Set написа:Green Light написа:
ОК!
Няма проблем. То храбростта няма да е ДА ПУСКАШ темите, нъл тъй?
Впрочем не мога да разбера защо искаш бана да е вечен? Само за да си различен ли? Месечния с какво е по- лош за теб? Иначе обещаното е обещано. Само питам, празно любопитство, може да е нещо интересно.
За да те направя мъж.
Ето отговарям ти. Мъжете поемат отговорност. А ти като човек с оръжие (съжалявам, но си новобранец във всичко) трябва да имаш доблестта да убиваш а не да нараняваш.
Инак е педерастия.
Всъщност

ОК, бе Сете. Самомнението ми иска да те пита защо си мислиш, че не съм, и дали ако ти метна един пердах в някоя зала ще мислиш пак така, но вместо това ще попитам друго. Няма ли да е мъжествено сега да покажеш, че можеш да се обърнеш. Лесно е(всъщност е най- лесното нещо на света) да се дървиш на някой с власт. Когато нищо не те заплашва. Понеже бана тук е нула за теб, за всеки е. Даже е малко нещо като орден за баннатия и шамар за мен, ама са няма да рева, ни с крокодилски ни с никви сълзи. Айде са ми кажи дали твойто не е педерастия. Не самурайска, нали, и не воинска педерастия.
И впрочем никога не бих убил ако нараняването ще ми свърши същата работа. Така философски погледнато мадафака, иначе не мисля че реално можем да избираме. Ето тук сега избирам ли? Ти се натискаш, ама мъж съм ама крайни решения оле ама недей само малко, вкарвай го целия. Ми добре бе! ОК!
Сете, френд, истински мой приятелю, така както си те представям и помня и знам че си, бих искал да ти кажа още нещо пак покрай тая мъжествената въоръжената доблес и храброст. Много голям комплимент ми правиш с предположението че угаждам на Мнемозина. Доксъна и Ести го казват е така, нали за да я наранят и да не може лесно да дойде пак, но ти си го обмислил. Разстроен съм и ми е неприятно, защото колкото и да си затварям насила очите, пак разбирам че така я осъждате на заточение, ама ти бездруго, най- веротно, косвено хаха си направил така, че Амаранта, Ести, Ънноун и Дарки да си отидат, ще преглътна и Мнемозина. Всеки от тях изчезва по собствените си уникални прични, но направо ме застрелва.
Както и да е, човече! До бана в сряда!
Вечния тадададам!