esti написа: Дано ме разбереш правилно.
Понякога и от четвърт разбирам, ама само понякога.
ти сега написа ли нещо, или вятър подухна?Капинчо написа: Метаморфе, едно време пред банята се събираха запалянковци. На няколко групички си се карат, кой за квот го боли.
Имаше един дребничък, такъв невзрачен човечец, с позапуснат външен вид (явно стар ерген) и един омачкан и поомазан вестник в ръка.
Обикаляше от групичка на групичка, надзърташе през рамената на спорещите и се опитваше да вмъкне някоя реплика.
Най-често репликите му бяха: "Абе вие видяхте ли кво пише у вестника?" или "Браво, точно така! Напълно си прав!"
Запалянковците обаче, заети със собствения си спор, не обръщаха никакво внимание на плахия му сервилен гласец.
Това обаче не отчайваше човечето. То продължаваше да обикаля от групичка на групичка, да се надига на пръсти, да размахва поомазания вестинк и да пита "Абе вие четохте ли ..."
Абе май имаше някакви организми на по-ниско ниво дето така си се размножават, ама ние сме по-горе, трябва ли да се уеднаквяваме и да деградираме.Капинчо написа:Ко не бехме, нямаше да можем да се размножаваме.БоЕВ написа:
Хубавото според мен е, че сме различни.
си помислих, че ще кажеш, че и тоя е бил бияч в милицията.Имаше един дребничък, такъв невзрачен човечец, с позапуснат външен вид...
Ей сисиSssssssssssssssss написа:БоЕВ написа:Кои "ние"? Питам си ей така защото знам, че няма да отговориш. Всъщност(:lol:) нито ти, нито Чавето, нито Докторка давате пряк отговор, а увъртате по килифаревски.esti написа: Сет вие го замесихте.
Боев имам една молба.
Не прави тези ялови опити да ме уязвиш, защото наистина не струват.
Нямам нищо против, някой да се опитва, но предпочитам летвата да е по-високо.
Иначе няма тръпка и е скучно.
Тая игра на уязвен и уязвяващ не я знам и не я играя. Просто ти показвам по-различна гледна точка от твоята - това уязвява ли те.
е, стига де.
Това го писах вече, подкрепено с цитати - Рейн казва на Сет, той на Докторката, Докторката - на форума. Това е веригата, по която тече инфо. Паралелна - Рейн споделя на бележки на няколко човека, от които не изтича инфо до тогава.
има ли още въпроси
Set написа:Ма крайно време е да останат само стожерите и разстрелващитеSssssssssssssssss написа:пак заповядайте
в сряда - бан за 98 % от пишещите и така.
Аз се чудя ко съ уфлянкват
А латревата като е "пардон" що съ прай на ощипана госпойцъ
сисииии знам, че не си от мен разбралаSssssssssssssssss написа:Set написа:Ма крайно време е да останат само стожерите и разстрелващитеSssssssssssssssss написа:пак заповядайте
кой какво, че не разбрах?
Set написа:сисииии знам, че не си от мен разбралаSssssssssssssssss написа:Set написа:Ма крайно време е да останат само стожерите и разстрелващитеSssssssssssssssss написа:пак заповядайте
Всъщност
Sssssssssssssssss написа:Set написа:сисииии знам, че не си от мен разбралаSssssssssssssssss написа:Set написа:Ма крайно време е да останат само стожерите и разстрелващитеSssssssssssssssss написа:пак заповядайте
Всъщност
Това "немислене" не е оправдание, Фриски!frisky lioness написа:Аз пък не разбирам защо повечето хора съзират все някакви коалиции и заговориБоЕВ написа:И за това вадите "стари" клюки и разговаряте на "развален френски", та да може когато се появи Грийн да е поставен в ситуация - да трие(модерира, за да запази достойнството на член от клуба.Познато ли тие) или не. И ако е първото да можете да плеснете с ръце и да напуснете възмутени и в същото време чисти като бели лебети в утринна роса.esti написа:...
Имам време само до сряда,...
Подло е това Ести и лицемерно.
И "вие" и "те", както е модерно в последно време да се наричаме
Не ви ли минава през главата и това, че някой чисто и просто си пише, ей така, без някаква умисъл, дращи на момента и много често при това, без много много да е помислил преди да трака по клавишите
Никъде не съм казала, че е оправдание или че аз го оправдавам- написа:Това "немислене" не е оправдание, Фриски!frisky lioness написа:Аз пък не разбирам защо повечето хора съзират все някакви коалиции и заговориБоЕВ написа:И за това вадите "стари" клюки и разговаряте на "развален френски", та да може когато се появи Грийн да е поставен в ситуация - да трие(модерира, за да запази достойнството на член от клуба.Познато ли тие) или не. И ако е първото да можете да плеснете с ръце и да напуснете възмутени и в същото време чисти като бели лебети в утринна роса.esti написа:...
Имам време само до сряда,...
Подло е това Ести и лицемерно.
И "вие" и "те", както е модерно в последно време да се наричаме
Не ви ли минава през главата и това, че някой чисто и просто си пише, ей така, без някаква умисъл, дращи на момента и много често при това, без много много да е помислил преди да трака по клавишите
Не можеш току-така, защото "не мислиш много много", да бълваш клюки, да мяташ мръсотия и да палиш чужди семейни черги.
Трябва да си неодушевен предмет, за да не се замислиш за последствията.
Това е връх на подлостта, злобата и... абе, нямам думи!
:bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad:

