Надушихте скандалче, а?
-
Дядо Капинчо
Надушихте скандалче, а?
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 20:25, променено общо 1 път.
Re: Надушихте скандалче, а?
Не е хубаво да се отлага днешната работа за утре! 
- Света вода ненапита
...ако можеш да я свършиш вдругиден...esti написа:Не е хубаво да се отлага днешната работа за утре...
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
...
Криеш се нещо, а?Капинчо написа:Общо онлайн са 13 потребители: 3 Регистрирани, 6 Скрити и 4 Гости
Сега чакате откъде ще почне.
Няма! Отлага се за утре.
Айде разотивайте се!
На гости ли си...
Сигурно си в някой хотееел...
Може би работиш...
Приготвяш вечеря ли... мъ тя не ставаше ли от клавиши...
Леко с компа, че като падне във ваната, оттам нататък се разнася само за престиж, че си имаш, а не да го обясняваш това.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
...
Наивно е от жена ясна мисъл да чакаш, мъ щом те влече дългото чакане...Капинчо написа:Холи, кви са тез глупости дет си ги написала? Я бързо да са поправиш! Ясна мисъл и литературни похвати искам да видя!
Ф.Песоа
Ф.Песоа
просто прекалиКапинчо написа: Ясна мисъл и литературни похвати искам да видя!
да ти го кажа, да си знаеш
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
...
Не на всекиго е дадено да ме разбира - е, да видиш на мен кво ми е като не си се разбирам... и то често.Капинчо написа:Хубуу де, да не е баш ясна, ама барем да разбера за кво са разправя в нея. Аз нищо не разбрах.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
...
едно е да не те интересува как те виждаме, съвсем друго е да не те интересува дали обиждаш някого или не, щото такъв ти бил кефаКапинчо написа: С по-малко думи - аз ще се държа както искам, а вие ми приемайте както вие искате.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Готина декларацийка.Капинчо написа:С по-малко думи - аз ще се държа както искам, а вие ми приемайте както вие искате.
Само да ти напомня, че не приемаш лесно писания по твой адрес. Или определено отношение към теб. Пъ ку ще и да не са псувни.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 20:26, променено общо 1 път.
не, просто сме различни и тук много ясно си личиКапинчо написа: Тук ще си позволя да кажа, че според мен грешиш.
Само един път съм обидил някого без да съм го искал.
за разлика от теб, аз не тръгвам да обиждам, когато получа обида, никак не ме влече, а ти го правош с жар
и за огледалото не го приемам; мен не ме интересува как се държат другите, че и аз като тях... сигурно преигравам или съм много буквална понякога, но просто казвам това, което мисля и никак не съм привърженик на идеята зъб за зъб и т.н.
възприемам го като уважение към себе си, да следвам модел, в който се чувствам добре, защото вярвам в него
-
Дядо Капинчо
...
Лат, толкова лесно палиш, толкова бързо виждаш обида, дори където я няма, особено като имаш странични разни влияния .. недей така..latrevw написа: за разлика от теб, аз не тръгвам да обиждам, когато получа обида, никак не ме влече, а ти го правош с жар
-
Дядо Капинчо
...
- Света вода ненапита
- Green Light
Капинчо написа:...., включително и в зависимост от това с кого се карам в момента....
П.П. ами спри се, та да се ориентираш
Последно промяна от Green Light на 01.11.08, 20:06, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 20:27, променено общо 2 пъти.
- Света вода ненапита
тва катетъра ли?Капинчо написа:Ела го побарай да го на прЕдърва, та да та не Изтумба.Иванушка Глупака написа:Капинчо написа:Аз съм твърдпа още ли?
Виж подводницата!
което си е верно е - за обидата, където я няма, склонна съм да се съглася:-), но затова пък и бързо я забравям, така че това донякъде компенсира, никак не съм злопаметна4avdar4e написа:
Лат, толкова лесно палиш, толкова бързо виждаш обида, дори където я няма, особено като имаш странични разни влияния .. недей така..
