Клуб в клуба
Клуб в клуба
Хрумна ми, че дето тоз и оня ще се отцепва, па ще иска да се групира с някой, па ще иска да налага на някого нещо... не може ли да се разберем хем да останем заедно, хем за всеки да има място и хора, с които да си общува. Ето някой например казва - ако пусна нова тема, X и Y да не пишат в нея. Останалите са добре дошли. Един вид всеки си прави стая и кани гости в нея, с които да си дърдори. Така никой на никого няма да пречи и досажда, всеки ще може да говори с когото му е приятно, както и да надзърта в чуждите стаи, за да не го гризе излишно любопитство.
М? Тъпо ли е? Кажете де. Как ви се струва?
Условието е едно - всеки да уважи територията на другия, а в своята да прави каквото си ще. Един вид всеки ще е модератор в собствената си територия, а и ще останем заедно. Една шепа народ ще се изпотрепем за едното чудо. Срам!
Условието е едно - всеки да уважи територията на другия, а в своята да прави каквото си ще. Един вид всеки ще е модератор в собствената си територия, а и ще останем заедно. Една шепа народ ще се изпотрепем за едното чудо. Срам!
Не, не е тъпо.. Даже някой го предложи преди време, както има Инфо, Предложения и т.н. да има други.. Спам, примерно
, поезия... Знам ли. Магота тогава рече, че е възможно, ма требе да чакаме 
Веркей, радвам се, че си тук..
Днес си мислех за теб, за другите... И за това, че общуването ни стана твърде .. как да го нарека, концентрирано. 24 часа в денонощието да си с някой не е добре, не е полезно, не е ... Бе, не е, личен опит
Нещо такова стана и тук. Докато бяхме в дирника, имаше приливи и отливи, но имаше си чакането на отговор с дни.. Лесният живот, бързата комуникация тук ни .. развали
Уж за добро, пък глей тя ква стана..
Това днес ти го писах мислено. Ма нали съм в твоята стая, рекох, че може
Веркей, радвам се, че си тук..
Днес си мислех за теб, за другите... И за това, че общуването ни стана твърде .. как да го нарека, концентрирано. 24 часа в денонощието да си с някой не е добре, не е полезно, не е ... Бе, не е, личен опит
Това днес ти го писах мислено. Ма нали съм в твоята стая, рекох, че може
-
Дядо Капинчо
Обич моя!
Нали точно това опитваха да обяснят малкото останали с акъла си хора тук. Не може да стане физикално. Само ментално. Всяко мнение на всеки си е собствена стая и собствен свят... друг е света на хората, които искат да влязат, да гостуват или да вероломстват там.
Или ще се мете с метлата във всяка една "стая" и всеки ще е модератор на другите?!
Нещата са си в нас самите...другите са просто катализатор на нещата в нас.
п.п.
Обичайте се заради щрихите.. моля ви! Колко пъти да застана на колене?!
Или ще се мете с метлата във всяка една "стая" и всеки ще е модератор на другите?!
Нещата са си в нас самите...другите са просто катализатор на нещата в нас.
п.п.
Мъжжжжо, какво се случва?? Реве ми се, като те четаМЪЖжжж написа: п.п.
Когато си Дон Кихот не можеш да очакваш да те разбират... Говоря за теб, и за себе си. Но ти си много уморен и тъжен.
Айде да направим темата на Верка на чат рум, а??
- Green Light
Ами не е тъпо, ама няма да може да се регулира насила. Най- малкото понеже никой няма да седне да виси ежеминутно тука. Пък и кой и дали ще се навие да трие в такива теми не знам.... все пак нали сме си ние, с пагони или без не мога да тръгна срещу мен си. Това казах и в молбата си за права.
Но не е тъпо! Може да опитаме. Аз не бих писал там, където изрично ми кажат да не пиша
Но не е тъпо! Може да опитаме. Аз не бих писал там, където изрично ми кажат да не пиша
Аз виждам по друг начин нещата.
