абе зеленийesti написа: Той само ни показа, колко лесно можем да си погазим принципите и да се врътнем, като.....айде няма да използвам мръснишко сравнение.
да се свети името му
що го баннаха
абе зеленийesti написа: Той само ни показа, колко лесно можем да си погазим принципите и да се врътнем, като.....айде няма да използвам мръснишко сравнение.
Аз всъщнот доказах твоите думи, приятелю мойGaspode написа:Пак не стана ясно, ама нищо - ще покажеш някой пътesti написа: Нищо особено - веднъж както си вървях ми паднаха гащите.
За принципите си прав, че след като е общ, значи се спазва от всички.
Ние имахме принцип да няма модератори, а не, че няма да имаме проблеми с наши, с чужди, или със самите себе си.
Бяхме решили да се оправяме със силата на умовете си - не с модерска палка.
Сами.
Но излезе, че сме тъпи.:rotfl24:
Защото не Сет изтрещя, а ние.
Той само ни показа, колко лесно можем да си погазим принципите и да се врътнем, като.....айде няма да използвам мръснишко сравнение. Като Лада на заледен път се врътнахме. Примерно.
И за гаранциите си абсолютно прав.
Във някакъв си форум, никой нищо не може да ми гарантира.
Мога само аз да гарантирам пред себе си, че ще си остана вярна.
Ей, така за собствен кеф.
Принципите са хубаво нещо, по принцип.
Само не разбрах какво е твоето решение на проблема? Да се правим, че няма проблем?
И не е така, че да не сме опитали. Доста дълго време се опитвахме да решим проблемите спазвайки принципа.
Всъщност, какъв е тоя Принцип бе мама му стара? В правилата открай време пише:Безпринципно ли е да се спазват правилата? И ако някой не иска да ги спазва трябва ли да легнем да умираме или трябва да наложим спазването?4. Единственотo ограничение e спазването на общоприетите обществени норми на поведение. Т.е. ако правите нещо, за което на улицата ще ви окошарят, и тук ще ви "окошарят".
10 дена обществено полезен труд за хулиганско поведение и нарушаване на обществения ред
Не съм го споменавал до сега, но не разбирам. Ти такова положение щеше ли да търпиш в реала? Имаш си пейка в градинката, където се събирате няколко познати на раздумка. И всичко е супер, докато не почват някои да трошат, да викат и да повръщат навсякъде. Какво ще правиш, чудно ми е...
А Сета, ш`ма прощаваш, Всъщностнищо не доказа. Поне нищо ново. Априори е ясно, че един дивак, незапознат с правилата на честния рицарски двубой може да разкаже играта на цял взвод рицари барабар с оръженосците като им пререже вратовете докато спят. Примерно.
Сори, но не се смятам за изтрещял. Всъщностсмятам, че съм запазил здравия си разум. И ако е необходима промяна в принципите, предлагам да я направим и да вървим напред.
Сори, сетих се един лаф на Мнемозина, който много ме изкефи - Затвори си очите и гледай напред.Gaspode написа:И ако е необходима промяна в принципите, предлагам да я направим и да вървим напред.
И какво по-точно трябва да направи този мод, ако не е тайна?Set написа:
Трябва мод. Дори и боевЪ прегърна идеята:blum:
Всъщност:rotfl24:
Да мъ банне коАмаранта написа:И какво по-точно трябва да направи този мод, ако не е тайна?Set написа:
ох,Амаранта написа:Гасподе, моите почитания,
обаче,
не си ли се замислял, че в момента общественият ред в бг се крепи само на добрата воля на гражданите?!
Щото полиция почти няма, и ако тя някъде по случайност се намесва, обикновено е в ущърб на съвестния и честен народ...
Що сега си мислите, че в един виртуален форум, където даже не можеш и шамар да забиеш на някого, е чак толкова важно да има подобен контрол?! Да не говорим, че масовият бг гражданин е доста нива под списващите тук. Баси! Нищо не разбирам вече!:shocked:
И защо? Всъщност.Set написа:
Да мъ банне ко
Set написа:Аз кат ти говоря, че не си м в категорията ти де се буташБоЕВ написа:ха-ха-ха, а аз се притеснявах, че имам корем и съм дебел.Set написа:ХАААААААААААХААААААААААААААААААААААААААААХАААААААААААААААААА
УААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААУ!![]()
Ето го бачо ви Вуди
Всъщност[/img]
как беше онова с гадното и мръснотоvyara написа:Сори, сетих се един лаф на Мнемозина, който много ме изкефи - Затвори си очите и гледай напред.
