Отивам да си изпукам
Отивам да си изпукам
едни пуканки! И се връщам пред компа с купата и сядам да чета тука! лошото е само ,че не баш като в сапунен сериал , щото няма образ и много трябва да си напрягам очите, ма ще го преживея! И без това съм пропуснала окол 2000 серии от "дързост и красота4, белким тук наваксам! със сигурност трябва да разбера от кого е бременна тая Розалинда!:mad:
Re: Отивам да си изпукам
с масло са по-вкусни.anhela написа:едни пуканки! И се връщам пред компа с купата и сядам да чета тука! лошото е само ,че не баш като в сапунен сериал , щото няма образ и много трябва да си напрягам очите, ма ще го преживея! И без това съм пропуснала окол 2000 серии от "дързост и красота4, белким тук наваксам! със сигурност трябва да разбера от кого е бременна тая Розалинда!:mad:
...само нали да кажа..
пуканките де...
Аз съм старомодна и си ги пукам в една стара тенджера, която ми е само за пуканки! И съм съгласна за маслотоdoktorka написа:с масло са по-вкусни.anhela написа:едни пуканки! И се връщам пред компа с купата и сядам да чета тука! лошото е само ,че не баш като в сапунен сериал , щото няма образ и много трябва да си напрягам очите, ма ще го преживея! И без това съм пропуснала окол 2000 серии от "дързост и красота4, белким тук наваксам! със сигурност трябва да разбера от кого е бременна тая Розалинда!:mad:
...само нали да кажа..
пуканките де...
Със сигурност няма да разбереш, гледала съм ги всичките.anhela написа: със сигурност трябва да разбера от кого е бременна тая Розалинда!:mad:
Може, обаче се басирам ,че не само тя е бременна!:lol:vyara написа:Със сигурност няма да разбереш, гледала съм ги всичките.anhela написа: със сигурност трябва да разбера от кого е бременна тая Розалинда!:mad:
хахахаха..anhela написа:Може, обаче се басирам ,че не само тя е бременна!:lol:vyara написа:Със сигурност няма да разбереш, гледала съм ги всичките.anhela написа: със сигурност трябва да разбера от кого е бременна тая Розалинда!:mad:
сорри...
п.с. тенджерката д ане забравиш похлупака,че като се разбягат тия пуканки...
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 10:03, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
ако разбереш, кажи и на мен, щото това е най-строго пазената тайнаanhela написа: със сигурност трябва да разбера от кого е бременна тая Розалинда!:mad:
Виж подводницата!
Аз отдавна съм те заподозряла , че си в дъното на всичко! Сега като си призна , част от пъзела се подреди, т. е. как е забременяла Розалинда! Значи, отива тя в банята да я ползва по предназначение, хлъзва се на забравения от Къпина сапун, който естествено е забравен не къде да е , ами баш на пътя на героинята! Та същата след поредица от пируети и 10 минути рекламно време ("Диарията е самотно занимание", "Новите тампони...", " Я на свадба, я на погребение, а саламът му един и същ"...,"сухи бебешки дупенца"...)...и хопа - се надева ненадейно на атрибута на неизвестен персонаж! КРАЙ на епизода, естествено!Капинчо написа:Дано не е от мен, че веднъж си бях забравил сапуна в нейната баня.anhela написа: със сигурност трябва да разбера от кого е бременна тая Розалинда!:mad:
Сега остава някой друг да си признае, че е много чистоплътен и просто не е могъл да устои на една баня у Розалиндини, без да подозира, че и тя се подвизава със същата цел във въпросното помещение!
не бе ..това е просто режисьорски похват.anhela написа:Аз отдавна съм те заподозряла , че си в дъното на всичко! Сега като си призна , част от пъзела се подреди, т. е. как е забременяла Розалинда! Значи, отива тя в банята да я ползва по предназначение, хлъзва се на забравения от Къпина сапун, който естествено е забравен не къде да е , ами баш на пътя на героинята! Та същата след поредица от пируети и 10 минути рекламно време ("Диарията е самотно занимание", "Новите тампони...", " Я на свадба, я на погребение, а саламът му един и същ"...,"сухи бебешки дупенца"...)...и хопа - се надева ненадейно на атрибута на неизвестен персонаж! КРАЙ на епизода, естествено!Капинчо написа:Дано не е от мен, че веднъж си бях забравил сапуна в нейната баня.anhela написа: със сигурност трябва да разбера от кого е бременна тая Розалинда!:mad:
Сега остава някой друг да си признае, че е много чистоплътен и просто не е могъл да устои на една баня у Розалиндини, без да подозира, че и тя се подвизава със същата цел във въпросното помещение!
как се павят 2000 серии..