Ще помолим Сет да не ходи там и да не ги търси.
А Грийн ще помолим да свали пагоните от тук.
Така, който не иска мод ще си седи тук, а който иска от другото място ще си минава насам.
Когато му писне от нас, пак ще си ходи на топличко и чистичко.
Сделката ми се струва изгодна за всички.
Остава Сет и Грийн да се навият.
Не знам, дали успях да обясня добре...
Така, който не иска мод ще си седи тук, а който иска от другото място ще си минава насам.
Виж сега, аз съм съгласна и там да идем, нали се разбра, че те не искат да са сами там. Ако кажат, вземаме се с теб, Сет, Амаранта, Капинчо, докторицата и кой още нежелан остана и се дигаме там, пък нека ни е зле.esti написа:Аз виждам по друг начин нещата.
Не, не.....не искам да ми тежат на съвеста инфаркти разни.vyara написа: Виж сега, аз съм съгласна и там да идем, нали се разбра, че те не искат да са сами там. Ако кажат, вземаме с с теб, Сет, Амаранта, Капинчио, докторицата и кой още нежелан остана и се дигаме там, пък нека ни е зле.:winkw:
Те така и така се отделиха, защо не проявят прословутото си благородство и не ни оставят това място без мод.
Ние няма да ходим да им цапаме, а те винаги ще могат да дойдат насам ако поискат.
Не е ли приемливо за всички?
Сериозно питам.
Питаш сериозно, то и Сет пита в специална тема, ама Грийн пак не му отговори.esti написа: Не, не.....не искам да ми тежат на съвеста инфаркти разни.
Те така и така се отделиха, защо не проявят прословутото си благородство и не ни оставят това място без мод.
Ние няма да ходим да им цапаме, а те винаги ще могат да дойдат насам ако поискат.
Сериозно питам.
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Не се приема.esti написа:Не, не.....не искам да ми тежат на съвеста инфаркти разни.vyara написа: Виж сега, аз съм съгласна и там да идем, нали се разбра, че те не искат да са сами там. Ако кажат, вземаме с с теб, Сет, Амаранта, Капинчио, докторицата и кой още нежелан остана и се дигаме там, пък нека ни е зле.:winkw:
Сериозно питам.
Обобщаваш и говориш в множествено число.
Това не е добър вариант за никого.
-
Дядо Капинчо
Re: Клуб в клуба
Привет, верче.vyara написа:Хрумна ми, че дето тоз и оня ще се отцепва, па ще иска да се групира с някой, па ще иска да налага на някого нещо... не може ли да се разберем хем да останем заедно, хем за всеки да има място и хора, с които да си общува. Ето някой например казва - ако пусна нова тема, X и Y да не пишат в нея. Останалите са добре дошли. Един вид всеки си прави стая и кани гости в нея, с които да си дърдори. Така никой на никого няма да пречи и досажда, всеки ще може да говори с когото му е приятно, както и да надзърта в чуждите стаи, за да не го гризе излишно любопитство.
Нямам идея дали това е начинът...
За себе си зная, че имам много търпение, мога избирателно да чета... И като цяло не искам никой да си тръгва.
От всеки зависи.
Последно промяна от holi_day на 05.11.08, 22:44, променено общо 1 път.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Света вода ненапита
е, дърто, липсваше ми...Капинчо написа: МЪжжжж, обичането ми е трудна работа. Аз ъм много емоционален, ама трудно заобичвам. Хеле пък като гледам само букви, дето може и да са лъжливи (аз съм и лековерен).
Та, кой ми е най-големия "враг" тук у форума? Дарки? Правилно! Сега, тебе лъжа, мене истина (няма да се кълна, че Ести не ми дава), но снощи и тази сутрин си викам: "Ша зема да спра да обиждам Дарки. Ей, тъй. Тя сигурно ша ма клъвва тук-таме, ама аз ще трая. И ако изтрая една седмица, тя ще спре да ме кълве (щот кат не й отговарям, ще й омръзне) и аз съвсем ша спра да я обиждам и ша си заживеем мирно и щастливо."
