Привет на всички,
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Как без правилаGreen Light написа:Дарк, това е прибързано!
Няма да пиша правила, бе Фриски!
Капине, не знам на какво да ти отговоря. Не разбирам въпроса. Тоест никъде не виждам конкретен въпрос.
Идеята не е ли в правилата и прилагането им
Другите тогава защо напуснаха, а
Вяра, Ести, Дарк
Видя се, че това място не може да се самоуправлява

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
Re: Привет на всички,
Ауууу ти знаеш ли че имаш страаааааааааааашни очи.holi_day написа:шуми марица...Set написа:Абе има ли значение
някъф текст имаше
Всъщност
Memento mori.
аз виждамGreen Light написа:Дарк, това е прибързано!
Капине, не знам на какво да ти отговоря. Не разбирам въпроса. Тоест никъде не виждам конкретен въпрос.
стиска ли ти на тебе да затвориш клуба изцяло и напълно както направи Рем?
както си мъжки...
понеже аз не искам други да мислят за моето добруване...
мисли за собственото си добруване и на тези ,които са в другия клуб.
затваряш този ..и който получи покана отива в другия...
стиска ли ти или не?
п.с. още спя...чакай да си допълня буквите дето съм изяла.
Последно промяна от doktorka на 05.11.08, 18:00, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти, май нищо не си разбрала...doktorka написа:аз виждамGreen Light написа:Дарк, това е прибързано!
както си мъжки...
понеже аз не искам дуги д амислят за моето добруване...
затваряш този ..и който поучи покана отива в другия...
стиска ли ти или не?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Напротив, длъжен си. Аз попитах именно за това, кое ще се счита за обида и кое не. Сериозна съм като никога. За да играеш една игра, първо трябва да има правила. Иначе единият ще играе бридж, другият - белот, третият - шах, а четвъртият ще е кибик..Green Light написа: Няма да пиша правила, бе Фриски!
- Green Light
Правилата са че не може да се обижда системно, като Капинчо обижда Дарки, да се руши системно е така за кеф, както прави Сет с темите които пуска нарочно за да раздразни някого, и да се изнася лична информация системно, както правят докторка и Рейн. Ето това са правилата. Илюстрирани са с действията на тези никове. Аз решавам дали са нарушени.frisky lioness написа:Как без правилаGreen Light написа:Дарк, това е прибързано!
Вяра, Ести, Дарк
ОК?
съм съм...frisky lioness написа:Ти, май нищо не си разбрала...doktorka написа:аз виждамGreen Light написа:Дарк, това е прибързано!
както си мъжки...
стиска ли ти или не?
въпросът ми е конкретен
44.. Само??frisky lioness написа: и как нацията се бори с 44 проблема на ден
Айдееее, усмихни се
И приеми, че нищо никога не остава същото, което не го прави по-лошо. Всяко зло е за добро!!!
- Света вода ненапита
или й изнася да не е разбрала...frisky lioness написа:Ти, май нищо не си разбрала...doktorka написа:аз виждамGreen Light написа:Дарк, това е прибързано!
както си мъжки...
стиска ли ти или не?
Виж подводницата!
за да можеш да развяваш камшика трабва д аимаш конкретни доказателтсва.Green Light написа:Правилата са че не може да се обижда системно, като Капинчо обижда Дарки, да се руши системно е така за кеф, както прави Сет с темите които пуска нарочно за да раздразни някого, и да се изнася лична информация системно, както правят докторка и Рейн. Ето това са правилата. Илюстрирани са с действията на тези никове. Аз решавам дали са нарушени.
ОК?
започни от мен.
цитат къде съм изнесла лична информация...
готин...
- Green Light
Не! Тоест, да, стиска ми много неща да направя. На теб стиска ли ти да се върнеш в България и да изгориш паспорта си, стиска ли ти да кажеш извинявай без да чувстваш вина, стиска ли ти де да знам измисли нещо, което не искаш, да не си миешзъбите три седмици. Ми стиска ти естесвено. Ще го направиш ли само за да можеш да ми кажеш "на виж"! Ми не!doktorka написа:аз виждамGreen Light написа:Дарк, това е прибързано!
