latrevw написа:абе, нищо не разбирам от футбол, но ми стана интересно, гледам клипа и виждам, че Бербатов се възползва от грешката на играча от другия отбор, но коментатора казва, че Бербатов е брилянтен, ако беше друг нямаше ли да направи същото
само питам
явно е талантлив, не оспорвам, ама тук онзи така хубаво му помогна
Познавам някои хора и съм бил в компании, където след тия думи ще си в голяма опастност, да знаеш
П.П. Имам двама приятели, дето непрекъснато се карат за мачове. Единия нали славист, па другия левскар. И едно време, по времето на Лафчис много се бяха изнервили нещата, и един ден тия се карат за един мач. А, забравих да кажа за жената на левскаря. Начи тая жена е некъв пълен уникат. Абсолютен образ. Мноого бавно се движи, и говори и - интелигентна, като пън. Повечето време седи в летаргия с една цигара в уста и като свърши цигарата, започва да пали друга. Свършва за минута две с тая работа и пак замръзва. Е така си живее. Та начи наште здраво се разправят Ти ли ще ми кажеш на мене? Аз бях на първия ред, с очите си го видях. Аз, па, бях направо, точно до ситуацията, сляп ли ме наричаш, аз тва аз онова, па съдията педерас, ти си педерас... бе нещата отиват към плисване на чаши в лицето, направо. И в тоя момент жена му на левскаря излезна леко от стаза и вика: -Тва когато крещяя, ли бе Коцее! (ние я зяпнахме, тая па кога е била на мач!?) На връщане от село, в колата- пояснява ни -Събуди детето, помня, помня" И пак се заигра с тая цигара, в пълна тишина
Виждали ли сте човек който е така както си седи на да експлоадира. Аз видях. Тва преди да падна от стола.