Привет на всички,

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Green Light

Re: Привет на всички,

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Green Light написа: Това е нашия форум. Няма да имам сили да отворя и да участвам в дискусия от името на хората които спряха да пишат тук. Радвам се че не са изчезнали в електронното небитие и се надявам след седмици или месеци да се завърнат.
При кого да се завърнат? При някой, който си строи форуми отделно? При разтурения форум, където дърпат последната черга към себе си? При кого?
Да се завърнеш при хора, които предварително са те изключили от сметките си? :cool:
Какво спасяваш в момента, Грийн? Понеже каза, че ще отговаряш, та да питам, рекох. И наистина чакам отговор на въпроса на Ести. Аз бих отишла на място, където е тя примерно, но на нея се дава адрес, който нямам, хехе. Ако се борите срещу конспирации и двуличие, това с новия форум как да го наречем?
Голяма отговорност си взе на гърба и големи думи каза. Сега ще трябва да играеш играта. Късмет!
Първо- много се радвам да те видя.
Не вярвам, че отговорността ми е кой знае каква. Тя е по отношение на вас, а не по отношение на непознати. Думите ми също. Малки са, не са големи. Да се завърнеш при тези, които те нямат за нищо, казваш. Ами недей! Ама ако ти тях ги нямаш за нищо. Понеже за теб е важно ти какво мислиш за мен. Както за мен е важно какво мисля аз за теб. За да ти отговоря какво спасявам, трябва да говоря за себе си. А не искам да си затварям очите, ти питаш за друго, не те интересува, какво спасявам аз.
Задай ми пряк въпрос!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа: Дарк, има форум, където може да се говори спокойно и където хората обсъждаха, че им е гадно и си искат старото място, защото им е било хубаво тук
аха
а защо ми го пишеш това?
имате си вашето специално място на което се събирате
там ви е хубаво
минавате тук от време на време
различни кръгове правят различни сечения
ок
добре
чудесно е че сте игнорирали дразнители и си приказвате спокойно :-)
esti

Мнение от esti »

latrevw написа:
а защо не тук??????????
Разбрах, държите на мястото.
Няма лошо.
Едно време и на мен ми беше трудно да прежаля дира, но всички ми казвахте, че не мястото прави форума, а хората.
Понеже знам, че така мислите, затова попитах, какво му е на онова място, нали е чисто и хората са там?
За какво ви е това тук...
Както и да е.
Разбрах.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Dark Angel написа:
latrevw написа: Дарк, има форум, където може да се говори спокойно и където хората обсъждаха, че им е гадно и си искат старото място, защото им е било хубаво тук
аха
а защо ми го пишеш това?
имате си вашето специално място на което се събирате
там ви е хубаво
минавате тук от време на време
различни кръгове правят различни сечения
ок
добре
чудесно е че сте игнорирали дразнители и си приказвате спокойно :-)
Не бе, те искат да се върнат пак, след като тук се изчисти. Така схванах.

В колко часа ще е клизмата? :rotfl24:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

latrevw написа: а защо не тук??????????
Аре стойте си там, моля, това е повече от противно :bad: :bad:

За първи път тук се чувствам .. мръсна и омерзена, бахтаякриваслива ...:evil::evil:
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Green Light написа:
Set написа:
Green Light написа:Тенкс на всички. Няма стен- вестник. Що се отнася до мене, от днес нататъка се гледа. Ден нула.
Амарантич, стига, бе, пиша те тебе, ести, холи и ънноун, понеже не търпите да се размахва сопа, и за да не изчезнете е така наведнъж и рязко. Дет се вика дайте ми шанс, аз да ви тресна! Куиде, няма приказки, човече, абсолютише си прав, нямам никакви намерения да си закача на стената картинката от преди една година и да натискам, та да стане пак така. Ние ставаме все по- стари, русите мадами все по- рядко ни пускат и има да ставаме все по- зли. Па и едва ли поумняваме. Все по- зле ще става, то е ясно. Дай да го видим кво ще е.
Джаз, едно че съм кисел, второ, риш, съм пцолютен зелен новобранец и трето оранжев админ. Зелен портокал, отсекъде! От се-ка гледна точка!
Грийн,

Не отговори на моя въпрос.