както си мъжки...
понеже аз не искам други да мислят за моето добруване...
затваряш този ..и който получи покана отива в другия...
стиска ли ти или не?
п.с. още спя...чакай да си допълня буквите дето съм изяла.
Аз пъ разбрах точно.frisky lioness написа:Ти, май нищо не си разбрала...doktorka написа:аз виждамGreen Light написа:Дарк, това е прибързано!
както си мъжки...
стиска ли ти или не?
И го казвам.
Ще си направите правителство, и грийн ще е полицай
Всъщност:rotfl24:
Memento mori.
Такаааа, а къде беше ти, когато Дарк обиждаше наляво и надясно?? Къде беше ти, когато Рейн плачеше на раменете на тоя и оня? Къде беше, когато Докторка и Капин ги наричаха как ли не?Green Light написа: Правилата са че не може да се обижда системно, като Капинчо обижда Дарки, да се руши системно е така за кеф, както прави Сет с темите които пуска нарочно за да раздразни някого, и да се изнася лична информация системно, както правят докторка и Рейн. Ето това са правилата. Илюстрирани са с действията на тези никове. Аз решавам дали са нарушени.
ОК?
А, Грийне, къде беше??
- Green Light
Всъщност не си права. Трябва ми само камшик. Ни когато трябва ще се отчета какво правя и защоdoktorka написа:за да можеш да развяваш камшика трабва д аимаш конкретни доказателтсва.Green Light написа:Правилата са че не може да се обижда системно, като Капинчо обижда Дарки, да се руши системно е така за кеф, както прави Сет с темите които пуска нарочно за да раздразни някого, и да се изнася лична информация системно, както правят докторка и Рейн. Ето това са правилата. Илюстрирани са с действията на тези никове. Аз решавам дали са нарушени.
ОК?
започни от мен.
готин...
ЪЪЪЪЪ стреляй стреляй чичко милиционер.Green Light написа:Правилата са че не може да се обижда системно, като Капинчо обижда Дарки, да се руши системно е така за кеф, както прави Сет с темите които пуска нарочно за да раздразни някого, и да се изнася лична информация системно, както правят докторка и Рейн. Ето това са правилата. Илюстрирани са с действията на тези никове. Аз решавам дали са нарушени.frisky lioness написа:Как без правилаGreen Light написа:Дарк, това е прибързано!
Вяра, Ести, Дарк
ОК?
Ще пускам културни теми до откат. Докат не ме баннеш дъ гу еба!:rotfl24:
Всъщност
Memento mori.
- Green Light
Тук! И четох! Помня. ОК! Така е. Помня и вашата тъга, не съм забравил. Какво трябва да променя в позицията си, Чавдарче?4avdar4e написа:Такаааа, а къде беше ти, когато Дарк обиждаше наляво и надясно?? Къде беше ти, когато Рейн плачеше на раменете на тоя и оня? Къде беше, когато Докторка и Капин ги наричаха как ли не?Green Light написа: Правилата са че не може да се обижда системно, като Капинчо обижда Дарки, да се руши системно е така за кеф, както прави Сет с темите които пуска нарочно за да раздразни някого, и да се изнася лична информация системно, както правят докторка и Рейн. Ето това са правилата. Илюстрирани са с действията на тези никове. Аз решавам дали са нарушени.
ОК?
А, Грийне, къде беше??
хе хе...Green Light написа: Не! Тоест, да, стиска ми много неща да направя. На теб стиска ли ти да се върнеш в България и да изгориш паспорта си, стиска ли ти да кажеш извинявай без да чувстваш вина, стиска ли ти де да знам измисли нещо, което не искаш, да не си миешзъбите три седмици. Ми стиска ти естесвено. Ще го направиш ли само за да можеш да ми кажеш "на виж"! Ми не!
верно много насериозно се вземате...
