кога за последен път плакахте и защо?
кога за последен път плакахте и защо?
аз ще си призная без бой - тази сутрин. синът ми ме покани на танц, защото пуснаха една моя любима песен по тв-то, аз му правех мляко с корфлейкс и си тананиках и той - дребният, сладък мъж ме покани... 120 см е, аз го докарвам до 165 см т.е. беше смешна гледка. обаче трогателна. и в съчетание с my way в изпълнение на в. петров една сълза се търкулна по бузата ми. щастлива сълза.
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: кога за последен път плакахте и защо?
Щастлива майка:-)bead_ написа: щастлива сълза.
Жив и здрав да ти е
последното ми плакане или по-точно просълзяване не е било от радост

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- snowprincess
в последните месеци плаках много за едно момиченце
плача от мъка или гняв, за радостно събитие не си спомням

разкажи за едно от радостfrisky lioness написа:Щастлива майка:-)bead_ написа: щастлива сълза.
Жив и здрав да ти е
just perfect
na mama momcheto!bead_ написа:той - дребният, сладък мъж ме покани... 120 см е, аз го докарвам до 165 см т.е.
vchera.
razkazvah na malkiq kak se e rodil.
i toj mi kaza:"Vutre mi e bilo toplichko,kakto sega mi e toplichko s teb..."...
Уф, обичам ви.. и Перличка, и Докторкаdoktorka написа:na mama momcheto!bead_ написа:той - дребният, сладък мъж ме покани... 120 см е, аз го докарвам до 165 см т.е.
vchera.
razkazvah na malkiq kak se e rodil.
i toj mi kaza:"Vutre mi e bilo toplichko,kakto sega mi e toplichko s teb..."...
Голям кеф са тва мъжките рожбички..
doktorka написа: ,kakto sega mi e toplichko s teb..."...
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чакай да помисля...bead_ написа:разкажи за едно от радостfrisky lioness написа:Щастлива майка:-)bead_ написа: щастлива сълза.
Жив и здрав да ти е
Сега се сещам, че се просълзявам всеки път като получа подарък от Дядо Коледа
и не толкова на подаръка, а на придружаващата го картичка и посланието в нея, както и на други такива картички за РД и др. поводи
Обичам го този старец...
Малкият, като по-малък:winkw: също правеше специални картички, само за мен, това адски ме умиляваше и ме просълзяваше
Вече не ми прави:(

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Много красиво.bead_ написа:аз ще си призная без бой - тази сутрин. синът ми ме покани на танц, защото пуснаха една моя любима песен по тв-то, аз му правех мляко с корфлейкс и си тананиках и той - дребният, сладък мъж ме покани... 120 см е, аз го докарвам до 165 см т.е. беше смешна гледка. обаче трогателна. и в съчетание с my way в изпълнение на в. петров една сълза се търкулна по бузата ми. щастлива сълза.
Браво на малкия, а на теб - все такива хубави сълзи!
и аз съм така, понякога и от носталгия,snowprincess написа:....
от радост не се сещам.
Роди си друг, той ще ти правиfrisky lioness написа: Малкият, като по-малък:winkw: също правеше специални картички, само за мен, това адски ме умиляваше и ме просълзяваше
Хъм, носталгия по кво, бе?? Замисли ме ся...Амаранта написа: и аз съм така, понякога и от носталгия,
от радост не се сещам.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти па се изказа:blink::shocked:4avdar4e написа:Роди си друг, той ще ти правиfrisky lioness написа: Малкият, като по-малък:winkw: също правеше специални картички, само за мен, това адски ме умиляваше и ме просълзяваше

- Green Light
Ми така де, големият кат не ми пише вече картички и не ми рисува мили картинки, си взех брат от родилния дом, той ми пишеfrisky lioness написа: Ти па се изказа:blink::shocked:
А дребното как ме целува, не е истина..
миии, има моменти, в които усещането за мимолентост ме удря здраво - ей така, изведнъж.4avdar4e написа:
Хъм, носталгия по кво, бе?? Замисли ме ся...
Ма иначе съм си добре, благодаря.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Какво смяташ да правиш когато "най-малкият" брат спре да те целува и да ти пише картички4avdar4e написа:Ми така де, големият кат не ми пише вече картички и не ми рисува мили картинки, си взех брат от родилния дом, той ми пишеfrisky lioness написа: Ти па се изказа:blink::shocked:
А дребното как ме целува, не е истина..
Не мога да раждам по причина на нужда от взаимозаменяемост
(дано не бъда погрешно разбрана):shy:

