Наистина тук напоследък не беше най-приятното място,
но съм шокирана от решението за модериране по този начин. Нали тук беше островът на свободата и демокрацията, бе, защо са тези силови мерки, това си е преврат направо. Дори и в несъвършеното ни общество, има демократични избори. Демократа Грийн, привърженик на единомислието, ще изгради славния нов свят - какъв парадокс...И най-важното е на повърхността да е красиво, а че някой си имал проблеми и болки – няма значение – да си трае там – страданието не е естетично, а ние сме културни, изтънчени и образовани, не искаме подобни грозотии.
Както и да е – по принцип мисля, че демокрацията е едно от най-високите постижения на човешкия дух, и за мен, като човек, ми е обидно някой да решава вместо мен такива дребни неща като с кого да разговарям и какво да мисля по разни въпроси. И то някой, в чиито качества много се съмнявам. Не бих одобрила за модератор човек, който си изпуска нервите и ръси заплахи ( третокласника, Грийн, знаеш). Сет никога не е писал подобни гнусотии. ОК, знам, пристрастна съм – приключвам.
И така - сори, но няма да приема. Цената, на която си осигурявате безгрижното бъбрене ми изглежда нелепо висока. Дано размислите.
Е, казАх си.