Е то не е лесно да се мълчи толкова дълго.snowprincess написа:Фриски, какво ме питаш, бе, кви сополи?!?frisky lioness написа:
А тогава дали сополите не ти потичат в/у лука:blink::?
Толкова ли е трудно да се нарежат една-две-три глави лук без да се приказва и без да се диша през устата?
Тогава не потичат сълзи и сополи.
кога за последен път плакахте и защо?
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абе, не те питамsnowprincess написа:Фриски, какво ме питаш, бе, кви сополи?!?frisky lioness написа:
Толкова ли е трудно да се нарежат една-две-три глави лук без да се приказва и без да се диша през устата?
расъждавам си на галс:lol::lol:
Стигнала съм до извода,че НАЙ си зависи от лука.
Технологията ми на рязане е една и съща, но има лук, пти който почти не ревъ, и друг, от който почвам да теча от всичките си главови отверстия:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Зависи колко бързо кълцаш:winkw:Мнемозина написа:Е то не е лесно да се мълчи толкова дълго.snowprincess написа:Фриски, какво ме питаш, бе, кви сополи?!?frisky lioness написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.