Добре бе, тоз вашия президент и аз го харесвам, да знайш.doktorka написа:
ох,
амаранта...
няма да има полицейски ред.
не разбра ли?
това според мен е повлияно от изборите в УСА.
кандидат президента обещава бан-поименно и след това Сената заема позиция и казва:"но всъщност няма да има бан"
обаче,
аз си го чакам.
щото харесвам президента
всичко ,което съм написала тук,мога да го кажа без да бъда преследвана и на улицата...
което е така,така си е.
п.с. то май на Сет-я трябва да го обяснявам...
Това е майтап. Какво само гадни работи ти се привиждат и на теб. Майтап, бе. Май си си загубил чувството за хумор напоследък.jazz написа:как беше онова с гадното и мръснотоvyara написа:Сори, сетих се един лаф на Мнемозина, който много ме изкефи - Затвори си очите и гледай напред.
дето зашо го казваш и какво постигаш
формулирай го както трябва плийз
значи си в крак с полтическата обстановка ...Амаранта написа: Добре бе, тоз вашия президент и аз го харесвам, да знайш.
Давайте никове бе Верче!vyara написа:То други повръщат. И сами си трошат главите, ама... Ти не четеш всичко, Гасподе. Това мнение сам ли си го изгради или някой ти сподели личното си мнение и ти после влезе да четеш през тази призма?Gaspode написа:Имаш си пейка в градинката, където се събирате няколко познати на раздумка. И всичко е супер, докато не почват някои да трошат, да викат и да повръщат навсякъде.
Искрено ме натъжвашБоЕВ написа:Set написа:Аз кат ти говоря, че не си м в категорията ти де се буташБоЕВ написа:ха-ха-ха, а аз се притеснявах, че имам корем и съм дебел.Set написа:ХАААААААААААХААААААААААААААААААААААААААААХАААААААААААААААААА
УААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААУ!![]()
Ето го бачо ви Вуди
Всъщност[/img]
Всъщност:rotfl24:![]()
И краката ми са почти толкова криви.
беше питала веднъжvyara написа:Майтап, бе. Май си си загубил чувството за хумор напоследък.
БоЕВ написа:йо...!vyara написа:Давайте никове бе Верче!
Така с недомлъвки до никъде няма да стигнем.
Ето, аз открито заявих, че обвинавам Сет и Докторка за това което стана и става.
Толкова ли е трудно?
Тая сутрин например пак беше изтрита тема, но това триене се приема за нормално - ОК. Защо тогава е тоя рев срещу Грийн или въпросът опира до това кой ще държи гумичката?:-)
аз съм плътно застанала зад Грийн...
няколко пъти го заявих..
стига толкова.
мен не може да ме обвиняваш за това ,че пишеш мръсни думи...
или слагаш пошли снимки...
това си е твое решение...
лично и само твое...
можеш само да ме обвиниш ,че те обичам...
но...аз с тази невинна моминска душа...кво да се прави...
Да, знам за кое питаш, но помислих, че е във връзка с цитираното мнение, а то няма такава връзка.jazz написа:беше питала веднъжvyara написа:Майтап, бе. Май си си загубил чувството за хумор напоследък.
като кажеш на нещо нещо гадно
какво искаш да постигнеш
да го промениш
нагрубиш и тинтири минтири
аз никога не съм имал чуство за хумор
Никой не е споделял мнението си с мен. А и аз съм от трудно вдяващите на чужди мнения. Може и да е грешно, но си е мое. Това е, което виждам - седмици наред без една свястна тема. А ако има тя задължително е удавяна в революции и кво ли още не. Вярно, не съм следил всичко. И не искам. Сега остава да ми кажеш, че понеже не знам в подробности кой кого и колко наранил значи нямам право да искам спокойствие и връщане на добрия тон в комуникацията?vyara написа: То други повръщат. И сами си трошат главите, ама... Ти не четеш всичко, Гасподе. Това мнение сам ли си го изгради или някой ти сподели личното си мнение и ти после влезе да четеш през тази призма?
