Gaspode написа:И аз това от вчера му обяснявам, че Грийна няма как да му помогне в тези му терзания и страхове, ама той каза, че съм овцаКапинчо написа:Уцели у десетката. Е те на тоя баш въпрос няма да мога да си отговоря като ми сложиш модератор.Gaspode написа:
Добър ли си по принцип или само като видиш тоягата?
Сори, че ще го кажа, но ако ти до сега не си разбрал сам за себе си що за стока си тя работата е утекла.
Не ви разбирам
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Не ви разбирам

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
именно.Gaspode написа:Сори, Докторке, ама аз не виждам смешното тук. На мен това място ми липсва. И за да няма недоразумения - мястото са хората тук. Всички и всеки.doktorka написа: ми аз откога го разправям това,обаче гледам днес Боев,Сиси и е помня кой друг директно заплашвахе "непослушните"...
хахахахха
сорри Гасподе,то си е за смях.
тук са.
и заплашват с бан...( да е отбележи..не модераторът заплашва с бан...а "принципните"..
модрторът само го равя бан-ера, за да се "усетим" и да се държим кротко.
и Боев,за да покаже че е разбрал..
но на жените им е по -трудно...
ей го..ни Сиси ,ни Латрево са разбрали ...
а някои е по-добре да не са тук...
затуй си чакам бан-а...
на лична основа ...
на мен ми е смешно.
много насериозно се взема народонаселението...
Това какво общо има?Капинчо написа: Заеби ме ти мене. Аз моето съм си го изживял.
Спасявай Отечеството!
doktorka написа:именно.Gaspode написа:Сори, Докторке, ама аз не виждам смешното тук. На мен това място ми липсва. И за да няма недоразумения - мястото са хората тук. Всички и всеки.doktorka написа: ми аз откога го разправям това,обаче гледам днес Боев,Сиси и е помня кой друг директно заплашвахе "непослушните"...
хахахахха
тук са.
и заплашват с бан...( да е отбележи..не модераторът заплашва с бан...а "принципните"..
и Боев,за да покаже че е разбрал....кротува.
затуй си чакам бан-а...
на лична основа ...
на мен ми е смешно.
Заплашват с кои букви се изписва?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
Щото нямам нужда от душеприказчикGaspode написа:Не се оправям. Дори не знам с както би трябвало...Set написа: Ако не се оправяш - няма ми разбереш отговора.
Просто казано тогава - Сряда ще бъде май!
Всъщност
Що не земеш да ми го обасниш. Ако исаш лично?
Всъщност
Е там другите да ти обяснят тяхната визия лично и както те намерят за добре.
Memento mori.
- Света вода ненапита
Само да кажа, че извадихте късмет с Грийна. Действа на своя глава и изпревари събитията. Аз на негово място щях директно да затворя клуба за писане за една седмица да се поохладят малко страстите. Някой нещо за гангрена май беше писал...doktorka написа:именно.Gaspode написа:Сори, Докторке, ама аз не виждам смешното тук. На мен това място ми липсва. И за да няма недоразумения - мястото са хората тук. Всички и всеки.doktorka написа: ми аз откога го разправям това,обаче гледам днес Боев,Сиси и е помня кой друг директно заплашвахе "непослушните"...
хахахахха
тук са.
и Боев,за да покаже че е разбрал....кротува.
затуй си чакам бан-а...
на лична основа ...
на мен ми е смешно.
сорри,ELBI написа:Кофти...frisky lioness написа:Вече не останахаELBI написа:няма ли тук хора, дето не гледат/участват в сериали?
?
всички са у водовъртежа
на въртележката
Къде е Рем?
и Рем беше в един сериал,който сме забравили ,защото всички се вдигнаха ЗА него...
в този не е.
излезе с чест и достойнство отдавна...
и тъй както гледам без принципи...
Хубу де. Винаги е по-лесно да умреш геройски отколкото да оцелеешSet написа:
Щото нямам нужда от душеприказчик
Всъщност
а аз пропуснах началото на сериала. Леле...doktorka написа:сорри,ELBI написа:Кофти...frisky lioness написа:Вече не останахаELBI написа:няма ли тук хора, дето не гледат/участват в сериали?
?
всички са у водовъртежа
на въртележката
Къде е Рем?
и Рем беше в един сериал,който сме забравили ,защото всички се вдигнаха ЗА него...
в този не е.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ммм...Gaspode написа: Само да кажа, че извадихте късмет с Грийна. Действа на своя глава и изпревари събитията. Аз на негово място щях директно да затворя клуба за писане за една седмица да се поохладят малко страстите. Някой нещо за гангрена май беше писал...
