Има ли някой , който ще празнува и как ще бъде облечен .
Опитвам се да обедя една приятелка да се маскираме като циганки и да гледаме на ръка по баровете за уиски :)
Но тя иска да е тиква , а после пияна тиква :)
Аз днес съм решила да бъда патриотка.FancyGirl написа:Нощ на маскарада !
Има ли някой , който ще празнува и как ще бъде облечен .
Опитвам се да обедя една приятелка да се маскираме като циганки и да гледаме на ръка по баровете за уиски :)
Но тя иска да е тиква , а после пияна тиква :)
Ох, ох, днеска (къде обед почти) гледах едни моми по улицата, по нощнички и едни такива шарени чорапки над коленете, не знам дали бяха снощни или днешни, ма готино бешеFancyGirl написа:следващата година никакво спане за никой !!! Предупреждавам ви !!!!
има много чар в този празник - навсякъде чудовища , балерини , прислужници , съдии , зайчета - много красиво , интересно
и хубавото е , че всеки е тръгнал да разпуска на макс , някаква по празнична и весела атмосфера от обикновено
първо бяхме в мууд , после в маскара и станахме пълни маскари :):rotfl24::rotfl24:
доволна съм ...
само дето на сутринта исках да имам цистерна с айран :)
Никъде не видях момче с противогаз - да знаеш , а дебнех да го пазя
трябва да му измислиш оръжие против чудовища , за да е спокоен :)4avdar4e написа:Ох, ох, днеска (къде обед почти) гледах едни моми по улицата, по нощнички и едни такива шарени чорапки над коленете, не знам дали бяха снощни или днешни, ма готино бешеFancyGirl написа:следващата година никакво спане за никой !!! Предупреждавам ви !!!!
има много чар в този празник - навсякъде чудовища , балерини , прислужници , съдии , зайчета - много красиво , интересно
и хубавото е , че всеки е тръгнал да разпуска на макс , някаква по празнична и весела атмосфера от обикновено
първо бяхме в мууд , после в маскара и станахме пълни маскари :):rotfl24::rotfl24:
доволна съм ...
само дето на сутринта исках да имам цистерна с айран :)
Никъде не видях момче с противогаз - да знаеш , а дебнех да го пазя
А с момчето с противогаза нощес се успокоявахме, че едни врати се трескали, пък едни чудовища си помислил, че идват