( зад всичко това стои Мнемозинката, Грийни...
Рем-ът значи е бил малоумен предприемач на рискове когато го направи предишния път?
или е бил благороден рицар?
м?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз не можах до толкова да ги докарам4avdar4e написа:44.. Само??frisky lioness написа: и как нацията се бори с 44 проблема на ден:rotfl24:
Айдееее, усмихни се
И приеми, че нищо никога не остава същото, което не го прави по-лошо. Всяко зло е за добро!!!
Явно съм човек без проблеми:winkw:

- Green Light
ОК!Set написа:ЪЪЪЪЪ стреляй стреляй чичко милиционер.Green Light написа:Правилата са че не може да се обижда системно, като Капинчо обижда Дарки, да се руши системно е така за кеф, както прави Сет с темите които пуска нарочно за да раздразни някого, и да се изнася лична информация системно, както правят докторка и Рейн. Ето това са правилата. Илюстрирани са с действията на тези никове. Аз решавам дали са нарушени.frisky lioness написа:Как без правилаGreen Light написа:Дарк, това е прибързано!
Вяра, Ести, Дарк
ОК?
Ще пускам културни теми до откат. Докат не ме баннеш дъ гу еба!:rotfl24:
Всъщност
Няма проблем. То храбростта няма да е ДА ПУСКАШ темите, нъл тъй?
Впрочем не мога да разбера защо искаш бана да е вечен? Само за да си различен ли? Месечния с какво е по- лош за теб? Иначе обещаното е обещано. Само питам, празно любопитство, може да е нещо интересно.
- Света вода ненапита
ми тогава не ми се прави на принципен и недей пиши глупости!Green Light написа:Всъщност не си права. Трябва ми само камшик. Ни когато трябва ще се отчета какво правя и защоdoktorka написа:за да можеш да развяваш камшика трабва д аимаш конкретни доказателтсва.Green Light написа:Правилата са че не може да се обижда системно, като Капинчо обижда Дарки, да се руши системно е така за кеф, както прави Сет с темите които пуска нарочно за да раздразни някого, и да се изнася лична информация системно, както правят докторка и Рейн. Ето това са правилата. Илюстрирани са с действията на тези никове. Аз решавам дали са нарушени.
ОК?
започни от мен.
готин...
удри!
какво чакаш?
п.с. това се очакваше. добър ход от страна на Мнемозина,но не изпипан достатъчно.на теб не ти се развява камшик ...трябваше да си намери друг за модератор...
Ще ти отговоря аз.4avdar4e написа:Такаааа, а къде беше ти, когато Дарк обиждаше наляво и надясно?? Къде беше ти, когато Рейн плачеше на раменете на тоя и оня? Къде беше, когато Докторка и Капин ги наричаха как ли не?Green Light написа: Правилата са че не може да се обижда системно, като Капинчо обижда Дарки, да се руши системно е така за кеф, както прави Сет с темите които пуска нарочно за да раздразни някого, и да се изнася лична информация системно, както правят докторка и Рейн. Ето това са правилата. Илюстрирани са с действията на тези никове. Аз решавам дали са нарушени.
ОК?
А, Грийне, къде беше??
Слушаше тезисите от мнемозинка
Всъщност.
Ей тук ще ви го кажа. Таз жена ще ви опрай. И в другия форум
Всъщност
Memento mori.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Продължавам да твърдя, че от много разбирачи стигнахме тоя халSet написа:Аз пъ разбрах точно.frisky lioness написа:Ти, май нищо не си разбрала...doktorka написа:аз виждамGreen Light написа:Дарк, това е прибързано!
както си мъжки...
стиска ли ти или не?
И го казвам.
А иначе постът на горския е свободен:winkw:

- Света вода ненапита
отново стреляш в неправилна посока...doktorka написа:
ми тогава не ми се прави на принципен и недей пиши глупости!
удри!
какво чакаш?
п.с. това се очакваше. добър ход от страна на Мнемозина,но не изпипан достатъчно.на теб не ти се развява камшик ...трябваше да си намери друг за модератор...