Ми аз съм казала, че всичко тръгна от Рейн. Грийн си я е записал вече. После всеки, който се намеси, си носи вината. Единици са чистите - пияндурника, бийд... много са малко тези, които никога не се занимават с глупости. Много са малко, наистина.БоЕВ написа:Давайте никове бе Верче!vyara написа:То други повръщат. И сами си трошат главите, ама... Ти не четеш всичко, Гасподе. Това мнение сам ли си го изгради или някой ти сподели личното си мнение и ти после влезе да четеш през тази призма?Gaspode написа:Имаш си пейка в градинката, където се събирате няколко познати на раздумка. И всичко е супер, докато не почват някои да трошат, да викат и да повръщат навсякъде.
Ето, аз открито заявих, че обвинавам Сет и Докторка за това което стана и става.
Толкова ли е трудно?
Тая сутрин например пак беше изтрита тема, но това триене се приема за нормално - ОК. Защо тогава е тоя рев срещу Грийн или въпросът опира до това кой ще държи гумичката?:-)
мммм неGaspode написа:Никой не е споделял мнението си с мен. А и аз съм от трудно вдяващите на чужди мнения. Може и да е грешно, но си е мое. Това е, което виждам - седмици наред без една свястна тема. А ако има тя задължително е удавяна в революции и кво ли още не. Вярно, не съм следил всичко. И не искам. Сега остава да ми кажеш, че понеже не знам в подробности кой кого и колко наранил значи нямам право да искам спокойствие и връщане на добрия тон в комуникацията?vyara написа: То други повръщат. И сами си трошат главите, ама... Ти не четеш всичко, Гасподе. Това мнение сам ли си го изгради или някой ти сподели личното си мнение и ти после влезе да четеш през тази призма?
Що ли не четеш, амиго? От самото начало казвам, че мод трябва да има. Трябва някой да налага ред и да озаптява самозабравилите се. Свобода, както казах, не е равно на слободия. Обаче това не е ново. Има го в правилата дори. Както в Бг- закони има, но няма кой да ги спазва. И да налага спазването им. Какво доказа ВсъщностSet написа: Аз всъщнот доказах твоите думи, приятелю мой
Ти колко теми пусна, които те ти оспамиха и опорочиха? Колко пъти се отнесе добре с тях и те те нагрубиха?Gaspode написа:Никой не е споделял мнението си с мен. А и аз съм от трудно вдяващите на чужди мнения. Може и да е грешно, но си е мое. Това е, което виждам - седмици наред без една свястна тема. А ако има тя задължително е удавяна в революции и кво ли още не. Вярно, не съм следил всичко. И не искам. Сега остава да ми кажеш, че понеже не знам в подробности кой кого и колко наранил значи нямам право да искам спокойствие и връщане на добрия тон в комуникацията?vyara написа: То други повръщат. И сами си трошат главите, ама... Ти не четеш всичко, Гасподе. Това мнение сам ли си го изгради или някой ти сподели личното си мнение и ти после влезе да четеш през тази призма?
Това положение устройва ли те? Предпочитам да има полиция и тя да се намесва там, където и е мястото. Сегашното положение не ме устройва. Нито в Бг нито тук. Ако в Бг е по-трудно да променя нещо, защо да не почнем от тук?Амаранта написа:Гасподе, моите почитания,
обаче,
не си ли се замислял, че в момента общественият ред в бг се крепи само на добрата воля на гражданите?!
Щото полиция почти няма, и ако тя някъде по случайност се намесва, обикновено е в ущърб на съвестния и честен народ...
Що сега си мислите, че в един виртуален форум, където даже не можеш и шамар да забиеш на някого, е чак толкова важно да има подобен контрол?! Да не говорим, че масовият бг гражданин е доста нива под списващите тук. Баси! Нищо не разбирам вече!:shocked:
doktorka написа:Ти Верче ли си?БоЕВ написа:йо...!vyara написа:Давайте никове бе Верче!
Толкова ли е трудно?
аз съм плътно застанала зад Грийн...
няколко пъти го заявих..
стига толкова.
мен не може да ме обвиняваш за това ,че пишеш мръсни думи...
или слагаш пошли снимки...
това си е твое решение...
лично и само твое...
можеш само да ме обвиниш ,че те обичам...
но...аз с тази невинна моминска душа...кво да се прави...
Спри се малко, цял ден повтаряш като латерна едно и също, па вземи си го сложи вместо подпис.
