Грийне,
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Re: Грийне,
Къпинка, седи мирен са.Капинчо написа:Имам една молба (нали още не е сряда?)
Може ли да си си милиционер без да ми светиш в оранжево. Начи, ти си си милиционер, сички та знаем, мъ ку може така, цивилен, един вид под прикритие.
Това оранжевото много ма дразни.
А?
ПП Сериозно та моля, не са бъзикам.
Има по-важни неща за решаване от конюктивит.
-
Дядо Капинчо
- Marygold_vn
- Глас в пустиня
Не бе, тва некво индианско племе, било писало некъде по ресните че, сряда ще бъде май, цивилзацията ще рухне и ще бъде изградена отново.Marygold_vn написа:Що ? Дефицит на логика ли има? Или скок в цената на логиката, пък ний сме неплатежоспособни?Quid написа:сряда няма да дойде никога
няма логика да идва
пп Без пари и без натурална размяна.
има излишък на путкини работиMarygold_vn написа:Що ? Дефицит на логика ли има? Или скок в цената на логиката, пък ний сме неплатежоспособни?Quid написа:сряда няма да дойде никога
няма логика да идва
а като е те така логика няма
що ме караш да вдигам завесата та да ослепееш а:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Marygold_vn
Аааа, замисли ма, да ти кажа/и ма заболя главата/.Quid написа:има излишък на путкини работиMarygold_vn написа:Що ? Дефицит на логика ли има? Или скок в цената на логиката, пък ний сме неплатежоспособни?Quid написа:сряда няма да дойде никога
няма логика да идва
а като е те така логика няма
що ме караш да вдигам завесата та да ослепееш а:blum:
Обаче нещо изплува от мозъчната ми гънка...за количественото натрупване - дето води до качествено изменение.
А също и за това, че нищо в природата не се губи - само се видоизменя, ... или променя собственика си
Тъй, че другарю - сряда винаги ще има - ми земи регистрирай още един касов апарат.
Silence must be heard...