за страничните влияния не те разбрах
че се паля, паля се, такава съм, така го чувствам и не мога по друг начин
Исках да кажа, че понякога си афектирана от нещо съвсем външно, което не е свързано с някой разговор тук и си го донасяшlatrevw написа: за страничните влияния не те разбрах
Раче готино, ядосвай се по-малко, направо понякога те усещам колко си ядосана през думите
Как ги виждаш тия работи през монитора, Чавдаркей?!4avdar4e написа:Исках да кажа, че понякога си афектирана от нещо съвсем външно, което не е свързано с някой разговор тук и си го донасяш![]()
Ф.Песоа
Ф.Песоа
права си, може и така да е4avdar4e написа: Раче готино, ядосвай се по-малко, направо понякога те усещам колко си ядосана през думите
само да ти кажа, аз обикновено напоследък тук се ядосвам, влизам и побеснявам
и данке
- Света вода ненапита
ти май не знаеш, ама ще ти кажаholi_day написа:Как ги виждаш тия работи през монитора, Чавдаркей?!4avdar4e написа:Исках да кажа, че понякога си афектирана от нещо съвсем външно, което не е свързано с някой разговор тук и си го донасяш![]()
Виж подводницата!
Не вярвам преди това да не е било написано някъде като споделено съновидение и прочетено от Чавето.Иванушка Глупака написа:ти май не знаеш, ама ще ти кажабаба Ванга га умиргаше каза, че Чавето й е наследник!
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Света вода ненапита
е, да де! именно зарад тва я е избрала...holi_day написа:Не вярвам преди това да не е било написано някъде като споделено съновидение и прочетено от Чавето.Иванушка Глупака написа:ти май не знаеш, ама ще ти кажабаба Ванга га умиргаше каза, че Чавето й е наследник!
Виж подводницата!
Ох, ще ме уморитеholi_day написа:Не вярвам преди това да не е било написано някъде като споделено съновидение и прочетено от Чавето.Иванушка Глупака написа:ти май не знаеш, ама ще ти кажабаба Ванга га умиргаше каза, че Чавето й е наследник!
П.П. Само да добавя, ужасно е, когато виждаш през контекста
Във всички случаи сме за предпочитане пред кухненския фитнес.4avdar4e написа:Ох, ще ме уморите:rotfl24:
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Недей, бе, всичко тече..latrevw написа: само да ти кажа, аз обикновено напоследък тук се ядосвам, влизам и побеснявамама пак продължавам да влизам
![]()
- Света вода ненапита
4avdar4e написа:
П.П. Само да добавя, ужасно е, когато виждаш през контекста
Виж подводницата!
Ави в матрицата съм, ама не съм толку хубава като негоИванушка Глупака написа:ама ти всъщност Нео ли си?
- Света вода ненапита
мен мъж никога не ми е аресвал...4avdar4e написа:Ави в матрицата съм, ама не съм толку хубава като негоИванушка Глупака написа:ама ти всъщност Нео ли си?
Виж подводницата!
Цитати:latrevw написа:не, просто сме различни и тук много ясно си личиКапинчо написа: Тук ще си позволя да кажа, че според мен грешиш.
Само един път съм обидил някого без да съм го искал.
за разлика от теб, аз не тръгвам да обиждам, когато получа обида, никак не ме влече, а ти го правош с жар
и за огледалото не го приемам; мен не ме интересува как се държат другите, че и аз като тях... сигурно преигравам или съм много буквална понякога, но просто казвам това, което мисля и никак не съм привърженик на идеята зъб за зъб и т.н.
възприемам го като уважение към себе си, да следвам модел, в който се чувствам добре, защото вярвам в него
Идиот, ненормален, дебил
Уаааааау! Ай фиииил гуууд!
Колко викаш вадиш на месец
Уаааааау!
Memento mori.