знаех си аз...БоЕВ написа:Как защо - защото ще ме бан-нат!:shocked:
И нямам къде да пиша след това.
...
- Глас в пустиня
Мисля, че това добре показва, как може да се наранява и без употребата на груби думи, дори въобще без думи...и могат ли да се напишат/създадат правила, когато/които няма да се спазват, когато не искат да се спазват.vyara написа:Е и какво?БоЕВ написа:Същото направих и аз със Сет и Докторка, но малко се проточи.vyara написа:.... Аз като наритвах Рейн, ти ми каза, че съм си изтървала нервите. Аз го обявих предварително сутринта и го правих цял ден, методично и с цел. Знаех какво правя и бях спокойна, но отстрани нещата не винаги изглеждат такива каквито са...
Е и!
Картинките ти бяха отврат, ако питаш наистина.
а сега се обясняваш.БоЕВ написа:Мисля, че това добре показва, как може да се наранява и без употребата на груби думи, дори въобще без думи...и могат ли да се напишат/създадат правила, когато/които няма да се спазват, когато не искат да се спазват.vyara написа:Е и какво?БоЕВ написа:Същото направих и аз със Сет и Докторка, но малко се проточи.vyara написа:.... Аз като наритвах Рейн, ти ми каза, че съм си изтървала нервите. Аз го обявих предварително сутринта и го правих цял ден, методично и с цел. Знаех какво правя и бях спокойна, но отстрани нещата не винаги изглеждат такива каквито са...
Е и!
Картинките ти бяха отврат, ако питаш наистина.
или правиш нещо и си поемаш отговорността
или не...
аз си чакам бан-а на лична основа
( да не се бърка с думата с близко звучене..
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Имах си аз ти да не знаеш!:lol:doktorka написа:
знаех си аз...
:lol::lol:
Не ти ли мина през ума, че просто е време да се заровят томахавките на войната.
Че пострада предимно и най-вече "цивилното" население.
Доки, време е де се спрем.
Направете си група, пишете си, забавлявайте се. Никой няма да ви пречи, но не пречете на другите - толкова ли е сложно. Това място няма НА и е на всички, никой няма право да гони никого, така че, каквото си го направим.
неее...Капинчо написа:Ейййй, май с жена! Цял ден си го проси и нема кой!doktorka написа: ( да не се бърка с думата с близко звучене..)
Де бех баре една годинка по млааааад!
както казва един приятел..
"да бех с дваесе триесе години по-млад..ехейййй..."
п.с. това защото предпочитал по-зрели жени...философ е той
абе усетих аз, че си станал по-благ.БоЕВ написа: Имах си аз ти да не знаеш!:lol:
Направете си група, пишете си, забавлявайте се. Никой няма да ви пречи, но не пречете на другите - толкова ли е сложно. Това място няма НА и е на всички, никой няма право да гони никого, така че, каквото си го направим.
после ми обяснявайте дали не е "ход" модераторът...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Ляв десен все толкоз - важно е да съм зад него.Капинчо написа:Боев, ляв уклон ли надушвам.БоЕВ написа:
Мисля, че това добре показва, как може да се наранява и без употребата на груби думи, дори въобще без думи...и могат ли да се напишат/създадат правила, когато/които няма да се спазват, когато не искат да се спазват.
Стой смело зад милиционера. Нали обеща.
- Глас в пустиня
боевЪ след разстрела - червеи нали?БоЕВ написа:Имах си аз ти да не знаеш!:lol:doktorka написа:
знаех си аз...
:lol::lol:
Всъщност.
Всъщност аз ще бъда баннат. Както обещах.
Memento mori.
Аууу как съм те изпуснал на късата праваМнемозина написа:Е тебе нали ще те банват? Няма начин да не ти липсвам.Set написа:Нема ми липсва, щото оставаvyara написа:Тя си дава своя принос, както и всеки един си дава цвета в общата дъга. Нали ще ти липсва, ако я няма?Set написа: мнемозинке, ти си стожер на културата
Всъщност
Всъщност
Уф, вече не смея и да се пошегувам, ти си виновен, ти!
Аз както винаги съм виновен. Знаеш
Абе къде е Сиси, Къде е Сиси?
Всъщност
Memento mori.
Set написа:Аууу как съм те изпуснал на късата права
Аз както винаги съм виновен. Знаеш
Абе къде е Сиси, Къде е Сиси?
Всъщност
тук е
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.