Холи

Това твори цяла вечер, картинка е
П.П. Уточнение, всичко е ръчно правено, вижте парапета, всяка линия е рисувана на ръка, с таблета...
Младежът държи да уточня, че за облаците е ползвал макет, ма променил цветоветеКапинчо написа: Как сега да кажа, че много ми харесва и ме изненадва, без да изглежда като шаблон?
Да ти е жив и здрав, браво на него!4avdar4e написа:
А идеята си е чисто негова, това е филиповият начин да ми каже колко съм му скъпа
Явно се обръщаш към мен, като към същи спец.4avdar4e написа:от един младеж към цялото зочовечество, и в частност - към мен.
Холи
Точно с бетона имахме проблемКапинчо написа: На мен ми хареса бетона. Просто усещам тежестта и твърдостта му.
Нещо подобно ми мина и на мен... Реалистично изглежда.Капинчо написа:На мен ми хареса бетона. Просто усещам тежестта и твърдостта му.
Фриски ще ми говори за картички и рев.. да беwild_moon написа: Да ти е жив и здрав, браво на него!
Пак да ти нарисува!
Бива го хлапето!
holi_day написа: Явно се обръщаш към мен, като към същи спец.
Няма да се възгордявам и шъ си кажа Браво!, щото заслужава.
* * *
Тц... Това в яслата днес ли са го учили?! Децата се развиват със страшна скорост, кво като четях на 4,5г., като си останах на същото дередже.
А щях и да питам в девети клас не се ли въртят по-романтични сюжети?На тоз парапет не е ли опасно за човека? Икар, Батман или тоз от любов нещо е намислил...
П.П. Извинявай, че по сюжета се изказвам, ама по техниката на изпълнение няма кво да кажа.
4avdar4e написа:От яслата ще снимам морковчето, дето го е залепило детето, толку мога..
Романтика???? Ъндърграунд групи, брато, няма романтика, има анти
Утре сме на концертholi_day написа:Познато! Има един тийн наблизо. Хубава музика слуша, мъ не мога да се примиря,
ето заспива със слушалки в ущите.
Супер.4avdar4e написа:
П.П. Уточнение, всичко е ръчно правено, вижте парапета, всяка линия е рисувана на ръка, с таблета...

Е, те сега сколасах и това да прочета4avdar4e написа:С Adobe, таблет и писалкаpocti_bezobidna написа: Как е правено по точно?
Аз една права черта не мога да изкарам с тоя таблет, "ама то е толкова лесно, бееее"Лесно, лесно, като го можеш.. Много дизайнери, много чудо около мен, докато почнат да печелят ..