Малко съм объркан - помогнете!
-
Дядо Капинчо
Малко съм объркан - помогнете!
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 09:54, променено общо 1 път.
Re: Малко съм объркан - помогнете!
Къпината е храст бодлив или Къпин е ливада. Кое обижда фактите или метафорите? 
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Ми трябва да се научиш и ти да бъдеш по-нежен.Капинчо написа:Начи, забрана номер едно от наръчника на милиционера гласи:
1) Обиди
Сега, ако кажа на един нормален мъж "Да те еба в гъза!", това се счита за голяма обида.
Ако обаче го кажа на един"нежен" мъж, това би могло да е обяснение в любов.
Аз предварително не знам кой какъв е и ако отправя някой любовен зов, дали няма да ме баннат по погрешка.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 09:54, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 09:55, променено общо 1 път.
Женичката ти с нищо не е заслужила да бъде обиждана. Още по-малко бих намесила увреждания...Капинчо написа:ПП Знам, че не питаш това.
И за да не мислиш толко прост и аз ша ти задам гатанка.
Женичката е боледувала от детски паралич. След това си счупи увредения крак и той сега е с 3 см по-къс от другия.
Ако кажеш "Пък на Капинчо женичката е куца", дали ще я обидиш? Щото то си е факт и не е метафора.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 09:55, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Милиционерите са за места/общества, където хората не могат да се владеят и саморегулират, каквото това място докоза, че еКапинчо написа:Ти нали разбираш, че не говоря за женичката, а за принципната невъзможност някой корифей да преценява кое е обида и кое не.holi_day написа: Женичката ти с нищо не е заслужила да бъде обиждана. Още по-малко бих намесила увреждания...
И че в крайна сметка стигаме до цензура основана единствено на субективното усещане за справедливост на този корифей.
Ако някой, знаейки къде съм уязвим ми отправи постче, което корифеят отчете като невинно, а после аз отговоря леко язвително, вследствие на което отсрещната страна ме напсува, кого ще баннат?
Ако от страх пред корифея, аз не мога да отвърна на обидата и наглецът продължи да ме работи, ще ли е това справедливо?
И изобщо, какво значи справедливо в един по-широк план.
Ерго, вкарването на милиционер във форума е кауза пердута и той е персона нон грата (това, щото го няма Рем да ви го каже).

