4avdar4e написа:
Не беше така... Освен това има значение кой и как го казва. За мен има значение...
Веднъж вече употребих тук любим лаф от ученическите години: да се изхвърлиш като чекия на мокър пясък.
Ами.. това е

значи, първо не четете, 20-те хилки бяха в миналото, сега само работя по въпроса пак да станат толкоз
виждам, че много им се радвате и аз така
сравнението ти как съм се изхвърлила е просто прекрасно, благодаря!
и го казах точно, за да затворя малко устата на Къпина, да знае, че по този свят има и други хора, дето работят в хубави фирми.
и друго ще ти кажа - работиш по 10-12 часа, ок, по колко мислиш, че работя аз или другите? за мен твоето е изхвърляне, няма камбанарии за мен.
и едно посвещение за Дарки - не се хаби да ме ядеш, нямам желание да се заяждам с теб, дет вика Къпина - убий ма, не знам защо, аз те помня в разговорите на живо, тук съм ти свикнала, няма да ме заболи.
боли ме от Чавето, защото за мен това е най-лицемерния човек в клуба, как имаш очи да говориш кой как се изхвърлил, като знаеш ти какви си ги вършила. мен не ме интересува, някак си и теб харесвах.
два дни ме тресе треската за този клуб, но затварям вратата, дадохте ми прекрасен урок, никога и по никакъв повод не съм чувствала така, вероятно съм го си го заслужила, казват всичко се връщало
ако ви харесва гледката на паднал в калта човек - радвайте се, известно време ще съм така, после животът продължава и идват нови 20 хилки
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.