ИСКАМ ДА МЕ БАННЕШ ЗАВИНАГИ. ПОСТЪПИ МЪЖКИ.
Ами не отговорих, да, извинявай, помислих че се майтапиш. Защо да те банна?
Защо няма да позволя да си играем на шикалки. Или постоянен бан или не. Това е условието ми.
Memento mori.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа:
Green Light написа:
Ами ако не се завърнат, значи не е това. Това което направих аз, го измислих сутринта в колата. Чавдарче, моля те бе, няма такива неща като 2012 елитно общество, специални избранници.... има хора, които желаят да поддържат връзка един с друг. И от чието име няма да говоря.
Пак не ми отговори - защо тук???
Това шикалкавене ме обижда.
Знаеш прекрасно за какво говоря.
Ама как така защо тук? Защо аз съм тук ли? Защо е създаден друг форум ли? Питай ме конкретно, бе човек, моля те! Наистина не мога да те разбера! Напиши ми въпрос и ще отговоря.
Защо, докато има друг форум аз съм избрал да съм модератор тук ли? Това ли? Ми тук е моето място.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:
latrevw написа:
а защо не тук??????????
Няма лошо.
Едно време и на мен ми беше трудно да прежаля дира, но всички ми казвахте, че не мястото прави форума, а хората.
Понеже знам, че така мислите, затова попитах, какво му е на онова място, нали е чисто и хората са там?
Както и да е.
Разбрах.
Под "тук" се разбира "с вас".
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа:
С някои от "вас", както личи по всичко :evil::evil:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

esti написа: Разбрах.
да де, разиграваш същата сценка както преди
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Set написа:
Защо няма да позволя да си играем на шикалки. Или постоянен бан или не. Това е условието ми.
ок
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа: права. Вече ми ги дадоха и аз възнамерявам да ги използвам.
Имаш безрезервната ми подкрепа.
Смятам участието си в последвалата дискусия за напълно излишно.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

4avdar4e написа:
latrevw написа: а защо не тук??????????
Аре стойте си там, моля, това е повече от противно :bad: :bad:

За първи път тук се чувствам .. мръсна и омерзена, бахтаякриваслива ...:evil::evil:
аха, благодаря, точно за това, виж как хубаво го илюстрираш

нещо ти беше смешно, вече не е нали?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мнемозина написа:
esti написа:
latrevw написа:
а защо не тук??????????
Няма лошо.
Както и да е.
Разбрах.
А под "с вас" какво се разбира?
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Амаранта написа: Не бе, те искат да се върнат пак, след като тук се изчисти. Така схванах.

това ми изглежда като да искат спициално да покажат на мен, някой друг, т.н. че не ставаме за нормална комуникация и по-добре да се махнем :lol:

вероятно
различни очи гледат различно
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Dark Angel написа: това ми изглежда като да искат спициално да покажат на мен, някой друг, т.н. че не ставаме за нормална комуникация и по-добре да се махнем :lol:

вероятно
не бързай да говориш

искам да попитам - на теб сега ти е неприятно, ок, имаш право

аз имам ли право да не ми е приятно да чета за путките и миризмите на тоя и оня

защо вие сте жертвите бе, егатиму и наглостта
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

4avdar4e написа:
esti написа: Понеже вече усещам, че тежестта на модерството си казва думата и ти е трудно да ми отговориш простичко и ясно, затова да ти помогна с едно предположение?
Временно си строите скривалище, където да стоите, докато се разчисти тук.
След което се завръщате.
Това ли е идеята?
2012, изместване на оста на Земята, убежища, в тях - скрит елит. Другите да го духат. Нещо такова :grin:
Колтур-трегери и масовички :rotfl24:

Е га ме баннат :grin:

Всъщност :rotfl24:
Memento mori.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Dark Angel написа:
Амаранта написа: Не бе, те искат да се върнат пак, след като тук се изчисти. Така схванах.

това ми изглежда като да искат спициално да покажат на мен, някой друг, т.н. че не ставаме за нормална комуникация и по-добре да се махнем :lol:

