Не ви разбирам
-
Дядо Капинчо
Re: Не ви разбирам
не така..Sssssssssssssssss написа:на теб ти е мътно, гледам...
първо беше заплашвана, сега ти казано ...
като стигнеш до "помолих" ми се обади
аз внимателно си избирам думите.
понеже не бързам и не влагам емоции..
върни се и прочети...
внимателно...
ако ни щеш...
и двете ще сме в мътното...
esti написа: Съжалявам, но аз не искам да ходя по голо Д.
Да, аз го казвам!
Аз - известна с падналите си гащи.
Кога беdoktorka написа:ELBI написа:абе това да не е сценарий на Уди Алан нещо?:rotfl24::rotfl24:
муахахахахахха....
сорри...
Боев нарече Сет-я Уди Алън..
:rotfl24::rotfl24:
Тва па не съм го видял
МУААААХАААААААААААААААХААААААААААААААААААААААААХААААААААААААААААААААА
ХАААААААААААААААААААААААААААААААААХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
боевЪ ..............................
МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУААААААААААААААХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Memento mori.
Тогава за другите заплашени с бан според мен е педерастия да им се отменя правото на отговорGaspode написа:Мисля, че това беше един вид жест към теб - само и единствено за теб. Понеже не можеш да се спреш сам...Set написа:
Тук сгреши.
Разбрахме се с него само и единствено постоянен.
Инак е педерастия. Едни да пишат а други да мълчат.
Та такива ми ти
Всъщност
Един вид жест към банващия е това мое обяснение
Всъщност
Memento mori.
Тва за гащите така и не го разбрах кво е било. Чувам закачки и подмятания тук и там, но нищо конкретно, мамка муesti написа: Ние и вие има и винаги ще има.
Проблем се получава, когато някой започне да се изживява повече, като "ние" от другите.
Това първо.
И второ, но за мен по-важно е, че когато се събрахме тук имахме един общ принцип, който всички до един (поне така си казвахме тогава) споделяхме. И държахме на него.
Сега този принцип се изпари. Изчезна така, все едно никога не го е имало.
Няма го.
Сет ни го показа по категоричен начин.
Е как кажи ми да да вярвам на купищата други принципи, които така щедро се декларират тук?
Как?
След, като не можахме да удържим на този, няма гаранция, че ще удържим и на принципите за честност, лоялност, благородство, достойнство, чест и пр......бих казала вече не принципи, а балони с въздух, които си пускаме непрекъснато да си летят и да ни радват окото с лекотата и цветовете си.
Да, ама на балончетата им трябва само една по-засилена от въздуха прашинка, за да ги спука и да ни лъснат голите д-та.
Съжалявам, но аз не искам да ходя по голо Д.
Да, аз го казвам!
Аз - известна с падналите си гащи.
Когато всички споделят един принцип не е ли редно всички да го спазват? Ако един не иска доброволно да спазва определен принцип необходимо ли е само в името на принципа всички останали да се жертват? С неспазването си на Принципа този един човек не показва ли, че не е част от останалите?
За мен нищо не се променя в този клуб. И до сега съм съобразявал мненията с добрия тон, ще го правя и за в бъдеще. Не вярвам да стигна до момент, когато ще се наложи да ме бан-ват. Но ако изтрещя в един момент ще го очаквам от Грийн, от Рем или от който и да е на власт в момента. Както го очаквам и сега.
Според мен човек или е балон с въздух или не. Не може да стане изведнъж. Ние сме си същите хора... А гаранции по принцип няма никога и за нищо...
Айде сега бъди така добър да ми посочиш на кого е отнето (отменено или там както искаш кажи) правото на отговор?Set написа: Тогава за другите заплашени с бан според мен е педерастия да им се отменя правото на отговор
Всъщност
И една молба - поне в постовете си към мен не добавяй това всъщност. Не го разбирам и не ми харесва. 10х
не...Метаморф написа:ти сега модерираш ли ме?doktorka написа: значи обикновено за да е добър поста ти и да си постигне целта трябва да е нещо от типа на:
" не се притеснявай...ако няма Бан...аз ти обещявам Е**не...защото те обичам"...
уча те...
поне ,ако искаш да имат ефект пост-овете ти...
Я не ми съ прай на ощипана гуспойцъ.Gaspode написа:Айде сега бъди така добър да ми посочиш на кого е отнето (отменено или там както искаш кажи) правото на отговор?Set написа: Тогава за другите заплашени с бан според мен е педерастия да им се отменя правото на отговор
Всъщност
И една молба - поне в постовете си към мен не добавяй това всъщност. Не го разбирам и не ми харесва. 10х
Всъщност остава.
Грийна е пич и ако ще банва ще банва завинаги.
Всъщност
Memento mori.
