...
...
Пускам го като отделна тема, защото не можах да реша къде да го закача.
Хайде да не ме демонизирате толкова, а?
Това с обвиненията в манипулация е много особено, защото обезсмисля предварително всякакви обяснения, но аз все пак държа да кажа някои работи.
Манипулация няма. Или доколкото има, тя е само в това, че имам неприятната способност да пиша убеждаващо. И то не е щото съм толкова умна, просто така се получава.
Не подценявайте останалите хора пред себе си, които също са не по-малко умни и имат собствени мозъци.
За толкова възмутителния друг клуб: това не беше някаква завера, получи се почти спонтанно. Събраха се хора, които по една или друга причина не се чувстваха добре тук напоследък, пък искаха да се виждат. И на втория ден се оказа, че те не са толкова малко и че, като се замислиш, всеки един от тях би трябвало да има не по-малко основание от Чавето да се чувства в зочо като у дома си.
Гласуването беше не да се въвежда модериране, а дали и ние държим на това място тук - с всичките му хора, ама наистина всичките. И не разбирам защо трябва да има или/или, когато може да бъде просто "и". Когато в един (дори и виртуален) дом не оставяш въздух и пространство за някого, той просто си тръгва. Така че не ползвайте този друг клуб като коз, всъщност от вас зависи дали ще просъществува той или не.
Ести, решението на Грийн беше изненада и за мен.
Обаче нали разбираш, че трудно бих го подтикнала в тази посока, защото аз самата казах, че ако се стигне до модериране, си тръгвам. И най-вероятно ще го направя. Даже не и заради някакви принципи, ами защото... щом се е стигнало до модериране, значи не сме удържали онзи стария дух. Идеята на немодерирането беше не в друго, а в това, че можем всички заедно да поддържаме едно толерантно общуване. А не защото си държим на възможността за лични разправи и елиминираме от клуба на всеки, който откаже да вземе страна в тези разправи.
Пък аз в недружелюбни среди не вирея и не обичам да се натрапвам.
Бих ли изманипулирала собственото си поражение?
Нещата просто се случват понякога, извън нас.
Затова... не си тръгвайте поне вие. Всичките.
И без това, дето вика Холи, трудно се разделяме. И аз не знам дали се разделям с вас.
Ако трябва да бъда точна, не искам да се разделям, но... то май вие вече сте се разделили с мен.
Поне да мога да ви чета.
Хайде да не ме демонизирате толкова, а?
Това с обвиненията в манипулация е много особено, защото обезсмисля предварително всякакви обяснения, но аз все пак държа да кажа някои работи.
Манипулация няма. Или доколкото има, тя е само в това, че имам неприятната способност да пиша убеждаващо. И то не е щото съм толкова умна, просто така се получава.
Не подценявайте останалите хора пред себе си, които също са не по-малко умни и имат собствени мозъци.
За толкова възмутителния друг клуб: това не беше някаква завера, получи се почти спонтанно. Събраха се хора, които по една или друга причина не се чувстваха добре тук напоследък, пък искаха да се виждат. И на втория ден се оказа, че те не са толкова малко и че, като се замислиш, всеки един от тях би трябвало да има не по-малко основание от Чавето да се чувства в зочо като у дома си.
Гласуването беше не да се въвежда модериране, а дали и ние държим на това място тук - с всичките му хора, ама наистина всичките. И не разбирам защо трябва да има или/или, когато може да бъде просто "и". Когато в един (дори и виртуален) дом не оставяш въздух и пространство за някого, той просто си тръгва. Така че не ползвайте този друг клуб като коз, всъщност от вас зависи дали ще просъществува той или не.
Ести, решението на Грийн беше изненада и за мен.
Обаче нали разбираш, че трудно бих го подтикнала в тази посока, защото аз самата казах, че ако се стигне до модериране, си тръгвам. И най-вероятно ще го направя. Даже не и заради някакви принципи, ами защото... щом се е стигнало до модериране, значи не сме удържали онзи стария дух. Идеята на немодерирането беше не в друго, а в това, че можем всички заедно да поддържаме едно толерантно общуване. А не защото си държим на възможността за лични разправи и елиминираме от клуба на всеки, който откаже да вземе страна в тези разправи.
Пък аз в недружелюбни среди не вирея и не обичам да се натрапвам.
Бих ли изманипулирала собственото си поражение?
Нещата просто се случват понякога, извън нас.
И без това, дето вика Холи, трудно се разделяме. И аз не знам дали се разделям с вас.
Ако трябва да бъда точна, не искам да се разделям, но... то май вие вече сте се разделили с мен.
Поне да мога да ви чета.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
Re: ...
ихааааМнемозина написа: Гласуването беше не да се въвежда модериране, а дали и ние държим на това място тук - с всичките му хора, ама наистина всичките. .
гласуване
едни елитни 10 човека плюс Грийн гласуват
та кои сте вие тези "и ние" и кои са "другите"
начи вчера се появи елитната варненска дама латрево - богата, културна и изискана и в кратце рече че тука всичкото е просто и не става за приказка
та какво сега?