вероятно
И аз така го разбрах, затова питах за прочистващите процедури, от колко часа започват.:lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:
vyara написа:
Green Light написа: Това е нашия форум. Няма да имам сили да отворя и да участвам в дискусия от името на хората които спряха да пишат тук. Радвам се че не са изчезнали в електронното небитие и се надявам след седмици или месеци да се завърнат.
При кого да се завърнат? При някой, който си строи форуми отделно? При разтурения форум, където дърпат последната черга към себе си? При кого?
Да се завърнеш при хора, които предварително са те изключили от сметките си? :cool:
Какво спасяваш в момента, Грийн? Понеже каза, че ще отговаряш, та да питам, рекох. И наистина чакам отговор на въпроса на Ести. Аз бих отишла на място, където е тя примерно, но на нея се дава адрес, който нямам, хехе. Ако се борите срещу конспирации и двуличие, това с новия форум как да го наречем?
Голяма отговорност си взе на гърба и големи думи каза. Сега ще трябва да играеш играта. Късмет!
Първо- много се радвам да те видя.
Не вярвам, че отговорността ми е кой знае каква. Тя е по отношение на вас, а не по отношение на непознати. Думите ми също. Малки са, не са големи. Да се завърнеш при тези, които те нямат за нищо, казваш. Ами недей! Ама ако ти тях ги нямаш за нищо. Понеже за теб е важно ти какво мислиш за мен. Както за мен е важно какво мисля аз за теб. За да ти отговоря какво спасявам, трябва да говоря за себе си. А не искам да си затварям очите, ти питаш за друго, не те интересува, какво спасявам аз.
Задай ми пряк въпрос!
Казваш ми аз от какво се интересувам? Или предполагаш? Правиш едно от двете, но и в двата случая грешиш не само като го правиш, но и с мисълта, която слагаш в моя ум. Но ще ти кажа де. Последно се опитах да покажа, че това място е за всички нас. Интересувам се от всички. Това, че харесвам някого повече от друг е неизбежно.
Опитах нещо невъзможно обаче. Защото не можеш насила да накараш някой да харесва същите хора като теб и да гледа през твоите очи. Но и не можеш да го зачеркнеш, колкото и банове да му сложиш. Или вярваш, че можеш? В живота, когато негодуваш, Грийн, кой ще ти даде права, които да използваш? Кой, кажи ми? Директен въпрос искаш. Това е директния ми въпрос. В къщата, наречена живот, кой ти дава права да зачеркваш хора? Или там ги приемаш каквито са, а тук не можеш?
Изображение
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа:
Имай търпение де, може да не са стигнали до теб с гласуването, дали да те викнат.
Може да имаш късмет, но първо трябва да докажеш, че си благонадеждна.
Аз се издъних.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

и аз имам изисквания :cool:

не ми ли се плаща 500 евро у месеца
ще се замразя е те тука
:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Амаранта написа:затова питах за прочистващите процедури, от колко часа започват.:lol:
готова ли си? :doktorka:

:grin: :harhar:
Виж подводницата!
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

latrevw написа: аха, благодаря, точно за това, виж как хубаво го илюстрираш

нещо ти беше смешно, вече не е нали?
Смешно е, глупаво е, детинско е ... Това е свободно място. На свободни хора.

Продължава да ми е смешно, о, велик и избран елит на нацията, гласуващ на тайни масонски събрания... На които съвсем чистосърдечно мога да им кажа да си заврът форума точно там, където пожелаят.

Плебеите ще си плюем в пазвите да не си среща зло.. Плю! И ще го духаме, по-смешно от това, здраве му кажи..:rotfl24::rotfl24:
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

vyara написа:
Много те обичам Верче. Искрено и не като мъж и жена а ктао човек. :kiss:

А мен ще ме баннат :cool:
Memento mori.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа:
Не.
Точно защото не е само с някои.
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Амаранта написа:
И аз така го разбрах, затова питах за прочистващите процедури, от колко часа започват.:lol:
Ами в сряда! Като влезна, предполагам 9, 9и30. Тогава почват.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Set написа:
4avdar4e написа:
esti написа: Понеже вече усещам, че тежестта на модерството си казва думата и ти е трудно да ми отговориш простичко и ясно, затова да ти помогна с едно предположение?
Временно си строите скривалище, където да стоите, докато се разчисти тук.
След което се завръщате.
Това ли е идеята?
2012, изместване на оста на Земята, убежища, в тях - скрит елит. Другите да го духат. Нещо такова :grin:
Колтур-трегери и масовички :rotfl24:

е виде ли е са кво направихте а
ти си виновен братчед
да знаеш :cool:

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

esti написа: Имай търпение де, може да не са стигнали до теб с гласуването, дали да те викнат.
Може да имаш късмет, но първо трябва да докажеш, че си благонадеждна.
Аз се издъних.
майната ти райна

искаш такъв клуб, ок, ще замествам известно време Боев

егати и мазохистите дето сте
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Метаморф написа:
Амаранта написа:затова питах за прочистващите процедури, от колко часа започват.:lol:
готова ли си? :doktorka:

:grin: :harhar:
Не.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Set написа:
vyara написа:
Много те обичам Верче. Искрено и не като мъж и жена а ктао човек. :kiss:

кви го диплиш бе алоууууууууууу
ти съвсем обърна резбата
я се стегни бре:cool:
А мен ще ме баннат :cool:

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Set написа: Колтур-трегери и масовички :rotfl24:

Тва е, батка, революционен подход: без съд и присъда, бам, до стената и .. аре, чао, лека нощ и довиждане :rotfl24::rotfl24:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа: не бързай да говориш

искам да попитам - на теб сега ти е неприятно, ок, имаш право

аз имам ли право да не ми е приятно да чета за путките и миризмите на тоя и оня

защо вие сте жертвите бе, егатиму и наглостта
аз не бързам
аз съм миризливата путка, аз съм тъпия парцал
мъж ми е нещастния мухъл дето децата не са от него
децата ми са чалгаджийчета
боев ми пожела от все сърце да останат сираци
за къде да бързам....
аз не бързам
това изтече във форума
беше ми ужасно неприятно
отвратително ми беше
спирах да пиша
после се връщах заради хора на които държа, хора които обичам
да, обичам от сърце и ги мисля и се притеснявам за тях
....
....
няма значение

