Още никой не може да обясни странния феномен.
Дали Одисея в Космоса ще се случи наистина?

стига да има кой да я финансира...maggot написа:Дали Одисея в Космоса ще се случи наистина?
Гледах го преди година и ... нещо...Dark Angel написа:на Киномания ще дават на С.Кубрик "2001: Космическа одисея"
преди 40 години е сниман
това е едно от нещата които искаме да видим
ма ти направо ме секнА ще ти кажа.....maggot написа: Гледах го преди година и ... нещо...
Едно време страшно ми хареса, ама едно време. Макар и да не съвпадаше с представите ми от книга, макар и много недоизяснени неща да имаше и трбваше да си чел преди това за да схванеш защо нещо се случва.
Ама сегааааа... малиииийййй... едни анцузи се мотат там (звездната "униформа") едни работи, не е за приказка.
След всички тези Звездни Войни, фантасмагорични модерни чудеса филма вече не е същия.
И компове тип Правец (със същата резолюция на екрана) и много още, но анцузите.. оооо, те ме убиха!Dark Angel написа:
анцузи начи
Леле, щях да те пропуснаМетаморф написа: ти пък не оставяш да си помечтаем сега...
пиши, щом та влече... то тия точно бандити заявиха, че НЯМА да спазят разпореждането на агенцията за отчитане тока всеки месец, та твоята жалба ли ще приемат...4avdar4e написа: Мечтай си, аз днес си блъскам главата над мистерията ЧЕЗ Електро (отново!!!). Нема, братче, вече няма проверка в интернет, само чрез БТК (и на тях...) и съответно на касите. Написах им поредното мило и учтиво писмо и ... чакам отговор.
Мистерии и мечти викаш:rotfl24:
Ади набързо, че кака да не се сърдиМетаморф написа: пиши, щом та влече... то тия точно бандити заявиха, че НЯМА да спазят разпореждането на агенцията за отчитане тока всеки месец, та твоята жалба ли ще приемат...
но... дерзай... успех!