От 2 седмици голямо мислене пада за подарък на младежа и ... нищо, ни той, ни аз, ни приятели и роднини
А време не остана, пък рекох да питам и тук

2 тамън, различни размери, не четеш, какаfrisky lioness написа:Таблет
ако си нема
Е как бееееееее - не си ли ги виждала младежите и девойките - да се връткат грациозно като на кънки по коридорите в училище?4avdar4e написа:Кво туй бе??Marygold_vn написа:Самоходки:-)
Много са актуални сред по-младото население ...
Даже синът ми ме агитира и аз да съм си купела:shocked:
Щото него като го мързи да ходи, яхва колелото
Сори:shy:4avdar4e написа:2 тамън, различни размери, не четеш, какаfrisky lioness написа:Таблет
ако си нема

http://www.heelysbulgaria.com/Marygold_vn написа:Е как бееееееее - не си ли ги виждала младежите и девойките - да се връткат грациозно като на кънки по коридорите в училище?4avdar4e написа:Кво туй бе??Marygold_vn написа:Самоходки:-)
Много са актуални сред по-младото население ...
Даже синът ми ме агитира и аз да съм си купела:shocked:
Щото него като го мързи да ходи, яхва колелото
Това са едни маратонки с вградени колелца. Има ги в най-различни издания - с две колелца, с едно по-голямо. Нашите са даже с екстра - имат едно копче отзад и колелцата могат да се прибират в подметката.
Виждала съм аз, виждала, къде до 4-5 класMarygold_vn написа: Е как бееееееее - не си ли ги виждала младежите и девойките - да се връткат грациозно като на кънки по коридорите в училище?
Ае, сега! Има до 45,5.4avdar4e написа:Виждала съм аз, виждала, къде до 4-5 клас
А тоя лонгур (една глава над мен, 45 номер маратонки) само като си го представих как прави пируети и ..:rotfl24:
Туй за брат му, за Коледа
глей сега... ида кат Спасителя в ръжта егатисиму!4avdar4e написа:Добре дошла в отбораesti написа:Никаква идея нямам!
Тва е от няколко дни най-обсъжданата тема и в скайп, не моя, неговияТъй рече, аз не чета там..
Ти па ако си мислиш, че не съм питАлаИванушка Глупака написа: глей сега... ида кат Спасителя в ръжта егатисиму!
на таз възраст най-добрия подарък е един от трите: кеш, в брой или на ръка...
ок... явно "материалното" не го влече детето... разбирам го... в годините, когато всичко дето лети се яде...4avdar4e написа:Ти па ако си мислиш, че не съм питАлаИванушка Глупака написа: глей сега... ида кат Спасителя в ръжта егатисиму!
на таз възраст най-добрия подарък е един от трите: кеш, в брой или на ръка...Миии, за кво са ми??? Тежък случай, мани.. Не иска да празнува, не иска подарък (иска той, иска, ама друг да мисли!!), не ще кеш...
И всяка година - едно и също!