що не пишете повече бе хора?
от много икономическа дейност в зениците ми се появи знака на еврото
Ти да не мислиш, че само ти имаш работа...Dark написа:влизам да се разтуша от много работа, то скука....
що не пишете повече бе хора?![]()
нищо не мисля - мозъка ми се е желиралМнемозина написа:
Ти да не мислиш, че само ти имаш работа...
Поне знаеш какво ти има в зениците, аз и това не знам. Освен това вчера съм се отчела доволно.
Аз пък днес гледах кой потребител с колко мнения е... И кой мислиш е на 1-во място, а:winkw: Кой е най-приказливия?:winkw::lol:Dark написа:влизам да се разтуша от много работа, то скука....

Миналата седмица сънувах, че правя бюджет и се опитвам да намеря подходящо перо за едни кинти. Сто пъти ги местих насам-натам, щото ако ги пъхна на грешното място, направо ме отсвирват.Мнемозина написа:
Поне знаеш какво ти има в зениците, аз и това не знам. Освен това вчера съм се отчела доволно.
Аз сънувам клуба и то мнооооооого често.почти безобидна написа:Много подтискащо, да сънуваш работата си, притесних се, начи, за психическото си здраве

колко кинти мести апочти безобидна написа:Миналата седмица сънувах, че правя бюджет и се опитвам да намеря подходящо перо за едни кинти. Сто пъти ги местих насам-натам, щото ако ги пъхна на грешното място, направо ме отсвирват.Мнемозина написа:
Много подтискащо, да сънуваш работата си, притесних се, начи, за психическото си здраве
Редовно сънувам, че работя, особено като съм претоварена... Баси гадното е!:crying:почти безобидна написа: Много подтискащо, да сънуваш работата си, притесних се, начи, за психическото си здраве
трябва да се плаща и докато спимепочти безобидна написа:Миналата седмица сънувах, че правя бюджет и се опитвам да намеря подходящо перо за едни кинти. Сто пъти ги местих насам-натам, щото ако ги пъхна на грешното място, направо ме отсвирват.Мнемозина написа:
Много подтискащо, да сънуваш работата си, притесних се, начи, за психическото си здраве
Добра идея! Опасявам се, че шефа няма да я приеме обачеcaliostro написа:трябва да се плаща и докато спимепочти безобидна написа:Миналата седмица сънувах, че правя бюджет и се опитвам да намеря подходящо перо за едни кинти. Сто пъти ги местих насам-натам, щото ако ги пъхна на грешното място, направо ме отсвирват.Мнемозина написа:
ахъм, щото съм алоун ин дъ даркfrisky lioness написа: Аз пък днес гледах кой потребител с колко мнения е... И кой мислиш е на 1-во място, а:winkw: Кой е най-приказливия?:winkw::lol:
ТИ
О, доста скромна сума.caliostro написа:
колко кинти мести а![]()
да ти дам една сметчица да ги паркираш там
Ужас, да. Аз съм сънувала и една от колежките зад граница, дето никога не бях я виждала дори на снимка. После се оказа, че съвсем различно изглежда...4avdar4e написа:Редовно сънувам, че работя, особено като съм претоварена... Баси гадното е!:crying:почти безобидна написа: Много подтискащо, да сънуваш работата си, притесних се, начи, за психическото си здраве
Б@сиfrisky lioness написа:Аз пък днес гледах кой потребител с колко мнения е... И кой мислиш е на 1-во място, а:winkw: Кой е най-приказливия?:winkw::lol:Dark написа:влизам да се разтуша от много работа, то скука....
ТИ
е нема нужда беvyara написа:Б@сиfrisky lioness написа:Аз пък днес гледах кой потребител с колко мнения е... И кой мислиш е на 1-во място, а:winkw: Кой е най-приказливия?:winkw::lol:Dark написа:влизам да се разтуша от много работа, то скука....
ТИи аз погледнах. Преди мен са само трима. Голямо плямпало съм и аз
Това не променя факта, че съм плямпало. Тъй даже още по-лошо - всички го виждат.Remmivs написа:е нема нужда беvyara написа:Б@сиfrisky lioness написа:Аз пък днес гледах кой потребител с колко мнения е... И кой мислиш е на 1-во място, а:winkw: Кой е най-приказливия?:winkw::lol:Dark написа:влизам да се разтуша от много работа, то скука....
ТИи аз погледнах. Преди мен са само трима. Голямо плямпало съм и аз
на всяко мнение ги пише - броят им
Хич биля не си алоун:winkw: и други ти партнират доста успешноDark написа:ахъм, щото съм алоун ин дъ даркfrisky lioness написа: Аз пък днес гледах кой потребител с колко мнения е... И кой мислиш е на 1-во място, а:winkw: Кой е най-приказливия?:winkw::lol:
ТИ

