Кремиковски металурзи и животновъди от различни краища на страната излязоха на протести и блокираха центъра на София от две посоки:

и края:

чакаме про ъъ вилидж пийпъл ъъ ърите

Да и аз, интересно ще бъде. Наш какво също ще е интересно? Че идат избори, нямам търпение да чуя как ще се изказват по въпроса. Има хора, които просто нямат полезна реплика в случая. Бойко Борисов, например и Станишев. Пък на бас, че те най- много ще говорят.Dark Angel написа:много ми е интересно какво ще стане накрая с Кремиковци
тази година много игри се играят
любопитна съм да видя финала
Според мен трябва. От гигант да стане обикновен завод и да се свие. Без депа за суровини, без доменни пещи(или поне да не са три). Къде е желязната руда, за такъв завод? Не трябваше ли да я има там някъде наоколо? Кремиковската руда е почти без желязо. Даже въглища наяма наоколо, та моляти се, стигаме до абсурдния казус "ама те са виновни понеже не ни дават работа. и ние нямаме суровини и гориво. Какво да правим?" Ми кво да правите, а да видим, познайте от три пъти.Амаранта написа:А според вас, трябва ли да се закрие Кремиковци, или не?
Интересни са ми мненията тук, защото на прима виста и аз разсъждавам като теб,Set написа:
А според вас
Според нас то е едно частно предприятие, което иска държавни пари. Искат с моите данъци да финансирам чуждо богатство.
Всъщност
Където който повече платиQuid написа:нещата са .......
трябва да разграбят кремиковци по познати схеми
първо се точи
после се претака
после се лапа
и аре чао
има нещо друго
австрииците се чудят тааа година къде да строят металургичен завод
у румъня ли или у бг ?!!!
според вас къде ще го строят а:blum:

аз на румъняска казвам - румъня:blum:doktorka написа:v rumania?Quid написа:нещата са .......
първо се точи
после се претака
после се лапа
и аре чао
има нещо друго
нали н етрябва да го има кремиковци за да почнат да зидат другия заводfrisky lioness написа:Където който повече платиQuid написа:нещата са .......
първо се точи
после се претака
после се лапа
и аре чао
има нещо друго
не е спиралаfrisky lioness написа:СпиралаQuid написа:
едно и също е бре
или може би
кръг:winkw:
Рем би казал....Quid написа:не е спиралаfrisky lioness написа:СпиралаQuid написа:
едно и също е бре
или може би
кръг:winkw:
не и кръг
една матрица е която външно си променя формите и др
но не и съдържанието
запазва си основната същност характеристики и параметри

Кремиковци е към края сиQuid написа:нещата са .......
първо се точи
после се претака
после се лапа
и аре чао
има нещо друго
на мен също ми е интересно да чуя какво ще измислятGreen Light написа: Да и аз, интересно ще бъде. Наш какво също ще е интересно? Че идат избори, нямам търпение да чуя как ще се изказват по въпроса. Има хора, които просто нямат полезна реплика в случая. Бойко Борисов, например и Станишев. Пък на бас, че те най- много ще говорят.
4-те реплики, които непрекъснато повтарят.Green Light написа:Да и аз, интересно ще бъде. Наш какво също ще е интересно? Че идат избори, нямам търпение да чуя как ще се изказват по въпроса. Има хора, които просто нямат полезна реплика в случая. Бойко Борисов, например и Станишев. Пък на бас, че те най- много ще говорят.Dark Angel написа:много ми е интересно какво ще стане накрая с Кремиковци
тази година много игри се играят
любопитна съм да видя финала
ми ще помълчат малко,Dark Angel написа:на мен също ми е интересно да чуя какво ще измислятGreen Light написа: Да и аз, интересно ще бъде. Наш какво също ще е интересно? Че идат избори, нямам търпение да чуя как ще се изказват по въпроса. Има хора, които просто нямат полезна реплика в случая. Бойко Борисов, например и Станишев. Пък на бас, че те най- много ще говорят.
щото реплики за такава ситуация просто нямат
едно не мога да разбера. кво правят на протест с голи ръце?! или отиваш и правиш погром или си стоиш вкъщи и грееш ракия.Green Light написа:
чакаме про ъъ вилидж пийпъл ъъ ърите
депресията ще е на върха си 2012Dark Angel написа:Кремиковци е към края сиQuid написа:нещата са .......
първо се точи
после се претака
после се лапа
и аре чао
има нещо друго
лошото е, че като го затворят една голяма част от индустрията ще висне и ще разчита само на внос
което е леко тегаво като става дума за желязо
австрийците мисля ще се откажат да си строят завод
не и на прага на задаваща се дълбока депресия която ще мори половината свят години