Не трябва. И не е нормално. Вече никакви дезинфектанти не биха помогнали. А до сряда кой знае още колко ще се развихри заразата, манията да се омърси всичко, да се измислят клюки, с които да се рушат семействата и де що има чуждо щастие.Sssssssssssssssss написа:- написа:
П.П. Баси, кой ме накара да погледна тук!
Този клуб трябва да се затвори като септична яма.
Привет, Странниче!
Аз пък мисля вече, че трябва да остане - за някои е нормално така
Ми да си дойдем на думата най-накрая!- написа:
Не трябва. И не е нормално. Вече никакви дезинфектанти не биха помогнали. А до сряда кой знае още колко ще се развихри заразата, манията да се омърси всичко, да се измислят клюки, с които да се рушат семействата и де що има чуждо щастие.
Един крайник като гангреняса се отрязва - бързо, докато не е станало твърде късно.
А тук вече много далеч се отиде.
Фриски, не ти ли омръзна, да отговаряшfrisky lioness написа:Защото е зает, предполагамesti написа: Той защо чака всъщност, ти знаеш ли?
и защото всеки има право да е предупреден и да му се даде възможност да се поправи
Не. Не ми е омръзналоlatrevw написа:Фриски, не ти ли омръзна, да отговаряшfrisky lioness написа:Защото е зает, предполагамesti написа: Той защо чака всъщност, ти знаеш ли?
и защото всеки има право да е предупреден и да му се даде възможност да се поправи
тя ести не пита, не обижда, само си говори, тя Грийна го харесва, не, тя не му се подиграва, тя го уважава

Ако стана мод, да ти отговоряКапинчо написа:А не трябва ли да се заключи веднага, за да не извърши друго престъпление и да се прати в correctional facility за превъзпитание и приобщаване към обществото?frisky lioness написа:Защото е зает, предполагамesti написа: Той защо чака всъщност, ти знаеш ли?

Лат, ще ти го обясня бавно.latrevw написа:
тя ести не пита, не обижда, само си говори, тя Грийна го харесва, не, тя не му се подиграва, тя го уважава
Не съм казвала, че желаяКапинчо написа:Пожелавам ти да станеш! Мечтите трябва да се сбъдват. Ако си уставна и служиш вярно, сигурно ще станеш. Вярвам в теб!frisky lioness написа: Ако стана мод, да ти отговоря
теб какво ти пука
за "нашия" форум
Другото е дълга история. Няма да те отегчавам.

Фриски, пак ми се пригади, като прочетох това.frisky lioness написа:
Не съм казвала, че желая
и аз не харесвам модерирани места, но както сто пъти вече споменах, чувствам това място като свое и гледам силно се налага да стане модерирано, поради невъзможност у зрелите иначе и интелигентни хора да се владеят и държат подобаващо и уважително
Ако не към околните, то поне към самите себе си
Ами виждаш ли...Амаранта написа:Фриски, пак ми се пригади, като прочетох това.frisky lioness написа:
Не съм казвала, че желая
и аз не харесвам модерирани места, но както сто пъти вече споменах, чувствам това място като свое и гледам силно се налага да стане модерирано, поради невъзможност у зрелите иначе и интелигентни хора да се владеят и държат подобаващо и уважително
Пиша и в един много строго модериран форум, с различни права за достъп, само за регистрирани, с истнинските си имена,
само за изрязани нокти и кал в ушите не ни проверяват на влизане. Там го приемам нормално, а тук е съвсем друго. Не знам вече как да го обясня.

Няма нужда всъщностАмаранта написа:
Мисля, че мога да обясня, но вече и аз си омръзнах.

Абе шъ мъ поканиш ли и мен тамАмаранта написа:Фриски, пак ми се пригади, като прочетох това.frisky lioness написа:
Не съм казвала, че желая
Пиша и в един много строго модериран форум, с различни права за достъп, само за регистрирани, с истнинските си имена,
само за изрязани нокти и кал в ушите не ни проверяват на влизане. Там го приемам нормално, а тук е съвсем друго. Не знам вече как да го обясня.