м?
doktorka написа:не бе ..това е просто режисьорски похват.anhela написа:Аз отдавна съм те заподозряла , че си в дъното на всичко! Сега като си призна , част от пъзела се подреди, т. е. как е забременяла Розалинда! Значи, отива тя в банята да я ползва по предназначение, хлъзва се на забравения от Къпина сапун, който естествено е забравен не къде да е , ами баш на пътя на героинята! Та същата след поредица от пируети и 10 минути рекламно време ("Диарията е самотно занимание", "Новите тампони...", " Я на свадба, я на погребение, а саламът му един и същ"...,"сухи бебешки дупенца"...)...и хопа - се надева ненадейно на атрибута на неизвестен персонаж! КРАЙ на епизода, естествено!Капинчо написа:Дано не е от мен, че веднъж си бях забравил сапуна в нейната баня.anhela написа: със сигурност трябва да разбера от кого е бременна тая Розалинда!:mad:
как се павят 2000 серии..
м?
кака, как!
Ми ясно е ,че не само Къпинчо си носи сапуна кат ходи по чуждо, и докато излезе съдебната експертиза чий всъщност е сапуна, която естествено ще бъде обжалвана, и комисията, създадена по предложение на Тройната коалиция в Народното събрание по случая, която ще се поиска международна минимум седморна експертиза,... и , и... И е ти още 3000 серии!
и още 2-3 розалиндиanhela написа:[кака, как!
Ми ясно е ,че не само Къпинчо си носи сапуна кат ходи по чуждо, и докато излезе съдебната експертиза чий всъщност е сапуна, която естествено ще бъде обжалвана, и комисията, създадена по предложение на Тройната коалиция в Народното събрание по случая, която ще се поиска международна минимум седморна експертиза,... и , и... И е ти още 3000 серии!
и около дузина бебета..
моля
все пак трябва да е с много сюжети...
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 10:04, променено общо 1 път.
ти пък - от това, че е бременна, не значи автоматично,че Розалинда е сираче, или пъкняма приятелки във фертилна възраст! Освен това е много притеснително, дето майка и след случая предлага на сульо и пульо безплатно СПА процедури с ароматни сапуни в семейната баня! В Пирогов вече се канят да дигат стачка...doktorka написа:и още 2-3 розалиндиanhela написа:[кака, как!
и около дузина бебета..
моля
Капинчо написа:Ша трябва да си лягам, щото това го прочетох "като ходи по нужда" (аз вече по-често по това ходя, отколкото по чуждо). Спомних си как едно време по предприятията си носехме сапун и тоалетна хартия по коридорите, щото в тоалетните все нямаше.anhela написа: Ми ясно е ,че не само Къпинчо си носи сапуна кат ходи по чуждо
Аз пък все още се натъквам на такива тоалетни като ходя при клиенти и най-чудното е, че заключват не само тоалетните, ами и етажа да не влизат външни лица! Ми кой ще иска да влезе, като не може и едно роло тоалетна хартия да свие!Капинчо написа:Ша трябва да си лягам, щото това го прочетох "като ходи по нужда" (аз вече по-често по това ходя, отколкото по чуждо). Спомних си как едно време по предприятията си носехме сапун и тоалетна хартия по коридорите, щото в тоалетните все нямаше.anhela написа: Ми ясно е ,че не само Къпинчо си носи сапуна кат ходи по чуждо
Последно промяна от anhela на 06.11.08, 22:41, променено общо 1 път.
да не ги пребива след това майката ,че в пирогов?anhela написа:ти пък - от това, че е бременна, не значи автоматично,че Розалинда е сираче, или пъкняма приятелки във фертилна възраст! Освен това е много притеснително, дето майка и след случая предлага на сульо и пульо безплатно СПА процедури с ароматни сапуни в семейната баня! В Пирогов вече се канят да дигат стачка...doktorka написа:и още 2-3 розалиндиanhela написа:[кака, как!
и около дузина бебета..
моля
тук и криминале май има..
как не се сетих!
ха!anhela написа:Аз пък все още се натъквам на такива тоалетни като ходя при клиенти и най-чудното е, че заключват не само тоалетните, ами и етажа да не влизат външни лица! Ми той ще иска да влезе като не може и едно роло тоалетна хартия да свие!Капинчо написа:Ша трябва да си лягам, щото това го прочетох "като ходи по нужда" (аз вече по-често по това ходя, отколкото по чуждо). Спомних си как едно време по предприятията си носехме сапун и тоалетна хартия по коридорите, щото в тоалетните все нямаше.anhela написа: Ми ясно е ,че не само Къпинчо си носи сапуна кат ходи по чуждо
като ми казаха в Гап-а ( в Европата) ,че нямало тоалетна за клиенти
и аз като вдигнах скандал.
и като ми казха че била "аут ъф сървис"
да ,да
друг път!
нямало било тоалетна!
лирично отстъпление:shy:
- Света вода ненапита