нещо ти е паднала формата миличка...
Последно промяна от Света вода ненапита на 05.11.08, 18:14, променено общо 1 път.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Green Light
За да те направя мъж.Green Light написа: ОК!
Няма проблем. То храбростта няма да е ДА ПУСКАШ темите, нъл тъй?
Впрочем не мога да разбера защо искаш бана да е вечен? Само за да си различен ли? Месечния с какво е по- лош за теб? Иначе обещаното е обещано. Само питам, празно любопитство, може да е нещо интересно.
Ето отговарям ти. Мъжете поемат отговорност. А ти като човек с оръжие (съжалявам, но си новобранец във всичко) трябва да имаш доблестта да убиваш а не да нараняваш.
Инак е педерастия.
Всъщност
Memento mori.
нтц...Метаморф написа:стреляш в погрешна мишена доки...doktorka написа: Рем-ът значи е бил малоумен предприемач на рискове когато го направи предишния път?
или е бил благороден рицар?
м?
Рем-а заедно с Маггот и Сет-я затвориха предния клуб.
раз-два и готово.
щото им стиска
сега питам грийни.
той НЕ е само модератор ,но и администратор.
та..питам..
тримата гореизброени малоумни предприемачи на рискове ли са били ,когато са го направили?
( примера с изгарянето на паспорта е малоумен..той сравни затварянето на клуба с това)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Беше тук, но декларира, че няма да се намесва в лични дрязги, приперни и други търкания, нещо, което всички трябваше да направят4avdar4e написа:Такаааа, а къде беше ти, когато Дарк обиждаше наляво и надясно?? Къде беше ти, когато Рейн плачеше на раменете на тоя и оня? Къде беше, когато Докторка и Капин ги наричаха как ли не?Green Light написа: Правилата са че не може да се обижда системно, като Капинчо обижда Дарки, да се руши системно е така за кеф, както прави Сет с темите които пуска нарочно за да раздразни някого, и да се изнася лична информация системно, както правят докторка и Рейн. Ето това са правилата. Илюстрирани са с действията на тези никове. Аз решавам дали са нарушени.
ОК?
А, Грийне, къде беше??
И тогава не е бил нито администратор, нито мод

Аз пък обичам да чета Мнемозина . 
А ми писна да чета кой ебал , недоебал и за някакви мъгляви конспирации . А пък ако е нямало секс - вие сте най голямата пародия на възрастни хора .

А ми писна да чета кой ебал , недоебал и за някакви мъгляви конспирации . А пък ако е нямало секс - вие сте най голямата пародия на възрастни хора .
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Пъ шъ ви дода тогаз на гостиfrisky lioness написа:Продължавам да твърдя, че от много разбирачи стигнахме тоя халSet написа:Аз пъ разбрах точно.frisky lioness написа:Ти, май нищо не си разбрала...doktorka написа:аз виждамGreen Light написа:Дарк, това е прибързано!
както си мъжки...
стиска ли ти или не?
И го казвам.
А иначе постът на горския е свободен:winkw:
Да ви говоря за котенцата
Memento mori.
докажи...Метаморф написа:отново стреляш в неправилна посока...doktorka написа:
ми тогава не ми се прави на принципен и недей пиши глупости!
удри!
какво чакаш?
нещо ти е паднала формата миличка...
аз патрони имам достатъчно
две кутии съм си купила
- Света вода ненапита
ти май не си прочела още цялата тема и си пропуснала някои нещица...doktorka написа:
нтц...
Рем-а заедно с Маггот и Сет-я затвориха предния клуб.
раз-два и готово.
щото им стиска
сега питам грийни.
той НЕ е само модератор ,но и администратор.
та..питам..
тримата гореизброени малоумни предприемачи на рискове ли са били ,когато са го направили?
( примера с изгарянето на паспорта е малоумен..той сравни затварянето на клуба с това)
остаряваш ли, уморена ли си... що ли? загубила си форма, доки...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита