Понеже не мога да си тръгна просто ей така –

Все същите
Аватар
Амаранта

Понеже не мога да си тръгна просто ей така –

Мнение от Амаранта »

в последните 2 години често и с удоволствие съм се отбивала тук, така че поне това ви дължа...

Наистина тук напоследък не беше най-приятното място,
но съм шокирана от решението за модериране по този начин. Нали тук беше островът на свободата и демокрацията, бе, защо са тези силови мерки, това си е преврат направо. Дори и в несъвършеното ни общество, има демократични избори. Демократа Грийн, привърженик на единомислието, ще изгради славния нов свят - какъв парадокс...И най-важното е на повърхността да е красиво, а че някой си имал проблеми и болки – няма значение – да си трае там – страданието не е естетично, а ние сме културни, изтънчени и образовани, не искаме подобни грозотии.

Както и да е – по принцип мисля, че демокрацията е едно от най-високите постижения на човешкия дух, и за мен, като човек, ми е обидно някой да решава вместо мен такива дребни неща като с кого да разговарям и какво да мисля по разни въпроси. И то някой, в чиито качества много се съмнявам. Не бих одобрила за модератор човек, който си изпуска нервите и ръси заплахи ( третокласника, Грийн, знаеш). Сет никога не е писал подобни гнусотии. ОК, знам, пристрастна съм – приключвам.

И така - сори, но няма да приема. Цената, на която си осигурявате безгрижното бъбрене ми изглежда нелепо висока. Дано размислите.

Е, казАх си.:winkw:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

е чекай малко де
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Амаранто ма, остави някакъв там мейл
да ти пратим една официална покана за място което може да стане хубаво, може нищо да не стане, каквото стане (от хората зависи, всеки един създава)

ПП/ няма да размислят, едни десет елитни души са се събрали и решили и гласували и с пълно мнозинство решили тук да е така
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Амаранта, чакай да видим. Пушката не е гръмнала още. Ако почнат банове заради едното безсилие и нечии каузи, ще си тръгнем и ти, и аз със сигурност, а и за още няколко човека си знам, че ще се помотат, помотат, па ще си дигнат дърмите и те. Но аз искам точно така да стане. Искам да баннат 5-6 от изброените и нарочени вече. И да се види после докъде ще отидат нещата. Проблемите на всеки един са си вътре в него. Ако някой си мисли, че някой тук му е проблем, да си помисли пак. Това последното не е за теб, разбира се.
Да не забравя - :kiss::cool:
Изображение
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

vyara написа:Амаранта, чакай да видим. Пушката не е гръмнала още. Ако почнат банове заради едното безсилие и нечии каузи, ще си тръгнем и ти, и аз със сигурност, а и за още няколко човека си знам, че ще се помотат, помотат, па ще си дигнат дърмите и те. Но аз искам точно така да стане. Искам да баннат 5-6 от изброените и нарочени вече. И да се види после докъде ще отидат нещата. Проблемите на всеки един са си вътре в него. Ако някой си мисли, че някой тук му е проблем, да си помисли пак. Това последното не е за теб, разбира се.
Можеш да разчиташ, че ще направя всичко възможно аз да съм пръв :cool:

Всъщност :kiss:
Memento mori.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

vyara написа:Проблемите на всеки един са си вътре в него. Ако някой си мисли, че някой тук му е проблем, да си помисли пак. Това последното не е за теб, разбира се.
На това имам да кажа само ОК.
Който има проблем си го решава където и както прецени и преценява дължи ли обяснения или не.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Set написа: Можеш да разчиташ, че ще направя всичко възможно аз да съм пръв :cool:

Лошото е, че човек се сеща за много неща, когато вече е твърде късно.
Затова се надявам Грийн два пъти да помисли и нито веднъж да не отреже. Ще се надявам до последно, пък да видим.
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

vyara написа:Амаранта, чакай да видим. Пушката не е гръмнала още. Ако почнат банове заради едното безсилие и нечии каузи, ще си тръгнем и ти, и аз със сигурност, а и за още няколко човека си знам, че ще се помотат, помотат, па ще си дигнат дърмите и те. Но аз искам точно така да стане. Искам да баннат 5-6 от изброените и нарочени вече. И да се види после докъде ще отидат нещата. Проблемите на всеки един са си вътре в него. Ако някой си мисли, че някой тук му е проблем, да си помисли пак. Това последното не е за теб, разбира се.
кво ще стане ли?
ми като се разклати още лодката малко
и ядрото отлюспва някой/и
и той/те пеее като славейче е те тука
тоя филм го даваха у дира а и на други места:cool:
ама същия:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа: Затова се надявам Грийн два пъти да помисли и нито веднъж да не отреже. Ще се надявам до последно, пък да видим.
думите също са дела :-)

начи ти, ти и ти по списък на разстрел
ма сега съм малко зает
ще ви застрелям утре че сега дойдоха дървата :lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Споко, не съм изчезнала още. :lol: Не и преди да изгледам края на сапунерката.:cool:

Верче, все пак имаше нещо хубаво в това - ти се появи.:kiss:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Амаранта написа:Споко, не съм изчезнала още. :lol: Не и преди да изгледам края на сапунерката.:cool:

не е ли супер сагата :cool:
яко
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Амаранта написа:Споко, не съм изчезнала още. :lol: Не и преди да изгледам края на сапунерката.:cool:

Антъй, седи да догледаме филма :grin:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 10:23, променено общо 1 път.
Аватар
FancyGirl

Мнение от FancyGirl »

БонБонБлонд.ком предлагам аз :)
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Set написа:Можеш да разчиташ, че ще направя всичко възможно аз да съм пръв :cool:

сет-е
аз от вчера се боря за моя бан.
изоставаш с един ден...
аз ще съм първа и то на лична основа...
не според правилата..:cool:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

doktorka написа: сет-е
изоставаш с един ден...
Хи-хи, къде видя правила?? Само едно. Който не е с мен, е против мен. Да ти звучи познато :rotfl24::rotfl24:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

4avdar4e написа:
doktorka написа: сет-е
изоставаш с един ден...
Хи-хи, къде видя правила?? Само едно. Който не е с мен, е против мен. Да ти звучи познато :rotfl24::rotfl24:
:rotfl24::rotfl24:
зевзек!

ти дишай ,дишай...
пуф пуф пуф...
ние тук броим
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

doktorka написа: зевзек!

ти дишай ,дишай...
пуф пуф пуф...
ние тук броим
Шсъ удъша от толкоз дишане :rotfl24::rotfl24:

Ей ся гледах снимки от купона край у-ще, явно зевзеклъка се предава по наследство :winkw:
Публикувай отговор