Сега два-три дни се очертава да не пиша, значи съвсем ще ме изпревариш - пиши по 35 мнения на ден и ти давам купата за четвърто място.Мнемозина написа:Вчера съм наваксала, да знайш!vyara написа:Ами! Ти си точно след мен в класацията, не се прави!Мнемозина написа:
Завиждаш ли, а, а?![]()
Аз съм мълчалива само наяве.
Ммммм, що тъй?
Re: Ммммм, що тъй?
можеfrisky lioness написа:Да, ку можеше графата с броя на мненията да се подрежда по низходящ или възходящ ред:lol::-)Мнемозина написа:Ама там е по-лесно да ги сравниш.frisky lioness написа:Ай, верно беRemmivs написа:
е нема нужда бе
на всяко мнение ги пише - броят им
падащ списък е критерия за подреждане
А кво да кажем ние с гайдите и с третото място?vyara написа: Сега два-три дни се очертава да не пиша, значи съвсем ще ме изпревариш - пиши по 35 мнения на ден и ти давам купата за четвърто място.
Ох!vyara написа:Сега два-три дни се очертава да не пиша, значи съвсем ще ме изпревариш - пиши по 35 мнения на ден и ти давам купата за четвърто място.Мнемозина написа:Вчера съм наваксала, да знайш!vyara написа:Ами! Ти си точно след мен в класацията, не се прави!Мнемозина написа:
Завиждаш ли, а, а?![]()
Аз съм мълчалива само наяве.
Не мога.
Всъщност... да не казвам голяма дума.
Panta rhei...
- Dark Angel
очертава се да не пиша от утре та до 22 - или по мънинкоvyara написа:
Сега два-три дни се очертава да не пиша, значи съвсем ще ме изпревариш - пиши по 35 мнения на ден и ти давам купата за четвърто място.
уджас, ка ще издържа не знам
може да постна една програма - в кой град кога ще бъда
ахъм, тъй де
нищо не знаете ей
те ви статика
не бе, кинематика
уф динамика
абе статистика
те ви статика
не бе, кинематика
уф динамика
абе статистика
Код за потвърждение: Избери целия код
Брой мнения: 20237 Мнения на ден: 249.14
Брой теми: 717 Теми на ден: 8.83
Брой потребители: 81 Потребители на ден: 1.00
Старт на борда: 22.09.06, 11:00 Размер на папката с Аватарите: 447.05 KB
Размер на базата данни: 39.33 MB Gzip компресия: ВключенаRe: Ммммм, що тъй?
Ама аз наистина съм пета!Remmivs написа:
може
падащ списък е критерия за подреждане
Ужас!
Panta rhei...
Ша наваксаш, няма страшно!Dark написа:очертава се да не пиша от утре та до 22 - или по мънинкоvyara написа:
Сега два-три дни се очертава да не пиша, значи съвсем ще ме изпревариш - пиши по 35 мнения на ден и ти давам купата за четвърто място.
уджас, ка ще издържа не знам![]()
може да постна една програма - в кой град кога ще бъда
ахъм, тъй де
Ъхъ! Ти майтап си мислиш.Мнемозина написа:Ама аз наистина съм пета!Remmivs написа:
може
падащ списък е критерия за подреждане![]()
Ужас!
- Dark Angel
ахъм, при първа възможностvyara написа:
Ша наваксаш, няма страшно!
умрем си да пишем глупости
- Dark Angel
Ами... малко шокиран ми се видя.Remmivs написа:Ти що мислиш, че го казах, м?Мнемозина написа:Ти пък вместо да се гордееш от високото постижение в тоз изцяло феминизиран свят...Remmivs написа:Мда, права си, Мнемо, но това не променя факта, че аз съм най голямото дрънкало измежду 4 жени.![]()
Panta rhei...
Ако не мине котка път, напролет ще го видя на живо тозипочти безобидна написа: Ха! Катрин-Зита? Па сънувай си я, аз я не ща!
Предпочитам Джереми Айрънс![]()
Ама не го сънувам, на! Ебаси живота, ебаси сънищата
Ама много пуши бе, повече от мене, не му слиза цигарата от устата
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Що ме карате да гугълвам сеа? Къф е този разбивач на женски ъ-ъ сърца?wishes написа:Ако не мине котка път, напролет ще го видя на живо тозипочти безобидна написа: Ха! Катрин-Зита? Па сънувай си я, аз я не ща!
-
почти безобидна
Къде тва!wishes написа:Ако не мине котка път, напролет ще го видя на живо тозипочти безобидна написа: Ха! Катрин-Зита? Па сънувай си я, аз я не ща!
Искам и ааааз!!!!
Умирай трудно 3 или 4... дето нашия човек беше бутнал брат му от прозореца и Джеръми отмъщавашеRemmivs написа:Що ме карате да гугълвам сеа? Къф е този разбивач на женски ъ-ъ сърца?wishes написа:Ако не мине котка път, напролет ще го видя на живо тозипочти безобидна написа: Ха! Катрин-Зита? Па сънувай си я, аз я не ща!
Тоз пич само гласа му като слушам и напрау ти казвам....Remmivs написа:Бе видох гоwishes написа:Умирай трудно 3 или 4... дето нашия човек беше бутнал брат му от прозореца и Джеръми отмъщаваше
Същият красавец кат мен. Само да си пусна мускетарска брадичка и мустаци и малко по-дълга коса и съм готов.
-
почти безобидна
Купил си е замък в Ирландия и го боядисал розов, ей го тук: http://www.jeremy-irons.com/news/archive/92.htmlпочти безобидна написа: Къде тва!![]()
Искам и ааааз!!!!
Вътре спалня с висящо на синджири огромно легло...
стига бе? кръгло ли е?wishes написа:Купил си е замък в Ирландия и го боядисал розов, ей го тук: http://www.jeremy-irons.com/news/archive/92.htmlпочти безобидна написа: Къде тва!![]()
Искам и ааааз!!!!
Вътре спалня с висящо на синджири огромно легло...
ще го съдя!!!!
-
почти безобидна
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Харесвам го като актьор, но не и като мъж4avdar4e написа:Е те тоз хубавец:Remmivs написа: Що ме карате да гугълвам сеа? Къф е този разбивач на женски ъ-ъ сърца?
Толкова прекрасни филми има, че доста ще изброявам.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
почти безобидна