не
1.не ена своя глава.иска се разрешението на 3 мата администратори да има модератор.
2. аз му предложих първия ден още да затвори туй местенце.( нямало да стане)
3. то не е подходящият човек за модератор.( и това го казах)
сиреч,потвърждаваш думите ми.
ELBI написа:а аз пропуснах началото на сериала. Леле...doktorka написа:сорри,ELBI написа:Кофти...frisky lioness написа:Вече не останахаELBI написа:няма ли тук хора, дето не гледат/участват в сериали?
?
всички са у водовъртежа
на въртележката
Къде е Рем?
в този не е.
хайде аз да съм ти казала.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Света вода ненапита
1. ти сигурна ли си, че е излезнал?doktorka написа: сорри,
в този не е.
2. ако е излезнал можеш ли да кажеш: как мислиш, защо излезна? да не би случайно да му е писнало от революционери?
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
Кой кактоGaspode написа:Хубу де. Винаги е по-лесно да умреш геройски отколкото да оцелеешSet написа:
Щото нямам нужда от душеприказчик
Всъщност
Всъщност
Memento mori.
- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако погледнеш малко по-внимателноdoktorka написа:ммм...Gaspode написа: Само да кажа, че извадихте късмет с Грийна. Действа на своя глава и изпревари събитията. Аз на негово място щях директно да затворя клуба за писане за една седмица да се поохладят малко страстите. Някой нещо за гангрена май беше писал...
не
1.не ена своя глава.иска се разрешението на 3 мата администратори да има модератор.
ще видиш, че всъщност имаме 4 администратори и нито един модератор

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
е как ..как!?Метаморф написа:1. ти сигурна ли си, че е излезнал?doktorka написа: сорри,
в този не е.
2. ако е излезнал можеш ли да кажеш: как мислиш, защо излезна? да не би случайно да му е писнало от революционери?
с чест и достойнство ...как....
от дир-а излязохме ...всички знаем...
сега обаче имаме принципи...
пардон,....
нямаме...
-
Дядо Капинчо
те с него ли са?Метаморф написа:незнам...ELBI написа:какво да сторя, като все правилни и умни въпроси задавам?Метаморф написа:много правилен въпрос...ELBI написа:
Къде е Рем?
Та - къде е Рем?
питай революционерите
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Света вода ненапита
до 2012-та може и да разбера (не че ми трябва) какво точно е станало...Метаморф написа:мани, мани...ELBI написа:леле... а ти? участваш ли?Метаморф написа:освен теб, май други не останаха...ELBI написа:няма ли тук хора, дето не гледат/участват в сериали?
?
при опит да разтърва сборичкалите се и се напъхах в мелето...
не е за разправяне...
Достатъчен е 1 админ за да повиши някого. Но не това имах предвид.doktorka написа: ммм...
не
Твоето предложение е да се затвори по принцип. Въпреки, че аз не виждам защо. Моята идея е съвсем друга, както съм писал.
Той е толкова подходящ колкото и всеки друг. Дори може би повече. Против него лично ли имаш нещо против или против идеята за модериране?
Сиреч нищо от думите ти не потвърждавам, дори напротив
- frisky lioness
- Обратна връзка:
и глей го как е окуцял:lol::lol::lol:Метаморф написа:мани, мани...ELBI написа:леле... а ти? участваш ли?Метаморф написа:освен теб, май други не останаха...ELBI написа:няма ли тук хора, дето не гледат/участват в сериали?
?
при опит да разтърва сборичкалите се и се напъхах в мелето...
не е за разправяне...

frisky lioness написа:Ако погледнеш малко по-внимателноdoktorka написа:ммм...Gaspode написа: Само да кажа, че извадихте късмет с Грийна. Действа на своя глава и изпревари събитията. Аз на негово място щях директно да затворя клуба за писане за една седмица да се поохладят малко страстите. Някой нещо за гангрена май беше писал...
не
ще видиш, че всъщност имаме 4 администратори и нито един модератор
тъй вярно...
но ей на сега попари надеждите на цял куп народ..
едните и досега заплашват с модериране...другте възхвалват Грийна..
а аз си чакам бан-а...
казах...чакам да махнат надписа в синьо -отдолу...
- Света вода ненапита
това си е твое мнение...doktorka написа:е как ..как!?Метаморф написа:1. ти сигурна ли си, че е излезнал?doktorka написа: сорри,
в този не е.
с чест и достойнство ...как....
от дир-а излязохме ...всички знаем...
сега обаче имаме принципи...
пардон,....
нямаме...