Нищо особено - веднъж както си вървях ми паднаха гащите.Gaspode написа:
Тва за гащите така и не го разбрах кво е било. Чувам закачки и подмятания тук и там, но нищо конкретно, мамка му. Явно щото е било по дирско време пък аз съм от по-късен период
Когато всички споделят един принцип не е ли редно всички да го спазват? Ако един не иска доброволно да спазва определен принцип необходимо ли е само в името на принципа всички останали да се жертват? С неспазването си на Принципа този един човек не показва ли, че не е част от останалите?
За мен нищо не се променя в този клуб. И до сега съм съобразявал мненията с добрия тон, ще го правя и за в бъдеще. Не вярвам да стигна до момент, когато ще се наложи да ме бан-ват. Но ако изтрещя в един момент ще го очаквам от Грийн, от Рем или от който и да е на власт в момента. Както го очаквам и сега.
Според мен човек или е балон с въздух или не. Не може да стане изведнъж. Ние сме си същите хора... А гаранции по принцип няма никога и за нищо...
За принципите си прав, че след като е общ, значи се спазва от всички.
Ние имахме принцип да няма модератори, а не, че няма да имаме проблеми с наши, с чужди, или със самите себе си.
Бяхме решили да се оправяме със силата на умовете си - не с модерска палка.
Сами.
Но излезе, че сме тъпи.
Защото не Сет изтрещя, а ние.
Той само ни показа, колко лесно можем да си погазим принципите и да се врътнем, като.....айде няма да използвам мръснишко сравнение. Като Лада на заледен път се врътнахме. Примерно.
И за гаранциите си абсолютно прав.
Във някакъв си форум, никой нищо не може да ми гарантира.
Мога само аз да гарантирам пред себе си, че ще си остана вярна.
Ей, така за собствен кеф.
- Глас в пустиня
Това май никой не го разбра.4avdar4e написа:Чи аз кво крещя от вчера, маfrisky lioness написа: Никога няма да е същото независимо дали има или няма модове и админи
Това първо
и второ
Нетът е пълен с НЕдемокрация
Тук да не е страната утопия
Ай стига сте плакали вече
Ааа, що, напротивБоЕВ написа: Това май никой не го разбра.:lol:
така крещиш, че чак у варна те чуха, около първи петли4avdar4e написа:
Чи аз кво крещя от вчера, ма
пп. адресата спи непробудно, не сЪ хАби
- Глас в пустиня
Лъжеш!:-)doktorka написа:обаче гледам днес Боев,Сиси и е помня кой друг директно заплашвахе "непослушните"...
Пак и отново.
- Глас в пустиня
Последно - заплашва или кротува?!doktorka написа: и Боев,за да покаже че е разбрал....кротува.
гледам, няма единодушие кое и ка се прави ...БоЕВ написа:Последно - заплашва или кротува?!doktorka написа: и Боев,за да покаже че е разбрал....кротува.
и духа силен вярът
тц, тц,тц
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Абе боевЪ, добре се появи да тъ питам - кого шъ разстрелваме днес на тая светла дата ?БоЕВ написа:Последно - заплашва или кротува?!doktorka написа: и Боев,за да покаже че е разбрал....кротува.
Всъщност
Memento mori.
взаимно се допълват...БоЕВ написа:Последно - заплашва или кротува?!doktorka написа: и Боев,за да покаже че е разбрал....кротува.
заплашваш когато не действаш...
не действаш=кротуваш....
пак ли ще трябва да обяснявам като за теб...
- Глас в пустиня
Абе номер 5, ти знаеш ли че имаш страаааашни....Sssssssssssssssss написа:гледам, няма единодушие кое и ка се прави ...БоЕВ написа:Последно - заплашва или кротува?!doktorka написа: и Боев,за да покаже че е разбрал....кротува.
и духа силен вярът
тц, тц,тц
Всъщност
Memento mori.
мааалко с по-малко емоция...Sssssssssssssssss написа:гледам, няма единодушие кое и ка се прави ...
и духа силен вярът
тц, тц,тц
още малко ти трябва...
справяш се...
и съм млада и секси,Set написа:Абе номер 5, ти знаеш ли че имаш страаааашни....Sssssssssssssssss написа:гледам, няма единодушие кое и ка се прави ...БоЕВ написа:Последно - заплашва или кротува?!doktorka написа: и Боев,за да покаже че е разбрал....кротува.
и духа силен вярът
тц, тц,тц
Всъщност
виждал си ме
знам, че ме желаеш
- Глас в пустиня
Когот кажеш тоя ще е.Set написа:Абе боевЪ, добре се появи да тъ питам - кого шъ разстрелваме днес на тая светла дата ?БоЕВ написа:Последно - заплашва или кротува?!doktorka написа: и Боев,за да покаже че е разбрал....кротува.
Всъщност
Ку искаш да започнем с Розалинда?
Само предлагам де, само предлагам...кво са!!!:lol:
- Глас в пустиня
doktorka написа:взаимно се допълват...БоЕВ написа:Последно - заплашва или кротува?!doktorka написа: и Боев,за да покаже че е разбрал....кротува.