наеш ли какво?
ти и тези 10 елитни дУши направо ебахте мамата на демокрацията
Да, така е. Бях го засегнала, но разчитах на чувството му за самоирония, явно погрешно.vyara написа:Разправиите винаги са с повече от един участник.
Веднъж опитах да те защитя от Сет и ти ми каза - Мисля, че грешиш, Вяра. Аз съм тази, която го дразни нарочно. И дори му се извини после. Това истина ли беше или поза?
И понеже разправиите са с повече от един участник, трябва като в детската градина накрая да кажем кой е почнал пръв? И да изгоним по-виновния?
Ако е така, нямате основание да пищите срещу модерирането.
А ако съумеете да надскочите това, просто няма да се стигне до модериране.
Простичко е.
П.П. Повече обяснения няма да давам. Ако трябва да има виновни и изхвърлени - добре, ето, виновна съм и се самоизхвърлям. Не ме дърпайте обратно.
П.П.П. Чаве, ще дам книгата на Безобидна, вие ще се разберете с нея.
Panta rhei...
- Dark Angel
никой ли си написала?Dark Angel написа:Мнемо, никой не пищи срещу модериране
направихте голямо представление и забавление
станахте за смях
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Не бързай. Защо да се самоизхвърляш. Изхвърляй се колкото си искаш, но не се самоизхвърляй, моля те!Мнемозина написа:Да, така е. Бях го засегнала, но разчитах на чувството му за самоирония, явно погрешно.vyara написа:Разправиите винаги са с повече от един участник.
Веднъж опитах да те защитя от Сет и ти ми каза - Мисля, че грешиш, Вяра. Аз съм тази, която го дразни нарочно. И дори му се извини после. Това истина ли беше или поза?
И понеже разправиите са с повече от един участник, трябва като в детската градина накрая да кажем кой е почнал пръв? И да изгоним по-виновния?
Ако е така, нямате основание да пищите срещу модерирането.
А ако съумеете да надскочите това, просто няма да се стигне до модериране.
Простичко е.
П.П. Повече обяснения няма да давам. Ако трябва да има виновни и изхвърлени - добре, ето, виновна съм и се самоизхвърлям. Не ме дърпайте обратно.
П.П.П. Чаве, ще дам книгата на Безобидна, вие ще се разберете с нея.
-
Дядо Капинчо
Да, не искам да бързам и аз - точно заради ей такива обрати в разговорите.vyara написа: Не бързай. Защо да се самоизхвърляш. Изхвърляй се колкото си искаш, но не се самоизхвърляй, моля те!(това е приятелска шега и разчитам на самоирония
). Това не е критика. Кой казва да търсим виновни. Аз казвам всички оставаме. Много сме малко и твърде дълго време ни е отнело да се съберем на едно място, за да си тръгва който и да било.
И аз това казвам - не си тръгвайте, точно същото като теб.
Но наистина искам да видя способни ли са всички да останат - и дали аз ще се чувствам добре сред тях след всичко, което стана. Дали ще искам да кажа нещо някому...
Не заради вини и такива неща, невинни в действителност няма. Права си за това.
Абе не е лесно.
Panta rhei...
мнемозинке, ти си стожер на културатаМнемозина написа:Да, не искам да бързам и аз - точно заради ей такива обрати в разговорите.vyara написа: Не бързай. Защо да се самоизхвърляш. Изхвърляй се колкото си искаш, но не се самоизхвърляй, моля те!(това е приятелска шега и разчитам на самоирония
). Това не е критика. Кой казва да търсим виновни. Аз казвам всички оставаме. Много сме малко и твърде дълго време ни е отнело да се съберем на едно място, за да си тръгва който и да било.
Но наистина искам да видя способни ли са всички да останат - и дали аз ще се чувствам добре сред тях след всичко, което стана. Дали ще искам да кажа нещо някому...
Абе не е лесно.
Всъщност
Memento mori.
аз съм невинен на 100%!!!!Мнемозина написа:Да, не искам да бързам и аз - точно заради ей такива обрати в разговорите.vyara написа: Не бързай. Защо да се самоизхвърляш. Изхвърляй се колкото си искаш, но не се самоизхвърляй, моля те!(това е приятелска шега и разчитам на самоирония
Абе не е лесно.
заклевам се
не съм участвал у нищо
и за тва съм пострадал е са щото се налага да чета шибани неща
и считам че трябва да бъда компенсиран:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Dark Angel
Re: ...
Обещай ми да останеш ти предпоследна! Последна преди грийниМнемозина написа:
.....
Поне да мога да ви чета.
Всъщност
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
Е тебе нали ще те банват? Няма начин да не ти липсвам.Set написа:Нема ми липсва, щото оставаvyara написа:Тя си дава своя принос, както и всеки един си дава цвета в общата дъга. Нали ще ти липсва, ако я няма?Set написа: мнемозинке, ти си стожер на културата
Всъщност
Всъщност
Уф, вече не смея и да се пошегувам, ти си виновен, ти!
Panta rhei...
