Слушам ви внимателно бе антиреволюционери
Е га ме модерира някой
Грийн, всъщност не ми отговори на въпроса.Green Light написа:Сете, нали ако примерно така, имагинерно, риш предположим, че те банна, то тогава нали си отиваш... както Куида ти каза, и даже се вързахте. Дали няма да му зависнеш? Куде, френд, имам банкова сметка и съм на минус едни кинти.
Тоест как "хартия за стомана"? Не разбирам.Set написа:Грийн, всъщност не ми отговори на въпроса.Green Light написа:Сете, нали ако примерно така, имагинерно, риш предположим, че те банна, то тогава нали си отиваш... както Куида ти каза, и даже се вързахте. Дали няма да му зависнеш? Куде, френд, имам банкова сметка и съм на минус едни кинти.
А за кинтите - те се обезцениха. Всъщност както и преди ти казвах (ама не ме разбра) по-добре е да сменяш хартия за стомана от колкото обратното.
Всъщност
Знам.Green Light написа:Тоест как "хартия за стомана"? Не разбирам.Set написа:Грийн, всъщност не ми отговори на въпроса.Green Light написа:Сете, нали ако примерно така, имагинерно, риш предположим, че те банна, то тогава нали си отиваш... както Куида ти каза, и даже се вързахте. Дали няма да му зависнеш? Куде, френд, имам банкова сметка и съм на минус едни кинти.
А за кинтите - те се обезцениха. Всъщност както и преди ти казвах (ама не ме разбра) по-добре е да сменяш хартия за стомана от колкото обратното.
Всъщност
Ето шибания въпрос да му еба майкатаGreen Light написа:Бе кой въпрос, бе?Set написа:Ще ми отговориш ли на въпроса?
"Ако тук има модератор, защо си правите нов клуб" ли? Аз съм модератора тук, не правя нищо. На кво да ти отговоря? Само обявих ей ме. Дай шибания въпрос!
А стига вече с тоя друг клубSet написа:Ако има тук модератор, който да ни разчисти, защо си правите друг клуб?
Слушам ви внимателно бе антиреволюционери
Е га ме модерира някой

Не сеDark Angel написа:Фриски, много се обяснаваш
недей, смешно е

Случайно се събрали на една маса и решилиfrisky lioness написа:
...
Случайно просто са се събрали в него някакви хора
Това е.
Всъщност
Ако ти харесва можеш и катерици да им викашSet написа:
Ще им викам - Кадровици и кадровички
Всъщност

Има ли значениеfrisky lioness написа:Ако ти харесва можеш и катерици да им викашSet написа:
Ще им викам - Кадровици и кадровички
Всъщност
Казах
Вкарвате се в някакъв несъществуваш филм
"Световната конспирация"
ай, нема нужда
Чак пък толкуз
Гледай рекламата за Фафлата с пенциите в рейса..frisky lioness написа: Вкарвате се в някакъв несъществуваш филм
Чаве, аз проблеми с мойте принципи нямам4avdar4e написа:
Нищо лично не влагам, Фриски, ни към теб, ни към никого. Аз съм по Гогол: не ми е за ливадките, за принципа ми е. "Женитба". Гогол

Опитай се да погледнеш отстрани.frisky lioness написа:
"Световната конспирация"
ай, нема нужда
Чак пък толкуз
Опитах сеАмаранта написа:Опитай се да погледнеш отстрани.frisky lioness написа:
"Световната конспирация"
ай, нема нужда
Чак пък толкуз

"Кви вафли бе мен?!":lol:4avdar4e написа:Гледай рекламата за Фафлата с пенциите в рейса..frisky lioness написа: Вкарвате се в някакъв несъществуваш филм
Несъществуващ, викаш??? Що ли на мен не ми изглежда така? Поиграхме си на привилигировани, на по-специални, ама ни писна, щото като няма публика, циркът не е интересен...
Нищо лично не влагам, Фриски, ни към теб, ни към никого. Аз съм по Гогол: не ми е за ливадките, за принципа ми е. "Женитба". Гогол
А, що, давай.. Кво за принципите?? Аз някога да съм декларила, че съм принципна? Ми, ми, фурнаджийска лопата (помниш ли, така ме нарекоха, да посоча ли кой..). Та кво??БоЕВ написа: Имам неколко въпросчета, относно принципите и тяхното заобикаляне, към теб, ама айде да е некой друг ден.
Аха, за това говоря от вчера насам... За избирателната принципностfrisky lioness написа: не може избирателно да сме принципни, нали
Може да го домързи примерно.4avdar4e написа:А, що, давай.. Кво за принципите?? Аз някога да съм декларила, че съм принципна? Ми, ми, фурнаджийска лопата (помниш ли, така ме нарекоха, да посоча ли кой..). Та кво??БоЕВ написа: Имам неколко въпросчета, относно принципите и тяхното заобикаляне, към теб, ама айде да е некой друг ден.
Не вярвам, щом не го мързя да пуска на Сет тъпи картинки, нямаSssssssssssssssss написа:
Може да го домързи примерно.
4avdar4e написа:Не вярвам, щом не го мързя да пуска на Сет тъпи картинки, нямаSssssssssssssssss написа:
Може да го домързи примерно.
Ми, да, само помазаните може да ги мързи...Sssssssssssssssss написа:що. само някои ли може да ги мързи?
4avdar4e написа:Ми, да, само помазаните може да ги мързи...Sssssssssssssssss написа:що. само някои ли може да ги мързи?
А, не знам, аз не съм от тяхSssssssssssssssss написа:вечер.
от кои?4avdar4e написа:А, не знам, аз не съм от тяхSssssssssssssssss написа:вечер.
Избраните.. Копам тихичко, че требе да има и за салам. На мен никой не ми дава едни 20000 месечно. Мдам. Уви. Завиждам, ауууууSssssssssssssssss написа: от кои?
Виж сегаКапинчо написа:Фриски, ти на колко години мислиш, че съм?frisky lioness написа: А стига вече с тоя друг клуб
...
Клуб като клуб
Случайно просто са се събрали в него някакви хора
Това е.
Те ти задачка за първи клас.
Условие
1. Има една тайфа, която се събира в едно заведние.
2. Всеки от тайфата ходи и в други заведения сам.
3. В един момент част от тайфата решава да си намери ново заведение, без да казва на останалата част
Търси се:
Равно ли е 2 на 3?
Аз не съм те обиждал (мисля)
Ти мене що ме обиждаш на елементарен интелект?
Грийн би ли те баннал за такава обида?

Има много клубовеКапинчо написа:Хайде сега! Ама честно!frisky lioness написа: Вкарвате се в някакъв несъществуваш филм
Има ли друг клуб или няма.
Да или Не?