Ще си родя сестричкаfrisky lioness написа: Какво смяташ да правиш когато "най-малкият" брат спре да те целува и да ти пише картички
Не мога да раждам по причина на нужда от взаимозаменяемост
(дано не бъда погрешно разбрана):shy:
Бъзикам те, бе, Фриски, и себе си.. Не съм ги раждала, за да заменям.. Потребност, вътрешна, и ги обичам различно, както и те мен...
Всъщност
Разбрах те, няма значение как се казва, това ме плаши и мен, понякога само.. Спуска се оня чичко от горе и ми набива канчето, да не забравям, че съм смъртна ..Амаранта написа: миии, има моменти, в които усещането за мимолентост ме удря здраво - ей така, изведнъж.Как му се казва на това? Слава богу, не е често.
![]()
Ма иначе съм си добре, благодаря.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
4avdar4e написа:
Бъзикам те, бе, Фриски, и себе си.. Не съм ги раждала, за да заменям.. Потребност, вътрешна, и ги обичам различно, както и те мен...
Това не беше нужно. Знам.
Децата ти са прекрасни
Ти си се Уредила вече. Тебе няма какво да те мислим:winkw:4avdar4e написа:
когато малкият спре да ме целува, аз ще съм над 50 и може би ще гледам внуци, а??

Понякога си я представям ситуацията и такъв смях ме налягаfrisky lioness написа: Ти си се Уредила вече. Тебе няма какво да те мислим:winkw:
Бебо, жив и здрав, на 10, мама - над 50, и води едно внуче на ясла... Пък с внучето може и сестричката
Ми кво пък, хубаво ми става от такива мисли
- frisky lioness
- Обратна връзка:
....и тропка с новите ботушки и късата поличка4avdar4e написа:Понякога си я представям ситуацията и такъв смях ме налягаfrisky lioness написа: Ти си се Уредила вече. Тебе няма какво да те мислим:winkw:
Бебо, жив и здрав, на 10, мама - над 50, и води едно внуче на ясла... Пък с внучето може и сестричката

frisky lioness написа: ....и тропка с новите ботушки и късата поличка
Да пусна снимка, че да ме познаеш на гарата
Ади, тичам да си събирам съкровищата от държавната система за отглеждане и образование
- frisky lioness
- Обратна връзка:
и да ги4avdar4e написа:frisky lioness написа: ....и тропка с новите ботушки и късата поличка![]()
![]()
Да пусна снимка, че да ме познаеш на гарата![]()
Ади, тичам да си събирам съкровищата от държавната система за отглеждане и образование
после
чу ли?
от мен

- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
- snowprincess
рефлекторните сълзи се различават от емоционалнитеSet написа:Аз плача редовно и горко.
Вчера например рязах лук и пак плаках. Много съм натъжен
Всъщност
едните съдържат ендорфини, които облекчават физическата болка, а другите – пролактин, който помага за психическото равновесие и спокойствие
ако искаш да не плачеш докато режеш лук, не си отваряй устата, дишай само през носа

"емоционалните" сълзи са с енкефалини и пролактин...snowprincess написа:рефлекторните сълзи се различават от емоционалнитеSet написа:Аз плача редовно и горко.
Вчера например рязах лук и пак плаках. Много съм натъжен
Всъщност
едните съдържат ендорфини, които облекчават физическата болка, а другите – пролактин, който помага за психическото равновесие и спокойствие
ако искаш да не плачеш докато режеш лук, не си отваряй устата, дишай само през носа
( ендорфините са предимно в мозъка)
лука пари, защото директно дразни очите.
няма нищо общо с устата и носа.
най -много помага да има вода( например да тече водата докато режеш) ако искаш да не ревеш.
а най-добре е да не режеш лук...
П.с. може да опиташ със затворени очи...ма не е за препоръчване...
- snowprincess
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А тогава дали сополите не ти потичат в/у лука:blink::?snowprincess написа:рязането на лук със затворена уста можеш да изпробваш и сам да разбереш има ли ефектSet написа:Е ся аз коя да слушам
Всъщност
Абе има ли значение?
Всъщност

А ако ти е отворена устата къде потичат?frisky lioness написа:А тогава дали сополите не ти потичат в/у лука:blink::?snowprincess написа:рязането на лук със затворена уста можеш да изпробваш и сам да разбереш има ли ефектSet написа:Е ся аз коя да слушам
Всъщност
Абе има ли значение?
Всъщност
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако ти е отворена устата би трябвало нищо да не ти течеМнемозина написа:А ако ти е отворена устата къде потичат?frisky lioness написа:А тогава дали сополите не ти потичат в/у лука:blink::?snowprincess написа:рязането на лук със затворена уста можеш да изпробваш и сам да разбереш има ли ефектSet написа:Е ся аз коя да слушам
Всъщност
Абе има ли значение?
Всъщност
(е, най0много някоя плюнка:lol::lol:)
Получава се по добра вентилация и въздухът церкулира насам-натама
и ако имаш късмет да си някоя куха лейка...още по-добре

При следващото рязане на лук много внимателно ще се наблюдавам и ще докладвам.frisky lioness написа:
Ако ти е отворена устата би трябвало нищо да не ти тече
(е, най0много някоя плюнка:lol::lol:)
Получава се по добра вентилация и въздухът церкулира насам-натама
и ако имаш късмет да си някоя куха лейка...още по-добре
Panta rhei...
- snowprincess