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аз не мога на никого да помогна, но не се притеснявай чак пък толкоз. Бъди си си себе си. Знаем се, все пак. Не подценявай Грийн, че буквално ще тълкува нещата. Ако дърдориш простотии без да си язвителен към някого конкретно, къде е проблема. Това може да обижда теб в нечии очи, нищо повече. Отношенията са си между двама души, ако насрещната реакция е адекватна на очакванията ти, значи всичко е наред. Ако сгазиш лука, винаги можеш сам да поправиш нещата като се извиниш.
Бе не се кахъри толкоз.
Бе не се кахъри толкоз.
- Света вода ненапита
понеже гледам, че ги разбираш тия сложни филолого-етични проблеми, та да ми разтълкуваш един пример:Капинчо написа:Начи, забрана номер едно от наръчника на милиционера гласи:
1) Обиди
Сега, ако кажа на един нормален мъж "Да те еба в гъза!", това се счита за голяма обида.
Ако обаче го кажа на един"нежен" мъж, това би могло да е обяснение в любов.
Аз предварително не знам кой какъв е и ако отправя някой любовен зов, дали няма да ме баннат по погрешка.
ако някои изяви желание да осъществи полов контакт с твой много близък роднина от женски род и завърши изречението с констатация за това, че същия роднина е "прост", ти на кое ще се обидиш повече?
на намерението да се извърши акта, или на констатацията за интелигентността на роднината ти от женски род?
Виж подводницата!
Последно промяна от 4avdar4e на 07.11.08, 14:06, променено общо 1 път.
алоу, 'жертвата", материала ще ги разплаче.4avdar4e написа:
Начи, на това му се вика психически тормоз. Пишеш жалба до полицията, идва една кака 1,80 и те светва
Вие тук си играете на шикалки, а мен ме викат в полицията, защото набих и психически тормозя един мъж на 600 километра. Ма се смилиха, че децата се болни, даже в извънприемно време ще ме приемат.
Айде, милички, нямам време да си играя с вас.
Каквото трябваше, научих го.
Чао, лека нощ и довиждане
пп наглостта ти е безгранична
естествено, така е най-лесно4avdar4e написа: Айде, милички, нямам време да си играя с вас.
Каквото трябваше, научих го.
Чао, лека нощ и довиждане
като не ти изнася се врътваш и чао
мисля, че и другите научиха каквото трябва, благодарение на теб
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Йоанна е готина, повярвай ми. По-жена от всичките ви взети на куп.Стефанова&Панчев написа: алоу, 'жертвата", материала ще ги разплаче.
пп наглостта ти е безгранична
Ще се снимам с готината полицайка за спомен.
И ще ви пратя снимки.
В този клуб има модератори вече...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Виж сегаКапинчо написа:Верче дядо, аз не се притеснявам ни най-малко. Слава богу досега съм си решавал проблемите без да ми се е налагало да целувам задници. Мисля, че и този път ще се справя.vyara написа:Аз не мога на никого да помогна, но не се притеснявай чак пък толкоз. Бъди си си себе си. Знаем се, все пак. Не подценявай Грийн, че буквално ще тълкува нещата. Ако дърдориш простотии без да си язвителен към някого конкретно, къде е проблема. Това може да обижда теб в нечии очи, нищо повече. Отношенията са си между двама души, ако насрещната реакция е адекватна на очакванията ти, значи всичко е наред. Ако сгазиш лука, винаги можеш сам да поправиш нещата като се извиниш.
Бе не се кахъри толкоз.
Опитвам се да предпазя някои (Не ме карай да изреждам никове. Не ме бърка, ама ме мързи) от илюзията, че един напълно честен и справедлив човек (такива по презумпция не съществуват), упълномощен с власт, може да направи един форум чист и справедлив, ако самите форумци не се постараят да си го направят такъв.
Иначе вие се разберете. Аз съм лесен.
варианти има много
може тази позиция да е ротационна и всеки от клубарите да я заема за по седмица, например
дори и ти:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Не, мила, тоя номер с врътването не е мой патент. Аз имам ташаци.latrevw написа: естествено, така е най-лесно
като не ти изнася се врътваш и чао
мисля, че и другите научиха каквото трябва, благодарение на теб
Учим се цял живот.
Просто ми е скучно вече на този пясъчник и си взимам куклите...
-
Дядо Капинчо
Бе сОпри се, бе човеко. Каквото ще стане ще стане, казали хората. Като стане, ще му мислим. Айде сега кахъри! Нема се пуашиш.Капинчо написа:Фриски, дръж се, моля те. Стана ми мъчно и не те задрасках в тефтера, ама те сложих на изпитателен срок.frisky lioness написа: Виж сега
варианти има много
може тази позиция да е ротационна и всеки от клубарите да я заема за по седмица, например
Ти наистина ли мислиш, че искам да държа тоягата?
Това предполага две възможности:
1. Ти си глупава.
2. Аз съм глупав.
Коя е вярната?
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 09:56, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Споко, ма, нямам плакат до паметника на ЛевскиКапинчо написа:Безсърдечна!!!!:(4avdar4e написа: Аз имам ташаци.
Цяла нощ ме крепи тази фраза:Сега няма да смея да затворя очи.latrevw написа: сега ти лъсна задника хубаво
То казваха хората, ама трябва и да се слушаааааа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ооо, благодаряКапинчо написа:Фриски, дръж се, моля те. Стана ми мъчно и не те задрасках в тефтера, ама те сложих на изпитателен срок.frisky lioness написа: Виж сега
варианти има много
Ти наистина ли мислиш, че искам да държа тоягата?
Това предполага две възможности:
1. Ти си глупава.
2. Аз съм глупав.
Коя е вярната?
(за тефтера) това много ме задължава
А по въпроса с възможностите
...
Ти си умен-ще имислиш нещо:winkw:
Ротацията може да е без избор, а и дори да станеш мод, не ти пречи да си "готиното" ченге:winkw::lol:
Виж как си отстъпчив и благороден:winkw:

- Света вода ненапита
[quote="4avdar4e"][
Йоанна е готина, повярвай ми. По-жена от всичките ви взети на куп.
И ще ви пратя снимки.
[/quote]

Йоанна е готина, повярвай ми. По-жена от всичките ви взети на куп.
И ще ви пратя снимки.
-
Дядо Капинчо
Не се ли забавляваш тук? Или работиш... всъщност.Капинчо написа: Стискането на дупето СЛЕД като си се изакал в гащите не е особено смислено.
Да, уверен съм, защото знам точно какво ще направя (SWOT анализ му се казва), но не забравяй, че съм мениджър - трябва да действам проактивно, а не реактивно. Изчакването на резултата от събитията е за низшия персонал.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Метаморф написа:ч'ш, альоооо, тая четка дето я размахваш така еротично е за обиране на прахта, не за чешеш капинака по ...frisky lioness написа: Виж как си отстъпчив и благороден:winkw:
теб направо ще те бацна
нищо, че не реши задачата:lol::lol:

- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
ташаците ти искам да ги видя в другата тема4avdar4e написа: Не, мила, тоя номер с врътването не е мой патент. Аз имам ташаци.
Учим се цял живот.
Просто ми е скучно вече на този пясъчник и си взимам куклите...
гледам, не влизаш там, що ли? уф, под нивото ти е
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Коя друга, Лат, твърде съм уморена за спорове, давай директно...latrevw написа: ташаците ти искам да ги видя в другата тема
гледам, не влизаш там, що ли? уф, под нивото ти е
Моето ниво днес е кота нула.