Отстрани..
Отстрани..
2 дни влизам тук за по 20 минути общо и чета как се вкарвате в разни филми и стигам до извода, че ви е ужасно кеф да се взимате насериозно. Егати готиното виртуално чек*******о. И понеже и аз харесвам сапунките, дори имам наглостта да си го признавам, най-смирено моля да бъда приобщена към този осарник (едно-две бъц чувам били полезно за имунната система), и то баш в това "време разделно" 
Re: Отстрани..
В реклами, не във филми, царе сме на авторекламатаFro написа:2 дни влизам тук за по 20 минути общо и чета как се вкарвате в разни филми и стигам до извода, че ви е ужасно кеф да се взимате насериозно. Егати готиното виртуално чек*******о. И понеже и аз харесвам сапунките, дори имам наглостта да си го признавам, най-смирено моля да бъда приобщена към този осарник (едно-две бъц чувам били полезно за имунната система), и то баш в това "време разделно"
-
Дядо Капинчо
Здрасти, маржена.Fro написа:
Порасна ли?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
А?holi_day написа:Здрасти, маржена.Fro написа:
Порасна ли?
и осрани и всякаквиFro написа:Ами от недоглеждане бях попропуснала една буквичка, ама както се казва грешката може да е вярна.
Що пък да игнорираме естествените нужди!?
те мнооо се мръщят на нужника но не спират да го посещават нали
щом осрани нека да е осрани
тва нищо не променя:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Dark Angel
Тя и Златка беше голяма работа...doktorka написа:и е бил голям пич...4avdar4e написа:Ако бех Къпин, да ти кажа от къв характерholi_day написа:така е
болка от различен характер...:rotfl24:
Ноооо, ние сме изтънчени и възвишени, лицемерни и манипулиращи чрез реч. Да, болката е различна. Но все пак Маркиз Дьо Сад е реална личност
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
но на регионално ниво...holi_day написа:Тя и Златка беше голяма работа...doktorka написа:и е бил голям пич...4avdar4e написа:Ако бех Къпин, да ти кажа от къв характерholi_day написа:така е
Ноооо, ние сме изтънчени и възвишени, лицемерни и манипулиращи чрез реч. Да, болката е различна. Но все пак Маркиз Дьо Сад е реална личност
различни кръгозори...,Холи
- Dark Angel
Получаваш сексуална наслада от причиняване на болка или унижение или просто харесваш младички аристократчета, които водят охолен живот в големите си замъци.doktorka написа:и е бил голям пич...4avdar4e написа:Ако бех Къпин, да ти кажа от къв характерholi_day написа:така е
това леко мяза на интересно мнение.Fro написа:2 дни влизам тук за по 20 минути общо и чета как се вкарвате в разни филми и стигам до извода, че ви е ужасно кеф да се взимате насериозно. Егати готиното виртуално чек*******о. И понеже и аз харесвам сапунките, дори имам наглостта да си го признавам, най-смирено моля да бъда приобщена към този осарник (едно-две бъц чувам били полезно за имунната система), и то баш в това "време разделно"
И щот не помня Fro от предния и ник, би ли било възможно да бъда осведомен поне за това?
Примерно.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Поне за това да бъдеш осведомен? Интересен тон вкара. Нямам друг ник. Поне в това мога да те уверяELBI написа:това леко мяза на интересно мнение.Fro написа:2 дни влизам тук за по 20 минути общо и чета как се вкарвате в разни филми и стигам до извода, че ви е ужасно кеф да се взимате насериозно. Егати готиното виртуално чек*******о. И понеже и аз харесвам сапунките, дори имам наглостта да си го признавам, най-смирено моля да бъда приобщена към този осарник (едно-две бъц чувам били полезно за имунната система), и то баш в това "време разделно"
И щот не помня Fro от предния и ник, би ли било възможно да бъда осведомен поне за това?
Примерно.
радвам се, че ме увери, че вкарах интересен тон :)Fro написа:Поне за това да бъдеш осведомен? Интересен тон вкара. Нямам друг ник. Поне в това мога да те уверяELBI написа:това леко мяза на интересно мнение.Fro написа:2 дни влизам тук за по 20 минути общо и чета как се вкарвате в разни филми и стигам до извода, че ви е ужасно кеф да се взимате насериозно. Егати готиното виртуално чек*******о. И понеже и аз харесвам сапунките, дори имам наглостта да си го признавам, най-смирено моля да бъда приобщена към този осарник (едно-две бъц чувам били полезно за имунната система), и то баш в това "време разделно"
Примерно.
караш ли ски? Пийваш ли червено винце? Това са важните неща в живота...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
О - значи ще учим още хора на прекрасния спорт... ;) Но не и на вино, което е добре.Fro написа:Хаха, ами тая зима смятам да сефтосам ските като спорт. А червено и всякакво винце пийвам, да и не само
Животът е прекрасен, както се казваше един филм..
а днес къде смятате да се подредите , защото аз си водя тефтер с хубави места из софия и винаги съм готова да впиша още нещоFro написа:Виж как приоритетно си избирам кое да научавам първоНе можеш да кажеш, че не съм подредена. И петък е. Добре подбра за виното..
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Тея тефтер е толкова гъсто списан, че сигурно си го подредила по азбучеб ред, за да има ориентир. Предложи ми ти, прекрасницеFancyGirl написа:а днес къде смятате да се подредите , защото аз си водя тефтер с хубави места из софия и винаги съм готова да впиша още нещоFro написа:Виж как приоритетно си избирам кое да научавам първоНе можеш да кажеш, че не съм подредена. И петък е. Добре подбра за виното..
Напоследък съм перманентно уморена и без желание за физически усилия ...Fro написа:Тея тефтер е толкова гъсто списан, че сигурно си го подредила по азбучеб ред, за да има ориентир. Предложи ми ти, прекрасницеFancyGirl написа:а днес къде смятате да се подредите , защото аз си водя тефтер с хубави места из софия и винаги съм готова да впиша още нещоFro написа:Виж как приоритетно си избирам кое да научавам първоНе можеш да кажеш, че не съм подредена. И петък е. Добре подбра за виното..
У нас ?! Има даже манджа от вчера
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
FancyGirl написа:Напоследък съм перманентно уморена и без желание за физически усилия ...Fro написа:Тея тефтер е толкова гъсто списан, че сигурно си го подредила по азбучеб ред, за да има ориентир. Предложи ми ти, прекрасницеFancyGirl написа:а днес къде смятате да се подредите , защото аз си водя тефтер с хубави места из софия и винаги съм готова да впиша още нещоFro написа:Виж как приоритетно си избирам кое да научавам първоНе можеш да кажеш, че не съм подредена. И петък е. Добре подбра за виното..
У нас ?! Има даже манджа от вчера