аз съ пънах и не намерих нищо в което да съм
баси
kolkoto i da mi e nepriqtno da se okaja nesuvurshena...jazz написа:в какво не сте компетентни
баси
Аз управлявам хора, казвам им какво да работят и как да си вършат работата. Ако съм компетентен по нещо, това ли ще работя?jazz написа:в какво не сте компетентни
баси
можеш да се пробваш и за политикGreen Light написа:Аз управлявам хора, казвам им какво да работят и как да си вършат работата. Ако съм компетентен по нещо, това ли ще работя?
jazz написа:в какво не сте компетентни
баси
Може! Едничкото което ме спира е че не мога да си измисля обещание. Какво да обещая, мамка му, те вече всичко са заели.jazz написа:можеш да се пробваш и за политикGreen Light написа:Аз управлявам хора, казвам им какво да работят и как да си вършат работата. Ако съм компетентен по нещо, това ли ще работя?
аз ли да ти кажа басиGreen Light написа:Просто не знам. Платформа нямам
Ооо, в какво ли не!jazz написа:в какво не сте компетентни
баси
мани я политикатаGreen Light написа: Може! Едничкото което ме спира е че не мога да си измисля обещание. Какво да обещая, мамка му, те вече всичко са заели.
Примерно че парното ще е евтино, София чиста, и лошите корумпирани калпазани в затвора - Бат Бойко го обеща. Хем даже ги знае по име, дет се вика, не мога да го бия тука
Реформи да обещая, здравеопазване хубаво, даскалото- даскало, бе красив живот за майки дядовци и баби- Ми Станишката вече го окупира тва, води с две дължини
Пари е така да давам, кинти здрави, а не само символични стинки- Цара е цар на тоя номер...
Просто не знам. Платформа нямам
и аз, и аз...jazz написа:в какво не сте компетентни
баси
Да зема да ти подскажа? Примерно - обещаваш да спреш строителството, с изключение на инфраструктурното, за период от 5 години. Обещаваш за усвоиш всички еврофондове за инфраструктура. После, забраняваш карането на автомобили над 1000 кубика в градовете. След тва чекаш да те тепат.Green Light написа:Може! Едничкото което ме спира е че не мога да си измисля обещание. Какво да обещая, мамка му, те вече всичко са заели.jazz написа:можеш да се пробваш и за политикGreen Light написа:Аз управлявам хора, казвам им какво да работят и как да си вършат работата. Ако съм компетентен по нещо, това ли ще работя?
Примерно че парното ще е евтино, София чиста, и лошите корумпирани калпазани в затвора - Бат Бойко го обеща. Хем даже ги знае по име, дет се вика, не мога да го бия тука
Реформи да обещая, здравеопазване хубаво, даскалото- даскало, бе красив живот за майки дядовци и баби- Ми Станишката вече го окупира тва, води с две дължини
Пари е така да давам, кинти здрави, а не само символични стинки- Цара е цар на тоя номер...
Просто не знам. Платформа нямам
гледай сега... аз си мисла, че ша то утепат още след първата забрана...Пенчо Заека написа:
Да зема да ти подскажа? Примерно - обещаваш да спреш строителството, с изключение на инфраструктурното, за период от 5 години. Обещаваш за усвоиш всички еврофондове за инфраструктура. После, забраняваш карането на автомобили над 1000 кубика в градовете. След тва чекаш да те тепат.
Green Light написа: Аз управлявам хора, казвам им какво да работят и как да си вършат работата. Ако съм компетентен по нещо, това ли ще работя?
Лично аз ще го утепам след първата забранаИванушка Глупака написа:гледай сега... аз си мисла, че ша то утепат още след първата забрана...Пенчо Заека написа:
Да зема да ти подскажа? Примерно - обещаваш да спреш строителството, с изключение на инфраструктурното, за период от 5 години. Обещаваш за усвоиш всички еврофондове за инфраструктура. После, забраняваш карането на автомобили над 1000 кубика в градовете. След тва чекаш да те тепат.
Не различавам газта от спирачкатаjazz написа:в какво не сте компетентни
баси
4avdar4e написа:Не различавам газта от спирачкатаjazz написа:в какво не сте компетентни
баси:shy:
най мъ бива във фотографията, останалите ми качества бледнеят просто!jazz написа:в какво не сте компетентни
баси
Не мога да отговоря.jazz написа:в какво не сте компетентни
баси
Хи-хи, ако теб не те бива във фотографията, аз съм просто сериен убиецholi_day написа: най мъ бива във фотографията, останалите ми качества бледнеят просто!
Е, нали и аз казвам, че мъ бива!4avdar4e написа:Хи-хи, ако теб не те бива във фотографията, аз съм просто сериен убиецholi_day написа: най мъ бива във фотографията, останалите ми качества бледнеят просто!:rotfl24: на образи..
Ядосана съм си ти, обидена и огОрченаholi_day написа: Е, нали и аз казвам, че мъ бива!
Нещо ми противоречиш! Усещам!
Кви хора има! За сичко са готови да спорят.
Това качество ли е или некачество да ми оспорваш способностите?!