачаха разни табладжии и табладжийки, пъ и белотаджиида питат и да се чудят. Се ено пъ не е логично да е така?!
Питай г-жа сноу дали не е истина.Когато се появи...
Ако не ти бях другарка, щех да питам... нещо сиSet написа: На височина и на чепик ме е минал
Само там всъщност
Беларус.4avdar4e написа:Ако не ти бях другарка, щех да питам... нещо сиSet написа: На височина и на чепик ме е минал
Само там всъщност
Ма нали мъжки са все около мен, та простено ми е!
Абе, имате ли си пиано вкъщи?? Питам само, че у нас твърде много свирачни всякакви инструменти има (бас китарата ми идва в повече понякога)
наиш ли един прост аналгин кви чудеса вършир ку съ оразмери в две таблетки.esti написа:страшен главоцеп ме мъчи
Знам бе, аз не съм от героичните - боли ли ме, гълтам си хаповете.holi_day написа:наиш ли един прост аналгин кви чудеса вършир ку съ оразмери в две таблетки.esti написа:страшен главоцеп ме мъчи
Два дни такъв главобол мъ измъчи, че почти не говорих освен... обичайните глупости...
Едното око и главата... Някъф ужаст просто. Сковаваща болка, пъ трябваше и да пътувам, че отстрани съвети и предположения - да не било нещо невралгично, синузитично или тралалетично... А аз търпя и не щъ ни таблетка от нищо ни хомеопатично, ни химично...
Аугментин, хем се разтваря.. След 10 минути бях нова, чиста и бяла. А имах забоден шиш над лявото око, то затворено, не виждах, умиргах... Верно, деведесе стинки е прахчето, но си заслужава всяка стотинка!!!holi_day написа:наиш ли един прост аналгин кви чудеса вършир ку съ оразмери в две таблетки.esti написа:страшен главоцеп ме мъчи
Два дни такъв главобол мъ измъчи, че почти не говорих освен... обичайните глупости...
Едното око и главата... Някъф ужаст просто. Сковаваща болка, пъ трябваше и да пътувам, че отстрани съвети и предположения - да не било нещо невралгично, синузитично или тралалетично... А аз търпя и не щъ ни таблетка от нищо ни хомеопатично, ни химично...