Мисля си аз, тъй макар че от снощи ми се пече едно много голямо яйце на дупето и хич не трябва да съм у форума даже, та мисля си аз, ама една скучна среща днес 3 часа и аз щраквам на 3о4о. И кво да видя. Дошъл чичо милиционер и вика: "Сега Капинчо, а си обидил Даркито, а съм та тикнал в панделата!" И аз сега кво? Аз не ща вече да обиждам Даркито, ама понеже чичо милиционер ми се скара едно към едно и всички видяха, значи ако не я обидя, всички ще си рекат: "Е, тоа Капинчо голям бъзливец излезе, пфу!" Пък да я обидя не искам, щото нали си бях решил.
И сега цугцванг. Сиреч лишава ме този чичко милиционер от правто да взема едно добро и правилно решение. Това ма обижда.
Пък ти ма знайш мен, аз на обиди не търпя баш-баш.
ПП Ку щеш вярвай, ама Даркито като написа "Приятно" и мен ми стана мъчно и й пратих една бележка. Ей таква на, празна. Само с три точки. Щото кво да й пиша, като вчера й виках "парцал".
Ма, ей тъй, отвътре ми дойде, пък тя ку са сети - сети. Кат са прибрах от работа, гледам Даркито не си прочела бележката и зех та я изтрих. Сигур няма да ма разбере, ша рече, че па нещо я обиждам. И я изтрих.
Ми тва е. Съди ма сега.
Виж подводницата!
- Dark Angel
ти пъкvyara написа:Хрумна ми,......
що ще се трепем
няма смисъл
идеята с която преди няколко години се направи 3040 е мъртва
не съществува вече
място на всички
място което е всички
място в което хората се САМОмодерират
едни десетина души решават че не им харесва ситуацията
събират се, обсъждат, гласуват и с пълно единодушие решават че поемат нещата в свои ръце
назначават си модератор
ми всичко е хубаво
нещо като мини държавица
управляващи и управлявани
не зная кои са тез 10-ина специални души
вероятно нямам нищо лично към никоя от тях
но защо аджеба трябва някой друг да решава кое е добро за мен
кое е приемливо за мен
кое е хубаво
кое е лошо
малко странно ми се вижда
вероятно ще е чудесно място
вероятно ще е нирвана на всяка втора тема
вероятно моля другарките ще порицават и напътстват новодошли, отклонили се от пътя, заблудени временно души....
не зная
зная че не искам едни 10 души да решават и гласуват какво мога да чета и пиша
първоначално помислих че Грийн идва на мястото на Рем
Рем не се е вясвал от много време
Грийне, приличате си в много отношения
и се зарадвах
после прочетох че всъщност това е острието на едни 10 специални души....
и ми стана гадно
нищо лично
аз няма да се задържам
не изпадай в притеснения
за да не се чувстваш неудобно като ми слагаш бан - колкото и да се старая да разгранича нещата малко не мога да се извися над себе си
- Green Light
ма кой те мрази?Green Light написа:Пагона ми е завинаги. Предполагам че има условия при които да го сваля, но сега не ми идват наум. Пагона ми е завинаги и власта ми е за използване.
И аз, лично, вътре в мен, ужасно съжалявам за това. Не мога да понасям да бъда мразен, направо ме съсипва
диктаторите само се обичат ,Грийни...
нима малко знаеш от историята?
извоювал си си място в сърцата ни...
поне в моето...
Ама нещо си се объркала бе Даркита!Dark Angel написа: но защо аджеба трябва някой друг да решава кое е добро за мен
кое е приемливо за мен
кое е хубаво
кое е лошо
На онези 10-те и през ум не им е минавало за теб.
Те за тях си са решавали.
И съм готова да се обзаложа сега, че се изживяват, като спасители на форума.
