esti написа:holi_day написа:
Ести, миличка и скъпа Ести, тия, дето шъ присъстват на двете места - двуличници ли шъ са в твойте очета?
Ясно е, че въпреки всичко, много държим един на друг, та не щем никого да пуснем и чак се озлобяваме, че някой отпрашил към друга маса...
А как шъ наречем тия, дето шъ изчезнат завинаги?
Холи, оценявам снизхождението с което ми пишеш, но няма да ти отговоря по същия начин, защото те уважавам.
Няма значение за мен, кой къде ще пише. Това няма да ми промени отношението към него.
Може да съм проста, но си имам малко по-високи критерии за оценка на хората от това в кой форум пишат.
Това, което не ми стана ясно и за което попитах е, защо тук има модератор, когато е създаден друг форум.
Моята блондинска логика подсказва, че онова място трябва да е охранявано след, като е с подбрани хора и се пази в тайна, не това.
Тук защо е нужен мод?
За да се натриват носове, като се отрежат пътищата и на двете места?
Пак наказания раздаваме.
Много зряло.
Па извисено....нямам думи.
А Грийн е хубав човек.
Жалко, че толкова елементарно беше употребен.
Но аз пак ще си го харесвам.
Ести, отново шъ те нарека мила и скъпа, ку ще да ми се дърпаш и да го приемаш за ирония, ку ще да го мислиш за снисхождение или за там каквото... Но мога да си те наричам, както чувствам, защото скоро мога да остана без възможността изобщо да те "срещна" някъде... От вчера следобяд не бях влизала, днес към 16ч. ме посрещат форумни новости...
Аз простичко ти казвам, че не зная какво да правя... Нито кво да мисля и дали изобщо да избирам...
Дали да присъствам на Х на брой места, щото хора, да кажем като Странниче, която харесвам, както изглежда повече няма да "видя" тук...
Дали да не присъствам никъде и тоя мой ник да не се появи никога и никъде повече... и да приключа изобщо с тия мои драсканици.
А колкото до Грийн, дали е хубав човек... Макар, че извън форума не помня някога да сме разменили и дума... и без думи той знае мнението ми за него и отношението ми - също, та няма смисъл да го афиширам тук и да пиша колко го уважавам, харесвам или нещо от сорта... Едни от язвите на клуба нагноиха точно заради това колко някой харесва и уважава друг, а не точно него... Но и без по някакъв начин това място и хората в него да харесваш, някак си мисля, че няма и смисъл да присъстваш освен, ако поне не ти е и интересно, а напоследък стана задушно... От толкова повтаряне на реплики и модели на поведение наистина ми доскуча...
Не харесвам затворените форуми, но не харесвам и форумите на затваряне, защото не само напусналите са като куршуми, Грийн, но и думите... Но ще преживеем и тия моменти на искреност или на опити да бъде ударен някой точно там, където го боли, щото нали уж се познаваме и можем...