Дали аз закъснях или времето бързаше?
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
таман та прочетох в твоята тема кво си казал на Капинчо и ми стана едно хубаво, много ме кефите двамцата:lol:Иванушка Глупака написа: ох... айди да ми кажеш на ушенце обстоятелствата... щото тва да ти са нафърли Лат си е гот, бре...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Не зная аз. Засега аз имам най-големи шансове, както изглежда. Не четеш ли, че вече ми се обясни тя в либоф.Иванушка Глупака написа:ох... айди да ми кажеш на ушенце обстоятелствата... щото тва да ти са нафърли Лат си е гот, бре...
П.П. Уишес ти не чети... не е за тебе...
Оттук нататък пътят е лесен - цветя, бонбони, звездно небе...
Ти някви други тактики знаеш ли?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Та ако човек можеше да предпази някого от себе си, първо себе си щеше да опази не мислиш ли?Иванушка Глупака написа:ам, чи отбележувай ги тея моменти, дан съ сбъркваме... егатисиму...wild_moon написа: Просто гледай да не е в момент, в който съм застанала на Ф,
ама на, случва се да станеш жертва на собствената си тъмна страна.
пък нали луната е ясно, че има тъмна страна, аз ся няма да се правя на две и половина.
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- Света вода ненапита
wild_moon написа:Та ако човек можеше да предпази някого от себе си, първо себе си щеше да опази не мислиш ли?Иванушка Глупака написа:ам, чи отбележувай ги тея моменти, дан съ сбъркваме... егатисиму...wild_moon написа: Просто гледай да не е в момент, в който съм застанала на Ф,
ама на, случва се да станеш жертва на собствената си тъмна страна.
пък нали луната е ясно, че има тъмна страна, аз ся няма да се правя на две и половина.
Виж подводницата!
Абе боли те шлауха бе.latrevw написа:отдавна някой не се беше скарвал с някого тук
луна, кво пък се дървиш толкова, всеки прави грешки
само аз ли разбирам чувството за хумор на Капина и писанията му; като гледам какви класификации пускаш за мненията му и затова, че трябва да сте двамата в клуба, не виждам нещо да се различаш от поведение, което уж осъждаш
Капинакът е особен и много умен, ако не сте го забелязали да ви го кажа аз. И престанете да пищите като напише нещо натуралистично
така, обадих се и аз в грешния момент, но ми писна ту Вяра (преди), ту Мнемо, сега пък Капина да пречат на някого
Капина е рядко интелигентен и културен. Аз от кога го говоря.
Само мерните единици му бягат
Всъщност
Всъщност му бягат кратните на 10 стойности
Всъщност
Memento mori.
Но па мое да ги лепнеш със слюнкаКапинчо написа:Не Холи. Не позна. Има неща, които просто в един миг загубват смисъл.holi_day написа:Ае сега... шъ съ праим на строги нещо, пъ на сърдити, пъ шъ ни отсърдват...Капинчо написа:Обещавам да не ти спамя темите. Хич.
Скица
Аз мога да псувам, мога да се извинявам, мога да си отивам и да се връщам, но има неща, които като се счупят, остават счупени.
Никаква драма. Просто отчитам факта и карам нататък.
Нали деди
Всъщност
Memento mori.