Стоически ще издържат всякакви упреци и разумни претенции, защото ТЕ имат мисия.
Да им благодарим, че се жертват!
Амин!
- Green Light
Не е така! Верното е верно, а грешното е просто грешно, Дарк! Нищо не е така както си го написала! Грешиш!Dark Angel написа:ти пъкvyara написа:Хрумна ми,......
що ще се трепем
няма смисъл
идеята с която преди няколко години се направи 3040 е мъртва
не съществува вече
място на всички
място което е всички
място в което хората се САМОмодерират
едни десетина души решават че не им харесва ситуацията
събират се, обсъждат, гласуват и с пълно единодушие решават че поемат нещата в свои ръце
назначават си модератор
ми всичко е хубаво
нещо като мини държавица
управляващи и управлявани
не зная кои са тез 10-ина специални души
вероятно нямам нищо лично към никоя от тях
но защо аджеба трябва някой друг да решава кое е добро за мен
кое е приемливо за мен
кое е хубаво
кое е лошо
малко странно ми се вижда
вероятно ще е чудесно място
вероятно ще е нирвана на всяка втора тема
вероятно моля другарките ще порицават и напътстват новодошли, отклонили се от пътя, заблудени временно души....
не зная
зная че не искам едни 10 души да решават и гласуват какво мога да чета и пиша
първоначално помислих че Грийн идва на мястото на Рем
Рем не се е вясвал от много време
Грийне, приличате си в много отношения
и се зарадвах
после прочетох че всъщност това е острието на едни 10 специални души....
и ми стана гадно
нищо лично
аз няма да се задържам
не изпадай в притеснения
за да не се чувстваш неудобно като ми слагаш бан - колкото и да се старая да разгранича нещата малко не мога да се извися над себе си
П.П. Супер комплимент е това че приличам на Ремиус!
П.П.П. Каквото правя ще го правя бавно, дай ми време!
Ако наистина съжаляваш, махни си пагона.Green Light написа:Пагона ми е завинаги. Предполагам че има условия при които да го сваля, но сега не ми идват наум. Пагона ми е завинаги и власта ми е за използване.
И аз, лично, вътре в мен, ужасно съжалявам за това. Не мога да понасям да бъда мразен, направо ме съсипва
Иначе е абсолютна демагогия това, което си написал.
- Green Light
Амин!esti написа:Ама нещо си се объркала бе Даркита!Dark Angel написа: но защо аджеба трябва някой друг да решава кое е добро за мен
кое е приемливо за мен
кое е хубаво
кое е лошо
Стоически ще издържат всякакви упреци и разумни претенции, защото ТЕ имат мисия.
Амин!
Аз правя жертва, да!
Тук лирическият герой иска да каже, че е победен и модератори трябва да имаБоЕВ написа:Не се приема.esti написа:Не, не.....не искам да ми тежат на съвеста инфаркти разни.vyara написа: Виж сега, аз съм съгласна и там да идем, нали се разбра, че те не искат да са сами там. Ако кажат, вземаме с с теб, Сет, Амаранта, Капинчио, докторицата и кой още нежелан остана и се дигаме там, пък нека ни е зле.:winkw:
Сериозно питам.
Обобщаваш и говориш в множествено число.
Това не е добър вариант за никого.
Всъщност
Memento mori.
- Dark Angel
вероятно си праваesti написа:
Ама нещо си се объркала бе Даркита!
Амин!
наивно глупава съм
вярвам в разни отнесени неща
със същата сила с която вярва щерката
явно съм извратена да вярвам в доброто
нищо
около мен е пълно с хора които вярват в същото
вероятно извратените мисли се привличат по някакъв начин
сетих се за "Христос отново разпнат"....
апостоли много, ма един е бил на кръста....
може ли и аз да съм жертва?Green Light написа:Амин!
Аз правя жертва, да!
никога не съм била...
ако ме бан-неш -директно ме издигаш в култ...