Ай, верно беRemmivs написа:
е нема нужда бе

Ама там е по-лесно да ги сравниш.frisky lioness написа:Ай, верно беRemmivs написа:
е нема нужда бе
За твойта мълчалива особа и ти си приказливка...Мнемозина написа:Ама там е по-лесно да ги сравниш.frisky lioness написа:Ай, верно беRemmivs написа:
е нема нужда бе
Спомням си в първи курс след луд купон бях заспал на една лекция (това щото в първи курс де, иначе каква лекция4avdar4e написа:Редовно сънувам, че работя, особено като съм претоварена... Баси гадното е!:crying:почти безобидна написа: Много подтискащо, да сънуваш работата си, притесних се, начи, за психическото си здраве
Що неща съм изпуснал, но все нещо е останало непроменено...frisky lioness написа:Хич биля не си алоун:winkw: и други ти партнират доста успешно:winkw:
Да, ку можеше графата с броя на мненията да се подрежда по низходящ или възходящ ред:lol::-)Мнемозина написа:Ама там е по-лесно да ги сравниш.frisky lioness написа:Ай, верно беRemmivs написа:
е нема нужда бе

Завиждаш ли, а, а?vyara написа:За твойта мълчалива особа и ти си приказливка...Мнемозина написа:Ама там е по-лесно да ги сравниш.frisky lioness написа:Ай, верно беRemmivs написа:
е нема нужда бе
Очарованието на потребителитеELBI написа:Що неща съм изпуснал, но все нещо е останало непроменено...frisky lioness написа:Хич биля не си алоун:winkw: и други ти партнират доста успешно:winkw:

Ами! Ти си точно след мен в класацията, не се прави!Мнемозина написа:
Завиждаш ли, а, а?![]()
Аз съм мълчалива само наяве.
О, страхотен актьор е той! И хич няма ти се сърдя/чудя, че не сънуваш Катринчето!почти безобидна написа:Ха! Катрин-Зита? Па сънувай си я, аз я не ща!ELBI написа:Предпочитам Катрин-Зита...Remmivs написа:добре беше значи като някои сънуваха форума
сега сънуват бач
уджас
Предпочитам Джереми Айрънс![]()
Ама не го сънувам, на! Ебаси живота, ебаси сънищата
Вчера съм наваксала, да знайш!vyara написа:Ами! Ти си точно след мен в класацията, не се прави!Мнемозина написа:
Завиждаш ли, а, а?![]()
Аз съм мълчалива само наяве.
"Цар/царица на спама" или "Най-голЕмото дрънкало"...vyara написа:....
Поне да се раздаваха титли като в други форуми за най-дърдорещите, а то...
Piqndurnik написа:Спомням си в първи курс след луд купон бях заспал на една лекция (това щото в първи курс де, иначе каква лекция4avdar4e написа:Редовно сънувам, че работя, особено като съм претоварена... Баси гадното е!:crying:почти безобидна написа: Много подтискащо, да сънуваш работата си, притесних се, начи, за психическото си здраве) и сънувах предната. Дори бях продължил да пиша, ама не се четеше