както някой писа преди малко: то си е талант това... трудно се учи...holi_day написа:що трябва да мъ праиш нещоИванушка Глупака написа:ми ко да та праа такава зъбла?
Току някой прави опит нещо да ми разправи и аз зема та го прекъсна - бе, ти добре ли си да ми го разправяш това... къде-къде по-честно и почтено е да го предразположа, че да му задам уточняващи въпроси, че на другия ден пак да го изслушам, чеее на третия пак да ми доразправи и чааааак тогава, като същи Юда опсссс исках да кажа Доброжелателка - Добринка Кокошкова - да се разкут-кут-кудякам във форума?!
Цял живот няма да се изуча аз.
Кво ли ша стане,
- Света вода ненапита
Re: Кво ли ша стане,
Виж подводницата!
не искаш.holi_day написа:Коко Добринче, а, нема нужда.doktorka написа:но и не искаш да се учиш...
иначе имаш потенциал...
после да не кажеш:"не ме научихте"...
doktorka написа:и още ли има?Sssssssssssssssss написа:Абсолютно излишно, защото с тази ще излезе още някоя клюка, но за друг.
Няма сми.
Каквото - такова.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.