Сряда е - малкия петък.
Ако трети ден не ви се ходи на работа значи е сряда...
Свобода, а?
и като ни писне логикатаMarygold_vn написа:Логика - тя е силната ни страна.Quid написа:щом днес е сряда
то
значи утре е четвъртък а вчера е било вторник:-)
удоволствиеMarygold_vn написа:Именно...Quid написа:щото не пиятMarygold_vn написа:Аааааааа не така - животните са 100% логични в поведението си:-):evil:и ставаме свине и говеда:blum:
И не са извратеняци
Всъщност.
пасла ли си такова стадо от щастливи шиленца, м? да видиш ти кво е това чудо...Marygold_vn написа:Знам, Сър, знам... Ама тоя израз е пак от човешката алогична гледна точкаМетаморф написа:явно не знаеш какво е "шиле въртоглаво"...Marygold_vn написа: Аааааааа не така - животните са 100% логични в поведението си:-):evil:
Да де...това искам да кажа - проблема е в пастира - на шиленцата какво им е - скачат, играят кефят се - ама пастира като е без въображениеМетаморф написа:пасла ли си такова стадо от щастливи шиленца, м? да видиш ти кво е това чудо...Marygold_vn написа:Знам, Сър, знам... Ама тоя израз е пак от човешката алогична гледна точкаМетаморф написа:явно не знаеш какво е "шиле въртоглаво"...Marygold_vn написа: Аааааааа не така - животните са 100% логични в поведението си:-):evil:
тук следватMarygold_vn написа:Quid написа:що па не вземат да си платят а
и нека си пасат:blum:
По 500 евро на шиледен?:-)