:-)
живота продължава

Пс/ няма нужда да ми обясняваш защо сте си направили Ваше място.
искали сте, направили сте :-)
приятно Ви пожелавам
Последно промяна от Dark Angel на 05.11.08, 15:51, променено общо 1 път.
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Мнемозина написа:
esti написа:
4avdar4e написа:
latrevw написа:
esti написа: ПП. Не се тревожете адрес на никой не съм дала, няма и да дам.
уф, че си патка ама
Може ли по-конкретно?? :winkw:

Ести вече не е блонди, но пък аз съм, та дай по-така .. простичко обясненийце :lol:
Не бе, права е.
Наистина съм патка, защото сега сигурно хората, които ми казаха ще си го отнесат, заради мен.
Но те са действали по съвест, не по поръчка на пратията.
Аз също.
Дано ми простят.
Няма поръчки на партията.
Хората, които се събраха там, първоначално само искаха да се виждат помежду си в спокойна атмосфера.
Аз лично - и защото се чуствах и се чувствам не само излишна, но и пречеща тук.
Това беше вчера.
Днес имаше гласуване и решихме - единодушно при това - че държим на мястото тук и че предпочитаме да сме в него - ако тук е възможно да се успокои някак. И да се загърбят враждите.
Нищо повече.
Пъ да зема да дойда и там :cool:
Memento mori.
esti

Мнение от esti »

latrevw написа:
майната ти райна

искаш такъв клуб, ок, ще замествам известно време Боев

егати и мазохистите дето сте
Лат, контролирай си речника.
Първо си дама и второ може да те баннат за лична нападка. :lol:

Какъв ви е проблема не ми е ясно???
Имате си място без навлеци - ползвайте си го.
Или ако искате това тук, ми кажете си!
Да се менкаме. :grin:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

4avdar4e написа: Плебеите ще си плюем в пазвите да не си среща зло.. Плю! И ще го духаме, по-смешно от това, здраве му кажи..:rotfl24::rotfl24:
и на мен ми е смешно

вие, широкоскроените, изведнъж заревахте, че сте плебеи, от онези честните и неопетнените

на теб нали ти харесва тук? давай, ще стой и ще си плюем аз тебе, ти мене

абе забава да става
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Set написа: Пъ да зема да дойда и там :cool:
А карта пратиха ли ти на лична, а?? :blum:
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

4avdar4e написа:
Set написа: Колтур-трегери и масовички :rotfl24:

Тва е, батка, революционен подход: без съд и присъда, бам, до стената и .. аре, чао, лека нощ и довиждане :rotfl24::rotfl24:
по революционному...
Виж подводницата!
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

esti написа: Лат, контролирай си речника.
Първо си дама и второ може да те баннат за лична нападка. :lol:

Какъв ви е проблема не ми е ясно???
Имате си място без навлеци - ползвайте си го.
Или ако искате това тук, ми кажете си!
Да се менкаме. :grin:
нищо няма да си контролирам, който иска да ме банне, ще ми направи услуга

ами Грийн ти казва, че иска тук, ама ти не разрешаваш - нейно царско величие мрънка, пак нещо не е доволна
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Капинчо написа:...

Няма да напусна докато не ме баннеш и ще се връщам всеки път.
Нямаш си и на идея колко бързо може да се банва. По-бързо отколкото да се регистрираш. :lol:

Наистина се осрахте и не спряхте. То не бяха обиди и то от най-гадните, то не бяха чудесии. Който нещо ви каже напряко веднага скачате. Не визирам само теб, разбира се.
Администраторите тука се свихме всичките, защото като си кажем мнението ни нападате че сме нагли, защото сме админи и че нямаме право да приказваме, а само да мълчим и да слушаме.

Съжалявам, Капине, но полиция трябва да има навсякъде - инак виж как се изкривява всичко и демокрацията се превръща в слободия в най-отвратителния й вид. Може и да не ти харесва, но поне спазваш правилата за приличие. Виж, дори и в Хамериката - за много най-свободната държава - има полиция, която да се грижи за реда.

В интерес на истината, мислех да направя това, което Грийна мисли без дори да предупреждавам и то още утре заран. Бях си дала на Сет-а и Боев още един ден да кротнат. След тях веднага идвате вие двамата с Дарки. Грозно е, да. Но и това, което чета всяка сутрин тук е грозно.

Сори. Който каквото си направи сам, никой друг не може.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Амаранта написа:
Dark Angel написа:

вероятно
е хубаво де
до другата сряда ще си приказваме тук
после ще си тръгна
неканен на гости е ужасно невъзпитано :lol:
Публикувай отговор