Не ми аресва вече тука
държа да го спомена
щото навремето влязох
през главния вход на трийсе-четирсе
та не върви да излизам през задния
затова го пиша това
не ми харесва вече ше гледам да не пиша тука
то и аз съм извратен, ама не чак от мазохистично естество
ама хората са различни
Грийна не знам дали ще успее, но ще му стискам палци
песичмистично съм настроен
щото на тея дето ще останат
тоя начин на репликиране и дупликиране явно им харесва повече
и няма да си го дадът току тъй...
Пиша това и един вид изгаряйки мостовете
ако реша пак да пропиша тоя пост ше ме спира
ше ме прави един вид нечестен
По принцип уважавам всичките клубари като никове
и затова държах да споделя горното
Иначе нямаше да е вежливо
поне за мен:-)
С най-добри пожелания за всички от о.з. Кент
държа да го спомена
щото навремето влязох
затова го пиша това
ама хората са различни
- Глас в пустиня
Точно сега не бих изгорил мостове.Кент написа:Не ми аресва вече тука
държа да го спомена
щото навремето влязох
затова го пиша това
ама хората са различни
Грийн има нужда от подкрепа - иначе ще го разпънат на кръст и убият с камъни само заради това че иска да сложи край на забавленията за чужда сметка...и то точно от хора които до вчера пълниха темите му в възклицания.
Да дадем шанс на 3о4оландия.
Това е моята протегната ръка над бездната, ако решиш да се върнеш.
БоЕВ написа:Точно сега не бих изгорил мостове.Кент написа:Не ми аресва вече тука
държа да го спомена
щото навремето влязох
затова го пиша това
ама хората са различни
Грийн има нужда от подкрепа - иначе ще го разпънат на кръст и убият с камъни само заради това че иска да сложи край на забавленията за чужда сметка...и то точно от хора които до вчера пълниха темите му в възклицания.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- frisky lioness
- Обратна връзка:
БоЕВ написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
аре и ти като Фриски...БоЕВ написа: Грийн има нужда от подкрепа - иначе ще го разпънат на кръст и убият с камъни само заради това че иска да сложи край на забавленията за чужда сметка...и то точно от хора които до вчера пълниха темите му в възклицания.
абе що вие двамата с нея мислите че искаме да трепем Грийн?
що вменявате такива неща на хората?
Грийн е чудесен човек, защо аджеба се опитвате да го увълчите и направите на животно
сички те мразят мойто момче и искат да те трепят ма ние с лъвицата шъ та пазим
нещо си в грешка
и фриски е в грешка
аре недейте такива грозни манипулации
на такова може да се фанат мъненки деца от яслата
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нищо не съм казала
освен това, че ще съм с Грийн до края
Обещах
Не мисля, че на него му пука кой какво казал
има достатъчно мозък в главата си сам да преценява ситуацията и хората
и силно се съмнявам, че точно той може да бъде манипулиран
Обещах

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аз пъ ще съм до началото с грийнfrisky lioness написа:Нищо не съм казала
Обещах
После следващия
И те така
Всъщност
Memento mori.
- Глас в пустиня
Абе боевЪ, се си мисля да те питам - кого разстрелваме днес в тоя коридор?:shy:БоЕВ написа:13 страници от вчера - обиди и снизходително отношение. Само заради това, че има "топки"(гащи) да вземе решение и да го обяви.Dark Angel написа:...
Грийн е чудесен човек, защо аджеба се опитвате да го увълчите и направите на животно
...
Нямам какво да кажа Дарки.
Всъщност
Последно промяна от Set на 06.11.08, 13:11, променено общо 1 път.
Memento mori.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да бе..4avdar4e написа:Не е вярно, Боев. Пак си чел през ред..БоЕВ написа: 13 страници от вчера - обиди и снизходително отношение. Само заради това, че има "топки"(гащи) да вземе решение и да го обяви.
Да не споменаваме "льольо", "милиционер" и т.н.Капинчо написа:Dark Angel написа: ще ви застрелям утре че сега дойдоха дървата
Ти на това почтително и НЕснизходително ли му казваш

-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
"Объркал си рейса пич!"Капинчо написа:Искаш да кажеш "Да му дадат поръчение и да го обяви".БоЕВ написа:13 страници от вчера - обиди и снизходително отношение. Само заради това, че има "топки"(гащи) да вземе решение и да го обяви.Dark Angel написа:...
...
Боев, Боев, семпъл си. Много. Забелязал съм, че различните хора правят различни правописни грешки, но семплите винаги пишат "деклараций".
пп Чаве ти си виновна.
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Никой не му е давал поръчениеКапинчо написа:Искаш да кажеш "Да му дадат поръчение и да го обяви".БоЕВ написа:13 страници от вчера - обиди и снизходително отношение. Само заради това, че има "топки"(гащи) да вземе решение и да го обяви.Dark Angel написа:...
...
Боев, Боев, семпъл си. Много. Забелязал съм, че различните хора правят различни правописни грешки, но семплите винаги пишат "деклараций".
Подценяваш Грийн
всъщност