Капинчо написа:"Колко си глупава" ("Ало, ало")frisky lioness написа:това някакъв ритуал ли е?Капинчо написа: Ходи пишкай на клечица.
В аптеката продават едни клечици, дето като пишкаш на тях, разбираш от що ти се гади.
Ох. И аз съм глупава.
За тебе ли да питам:winkw:Капинчо написа:Да знаеш къде шият девствени ципи?frisky lioness написа: Няма нужда всъщност
Всички сме много уморени
Вяра предложи нещо, но никой не забеляза
Крайно време е да простим и забравим и всико да започне отначало
но така, както беше досега

vyara написа:Капинчо написа:"Колко си глупава" ("Ало, ало")frisky lioness написа: това някакъв ритуал ли е?
В аптеката продават едни клечици, дето като пишкаш на тях, разбираш от що ти се гади.
Ох. И аз съм глупава.

ама не може така...esti написа:И аз чувствам така нещата и, затова ми е още по-трудно.....Амаранта написа:
Мисля, че мога да обясня, но вече и аз си омръзнах.
Сега се замислих, че там много често съм наопаки, мъ няма още революционна ситауция, щот лесно ми приемат мнението.Set написа:
Абе аз си мислех да врътнем с теб една революцийка там. Ама пъ ако толко държиш мое и да се запознаем ся. Съвсем офицялно
От теб зависи.
Всъщност
Отдъхнах сиАмаранта написа:Сега се замислих, че там много често съм наопаки, мъ няма още революционна ситауция, щот лесно ми приемат мнението.Set написа:
Абе аз си мислех да врътнем с теб една революцийка там. Ама пъ ако толко държиш мое и да се запознаем ся. Съвсем офицялно
От теб зависи.
Всъщност
А на запознанства хич не държа. И друг път съм го казвала - не познавам никого от тук лично, и засега това ми харесва.