П.П. благодаря, че спря да ме целуваш... спестих доста от сапун да мия слузта
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
питай ги тях бре...ELBI написа:те с него ли са?Метаморф написа:незнам...ELBI написа:какво да сторя, като все правилни и умни въпроси задавам?Метаморф написа:много правилен въпрос...ELBI написа:
Къде е Рем?
Та - къде е Рем?
питай революционерите
ама внимавай! проверявай отговорите...
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Именноdoktorka написа:
казах...чакам да махнат надписа в синьо -отдолу...
и когато Грийн се появи и предположим, че е модератор
ще свети на къпината не в оранжево, а в синьо
Така че...нищо не се е променило
засега
Нито правилата, нито групата на админите, нито...нищо
Грийн пусна тема

Някъде до момента да съм ползвал лични квалификации по твой адрес? Ти защо си позволяваш?Капинчо написа: Подложи го на дискусия и ще разбереш.
Тема на дискусията "Ке ми дАдеш или ке те Ебем?"
Какво бе Гасподе миличък ще дискутираш?
Тук от два дни се дискутира само едно - да има или да няма модератор.
Ти се появи от горящия храст и гръмовно рече "Еврика! Хайда да дискутираме!"
Предлагам ти два варианта.
1. Ти си глупав.
2. Аз съм глупав.
Кой е верният?
Само не се измъквай като Фриски. На жените им е позволено да са мъзгави, ма ти нали си божем мъж!
Глупав съм аз. И си го знам. Смятам по-добре е от обратния вариант... който и да е той.
Вярно, че набързо прелетях. Но не видях дискусия. Виждам, че и в момента нещата отиват накъмто кой е глупав и кой не. Важно е, съгласен съм...
- Света вода ненапита
ох... чакай сега... ти от мен искаш да ти обясня какво е станало така ли?ELBI написа:
до 2012-та може и да разбера (не че ми трябва) какво точно е станало...
само предупреждавам, че ще ти изложа моята гледна точка, въпреки, че някои, ще кажат, че това е чужда гледна точка (например: цитирам: "сивия кардинал Мнемозина")
та? искаш ли аз да ти обясня какво стана, или?
Виж подводницата!
1. аз също не това имах предвид.Gaspode написа:Достатъчен е 1 админ за да повиши някого. Но не това имах предвид.
Твоето предложение е да се затвори по принцип. Въпреки, че аз не виждам защо. Моята идея е съвсем друга, както съм писал.
Той е толкова подходящ колкото и всеки друг. Дори може би повече. Против него лично ли имаш нещо против или против идеята за модериране?
Сиреч нищо от думите ти не потвърждавам, дори напротив
ако има модратор,трябва да питат и Рем,чийто принцип е да няма модератор.той затова остави помията да се плицурка..заради принципи.
и се изнесе с чест и достойснтво.
2.предложението е да се затвори по принцип.Има паралелен клуб. нежеланите няма да са там.
3.с грийн се разбрахме че нямам нищо против него,нито той против мен.Но ако ме бан-не ще е сам на лична основа.
аз правила не съм прекрачвала.черно на бяло..
искам да разбера защо сте взели този форум като член 1 от комунистическата конституция?Метаморф написа:ох... чакай сега... ти от мен искаш да ти обясня какво е станало така ли?ELBI написа:
до 2012-та може и да разбера (не че ми трябва) какво точно е станало...
само предупреждавам, че ще ти изложа моята гледна точка, въпреки, че някои, ще кажат, че това е чужда гледна точка (например: цитирам: "сивия кардинал Мнемозина")
та? искаш ли аз да ти обясня какво стана, или?
и аз съм се джавкал с този-онзи, но никога не съм искал забрана/отстраняване на съответните хора. Нещо ми се губи смисъла на кавги и цялостното състояние.
Мисля, че модератор ... няма да е същия форум.
Явно е имало количествени натрупвания зад кадър, които са се превърнали в качествени такива в 3о4о ...
пък може и да е на изживяване?
Ни нам.
знам ,Фриски...frisky lioness написа:
Грийн пусна тема
аз от вчера го пиша,пиша...
но кой да чете...
Никой няма да те банне. Не е толкова лесно да се банва. Ако угодиш на един, друг ще писне и от 20-30 човека ще останат 10. Голям клуб, голямо чудо па тогаз ще бъде.doktorka написа: 1. аз също не това имах предвид.
ако има модратор,трябва да питат и Рем,чийто принцип е да няма модератор.той затова остави помията да се плицурка..заради принципи.
и се изнесе с чест и достойснтво.
2.предложението е да се затвори по принцип.Има паралелен клуб. нежеланите няма да са там.
3.с грийн се разбрахме че нямам нищо против него,нито той против мен.Но ако ме бан-не ще е сам на лична основа.
аз правила не съм прекрачвала.черно на бяло..