п.с. а можеш ли да усетиш границата между шега,ирония,подигравка и пр?
защото прочита на думите ми е личен за всеки пооотделно.
- Green Light
Ама демагогията не е непременно лъжа! Това е ораторски най- нормален похват!esti написа:Ако наистина съжаляваш, махни си пагона.Green Light написа:Пагона ми е завинаги. Предполагам че има условия при които да го сваля, но сега не ми идват наум. Пагона ми е завинаги и власта ми е за използване.
Иначе е абсолютна демагогия това, което си написал.
И няма ли да бъде демагогия ако си махна пагона също?
Бе, чакай, бе човек! Ти сега си мислиш че се забавлявам ли? Нали ти е ясно че ми е криво?
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
може да грешаGreen Light написа: Не е така! Верното е верно, а грешното е просто грешно, Дарк! Нищо не е така както си го написала! Грешиш!
П.П. Супер комплимент е това че приличам на Ремиус!
П.П.П. Каквото правя ще го правя бавно, дай ми време!
може да не греша
това е моят поглед
аз не съм ти
азсъмсъвсемобикновенажена
ПП. това не е комплимент
ППП. спокойно, няма да ти се наложи. тъй като си ми симпатичен не бих допуснала да ми сложиш бан
- Dark Angel
- Света вода ненапита
само да те светна, че щом ще си полицай, не трябва много да се обясняваш...Green Light написа:
Ама демагогията не е непременно лъжа! Това е ораторски най- нормален похват!
И няма ли да бъде демагогия ако си махна пагона също?
Бе, чакай, бе човек! Ти сега си мислиш че се забавлявам ли? Нали ти е ясно че ми е криво?
прекалено много обясняваш...
добре беше челосването с темата сабахлямта - "от сряда коля и беся" носете си ножове и въжя и толкоз...
мноого омекна... аванси даваш...
Виж подводницата!
Не Грийн.Green Light написа:Амин!
Аз правя жертва, да!
ТИ жертваш други хора.
И ако ми позволиш ще използвам едни твои думи пак, за да ти го онагледя.
ТИ прекършваш антенките на едни пеперуди, за да могат да си летят на воля тези, които ти харесваш.
Присъствието ти тук, като модератор прекършва моите антенки и......умирам.
Но други ще летят щастливо, тва е.
Живот...
- Green Light
В колата го реших тая сутрин. Помня че мислих.vyara написа:Green Light написа: Бе, чакай, бе човек! Ти сега си мислиш че се забавлявам ли? Нали ти е ясно че ми е криво?
Грийни направо взех да те съжалявам, къде се напъха...
Казваш мислил си. Бе ти наистина ли мисли или наистина така в колата го реши тая сутрин. Кое от двете?
Направо ме съжалявай! Директеман.
- Dark Angel
ндаМетаморф написа:
само да те светна, че щом ще си полицай, не трябва много да се обясняваш...
прекалено много обясняваш...
добре беше челосването с темата сабахлямта - "от сряда коля и беся" носете си ножове и въжя и толкоз...
мноого омекна... аванси даваш...
прав си
аз не се обяснявам
забелезала съм \а и са ме учили\ че почнеш ли да се обяснаваш на подчинените и си отекъл
влизаш с изваден меч и отсичаш една глава за назидание
останалите 20 глави почти влизат в екраните на бюрата
ахъм
такива ми ти работи
- Green Light
Е да! Това е верно!esti написа:Не Грийн.Green Light написа:Амин!
Аз правя жертва, да!
ТИ жертваш други хора.
И ако ми позволиш ще използвам едни твои думи пак, за да ти го онагледя.
ТИ прекършваш антенките на едни пеперуди, за да могат да си летят на воля тези, които ти харесваш.
Присъствието ти тук, като модератор прекършва моите антенки и......умирам.
Но други ще летят щастливо, тва е.
Живот...
Квото такова!
Все пак остани!
Всички метафори са грешни. Тва е на Лукяненко мисъл. Вси-