Не мрънкай тогазjazz написа:сега що да цакам братчедаSet написа: Гориш.
Ще наддаваш ли надолу?
Всъщност
не виждам смисъл
щом сте се рабрали двамцата
Всъщност
е, Сете, тук вече наистина излезе голям "мъж"!Set написа: Ти твоя избор го направи без да попиташ защо аз имам моя.
Всъщност
Защото мразя някой да ми казва колко е възвисен, да ми задава въпроси, на които знае отговора и после невинно да ми се извинява.Метаморф написа:е, Сете, тук вече наистина излезе голям "мъж"!Set написа: Ти твоя избор го направи без да попиташ защо аз имам моя.
Всъщност
лъжеш, та пушек се вдига...
много пъти си питан точно това: Защо, аджеба, се държиш така?!
но ти, нали си МЪЖ (дядо за такива, като теб, добавяше - "като лайно у дъжд"), не можеш да се занимаваш с такива дребни неща, като това да обясниш защо си толкова наранен. ти, като един голям "мъж" и "пич" използваш едни жени да те защитават...
защото си "мъж", голям.
от най-големите "мъже" си ти... толкова голям, че да се държиш, като клоун явно е върховното изживяване...
айде, големия "мъж" и "пич", кажи:
Защо защо направи този избор?
питам те и искам отговор! но не ми излизах с разни недоклатени цитати от песни...
П.П. а, и го кажи сега, щото като дойде доки и ще те научи как да излъжеш - за пореден път...
ми тва е у животаSet написа:Така е играта. Биеш, бият. И сте приятели.jazz написа:май искаш да те биятSet написа: Нема да побеждавам бе. Шъ делим по равно
Де съ вика: Бития бит, е-бания - пардон!
Всъщност
и после тениски
с пълзяща мечка
ей там ако може процентче
Всъщност
Сега, Сете, втори въпрос:Set написа:
Защото мразя някой да ми казва колко е възвисен, да ми задава въпроси, на които знае отговора и после невинно да ми се извинява.
Още тогава предупредих и попитах - ЩЕ ИМАТЕ ЛИ СИЛАТА ДА ПРИЕМЕТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА.
Ама май забравихте?
Казах ви и отговора:
Някой си помисли, че може да ми извива ръцете с подмолни игри и клюки - е не стана
А сега ако не си разбрал - боли ме шлауха
Едната малка пикла направи на шут много от тук присъстващите.Метаморф написа:Сега, Сете, втори въпрос:Set написа:
Защото мразя някой да ми казва колко е възвисен, да ми задава въпроси, на които знае отговора и после невинно да ми се извинява.
Още тогава предупредих и попитах - ЩЕ ИМАТЕ ЛИ СИЛАТА ДА ПРИЕМЕТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА.
Ама май забравихте?
Казах ви и отговора:
Някой си помисли, че може да ми извива ръцете с подмолни игри и клюки - е не стана
Аз някога извивал ли съм ти ръцете? Разнасял ли съм ти клюки, правил ли съм подмолни игри спрямо теб?!
Не знам за кой отговор говориш? Нищо не знам?! И продължавам да питам!
Снощи, на скайп ме попитаха дали искам да ми кажат нещата директно! Да искам!!!! Ама не на скайп!!! А тук, където държа публично да ми се извините лично на мен за простотията, която натворихте!
Обясни ми защо, заради някой си, който те бил наранил, трябва да понасям няколко месеца твоите и на докторката простотии, обиди и подмятания?
Кой си ти, че да решаваш, че като някой те е обидил, ще трябва да разковеш кочината и на други, дето и абер си нямат от твоите проблеми?
Като си мъж, защо не си решаваш проблемите с този, който ти ги създава, а занимаваш още 20-тина човека с тях? (Такава реакция си е чиста проба женска истерия!!!)
А, и да не забравя... не е хубаво да заплашваш... нито директно, нито чрез твоите приятелки... някакси... звучи... тъпо...
П.П. а... щом си голем мъж, защо допусна една малка пикла да те разнася и да те прави на шут?
не се измъквай, отговори човешки!Set написа:Едната малка пикла направи на шут много от тук присъстващите.Метаморф написа:Сега, Сете, втори въпрос:Set написа:
Ама май забравихте?
Казах ви и отговора:
Аз някога извивал ли съм ти ръцете? Разнасял ли съм ти клюки, правил ли съм подмолни игри спрямо теб?!
Снощи, на скайп ме попитаха дали искам да ми кажат нещата директно! Да искам!!!! Ама не на скайп!!! А тук, където държа публично да ми се извините лично на мен за простотията, която натворихте!
Обясни ми защо, заради някой си, който те бил наранил, трябва да понасям няколко месеца твоите и на докторката простотии, обиди и подмятания?
Кой си ти, че да решаваш, че като някой те е обидил, ще трябва да разковеш кочината и на други, дето и абер си нямат от твоите проблеми?
Като си мъж, защо не си решаваш проблемите с този, който ти ги създава, а занимаваш още 20-тина човека с тях? (Такава реакция си е чиста проба женска истерия!!!)
А, и да не забравя... не е хубаво да заплашваш... нито директно, нито чрез твоите приятелки... някакси... звучи... тъпо...
П.П. а... щом си голем мъж, защо допусна една малка пикла да те разнася и да те прави на шут?
Аз ви гледам сеира. Както и преди казах
Всъщност
По човешки от тези два поста няма.Метаморф написа:не се измъквай, отговори човешки!Set написа:Едната малка пикла направи на шут много от тук присъстващите.Метаморф написа:УАААААААААААААААААААААААУ!Set написа:
Ама май забравихте?
Казах ви и отговора:
Сега, Сете, втори въпрос:
Аз ви гледам сеира. Както и преди казах
Всъщност
сеира го правиш ти!
Аз???:shy:Quid написа:ми тва е у животаSet написа:Така е играта. Биеш, бият. И сте приятели.jazz написа:май искаш да те биятSet написа: Нема да побеждавам бе. Шъ делим по равно
Де съ вика: Бития бит, е-бания - пардон!
Всъщност
и после тениски
с пълзяща мечка
ей там ако може процентче
Всъщност
ти тва са ли го вдена:rotfl24:
щото света е малък и нема начин просто пак да не се пресекът пътечки малки сладки:blum:
а не мислиш ли че ше е по просто да кажа че си пикльо и ти и други отколкото да искам некви бановеМетаморф написа:поискай БАН за мен, като не ти харесва... благодаря предварително!Quid написа:ако мое и двамца да не употребявате
обидни неща за форумците