заплашваш когато не действаш...
не действаш=кротуваш....
пак ли ще трябва да обяснявам като за теб...
Тенкс, моля те не ми обяснявай повече.
а така!!!Sssssssssssssssss написа:и съм млада и секси,
виждал си ме
знам, че ме желаеш
така се прави...
браво...
аз казах ,че ще те науча...
а ти се дърпаш...
ми ти питаш...БоЕВ написа: Тенкс, моля те не ми обяснявай повече.
а аз понеже се обичаме..да не остане нещо неизяснено помежду ни...
- Глас в пустиня
"Партийният член в мен се е сврял,Sssssssssssssssss написа:и съм млада и секси,Set написа:Абе номер 5, ти знаеш ли че имаш страаааашни....Sssssssssssssssss написа:гледам, няма единодушие кое и ка се прави ...БоЕВ написа:Последно - заплашва или кротува?!doktorka написа: и Боев,за да покаже че е разбрал....кротува.
и духа силен вярът
тц, тц,тц
Всъщност
виждал си ме
знам, че ме желаеш
хем свалям на ред - хем пазя морал!"
пп Справка песньовката по случай празника.
- Глас в пустиня
Знам че знаешSssssssssssssssss написа:
и съм млада и секси,
виждал си ме
знам, че ме желаеш
Аз защо съм го казал на когото трябва мислиш
Всъщност
Memento mori.
Set написа:Знам че знаешSssssssssssssssss написа:
и съм млада и секси,
виждал си ме
знам, че ме желаеш
Всъщност:rotfl24::rotfl24:
ама ти си знаеш
Черпя те с Мамбо № 5, което пусна Боев и ти пожелавам приятна почивка и умната!
Розалиндето нали сега си търси забременителя:rotfl24:БоЕВ написа:Когот кажеш тоя ще е.Set написа:Абе боевЪ, добре се появи да тъ питам - кого шъ разстрелваме днес на тая светла дата ?БоЕВ написа:Последно - заплашва или кротува?!doktorka написа: и Боев,за да покаже че е разбрал....кротува.
Всъщност
Ку искаш да започнем с Розалинда?
Само предлагам де, само предлагам...кво са!!!:lol:
Остай я да изкара още няколко епизода.
Ти публикувай някой по-така фотос от твоята лична колекция
Всъщност
Memento mori.
аз за любофффта никога не лъжа...БоЕВ написа: Обаче за линка нищо не каза и си оставаш на база лъжкиня!:winkw:
и ти ми нараняваш чувствата ,а те са съвсем невинни ..аз съм просто една влюбена жена...( не ми дава съвестта на напиша "глупава и наивна",колкото и да ми се иска да докарам тона на рейна...
какво да направя че те обичам ...макар и ти да не ми отвръщаш...
Ох, бе, Боев, залях сеБоЕВ написа: "Партийният член в мен се е сврял,
хем свалям на ред - хем пазя морал!"![]()
Направо, честно, добре, че не пропускам все пак наред, щото не четях уж темата, но това...
- Глас в пустиня
doktorka написа:аз за любофффта никога не лъжа...БоЕВ написа: Обаче за линка нищо не каза и си оставаш на база лъжкиня!:winkw::crying::crying:
и ти ми нараняваш чувствата ,а те са съвсем невинни ..аз съм просто една влюбена жена...( не ми дава съвестта на напиша "глупава и наивна",колкото и да ми се иска да докарам тона на рейна.....ш'мъ прощаваш)
какво да направя че те обичам ...макар и ти да не ми отвръщаш...
Споко бе доксън, ще се научиш, то и без това идва времето в което ще трябва ти да преследваш мъжете.
Аз отдавна съм ти фърлил око, както знаеш вечеSssssssssssssssss написа:Set написа:Знам че знаешSssssssssssssssss написа:
и съм млада и секси,
виждал си ме
знам, че ме желаеш
Всъщност:rotfl24::rotfl24:
мисля, че малко получаваш щото на грешните места казваш
ама ти си знаеш
Черпя те с Мамбо № 5, което пусна Боев и ти пожелавам приятна почивка и умната!
Ама да нямам сто ръце!:lol:
Ще почакаш
Всъщност
Memento mori.
тепърва викаш?БоЕВ написа: Споко бе доксън, ще се научиш, то и без това идва времето в което ще трябва ти да преследваш мъжете.
ми пак ще трябва да обяснявам!
напротив...
от сега се започва докато все още сме запазили визия...
после с тез бръчки,туй онуй...
става сложно...
но ето,аз теб те обичам и ти го казвам пред всички...
с невинната любофффф на девойка ( по душа)...
ти нещо се дърпаш...
щотъй?:crying:
- Глас в пустиня
Не може, нямам право.Set написа:
Ти публикувай някой по-така фотос от твоята лична колекция
Всъщност
- Глас в пустиня