сутринта една тема е изтритаdoktorka написа: мммм не
и двете с Вяра в една и същи минута сме предложили.
изтрийте ..
и толкова...
ама никой няма да го направи...
мога да се обзаложа...
и доводите мога да дам...
Има изтрита тема ли? От днес?latrevw написа:сутринта една тема е изтритаdoktorka написа: мммм не
и двете с Вяра в една и същи минута сме предложили.
изтрийте ..
и толкова...
ама никой няма да го направи...
мога да се обзаложа...
и доводите мога да дам...
и вие сте съгласни
що не може утре Грийн да изтрие друга?
айде дай ми доводите, че ми е интересно
А на теб, точно тук какъв ти е проблемът? Някой те обиди ли, или не пожела да говори с теб?Gaspode написа:
Това положение устройва ли те? Предпочитам да има полиция и тя да се намесва там, където и е мястото. Сегашното положение не ме устройва. Нито в Бг нито тук. Ако в Бг е по-трудно да променя нещо, защо да не почнем от тук?
Аз съм чукча читател. Пиша по-рядко, повече чета. Напоследък четенето тук се превърна в мъчение. Дотам, че само като погледнех главните действащи лица в темите затварях клуба.vyara написа: Ти колко теми пусна, които те ти оспамиха и опорочиха? Колко пъти се отнесе добре с тях и те те нагрубиха?
Нещо много трудно те разбирам напоследък.vyara написа:Ми аз съм казала, че всичко тръгна от Рейн. Грийн си я е записал вече. После всеки, който се намеси, си носи вината. Единици са чистите - пияндурника, бийд... много са малко тези, които никога не се занимават с глупости. Много са малко, наистина.БоЕВ написа:Давайте никове бе Верче!vyara написа:То други повръщат. И сами си трошат главите, ама... Ти не четеш всичко, Гасподе. Това мнение сам ли си го изгради или някой ти сподели личното си мнение и ти после влезе да четеш през тази призма?Gaspode написа:Имаш си пейка в градинката, където се събирате няколко познати на раздумка. И всичко е супер, докато не почват някои да трошат, да викат и да повръщат навсякъде.
Толкова ли е трудно?
именно!latrevw написа:сутринта една тема е изтрита
и вие сте съгласни
що не може утре Грийн да изтрие друга?
айде дай ми доводите, че ми е интересно
да! много ми е интересно и твоето мнениеvyara написа: Има изтрита тема ли? От днес?
Има изтрита тема ли? От днес?[/quote]vyara написа:айде дай ми доводите, че ми е интересно
какво ИМЕННО?????doktorka написа: именно!
да се изтрие -всичко.
застанала съм ,казала съм го!
да трият...
всичко
за да не се вижда как преди няколко месеца Боев изгриза гърлото на Питкин ,а сега е пръв радетел за бан...
( но аз Боев го обичам)
нааай-всичко...
Ако под "те" нямаш точно определени хора предвид да си кажа - николко, николко пъти не съм писал в теми на Гаспод и николко пъти не съм го обиждал. За разлика от Сет да речем(да търся ли линка?vyara написа:Ти колко теми пусна, които те ти оспамиха и опорочиха? Колко пъти се отнесе добре с тях и те те нагрубиха?Gaspode написа:Никой не е споделял мнението си с мен. А и аз съм от трудно вдяващите на чужди мнения. Може и да е грешно, но си е мое. Това е, което виждам - седмици наред без една свястна тема. А ако има тя задължително е удавяна в революции и кво ли още не. Вярно, не съм следил всичко. И не искам. Сега остава да ми кажеш, че понеже не знам в подробности кой кого и колко наранил значи нямам право да искам спокойствие и връщане на добрия тон в комуникацията?vyara написа: То други повръщат. И сами си трошат главите, ама... Ти не четеш всичко, Гасподе. Това мнение сам ли си го изгради или някой ти сподели личното си мнение и ти после влезе да четеш през тази призма?
Как да ти го кажа по-ясно, като ти си с предразсъдъци към мнения, които си причислил вече към мненията на "враговете" си. Всички сме виновни. Ти си един от много виновните. Това разбираш ли го?БоЕВ написа: Нещо много трудно те разбирам напоследък.
Проблемът ми е, че тук не мога да си чуя приказката. Все едно съм в кръчма, дето всички се налага един друг със столовете, а аз се опитвам да си приказвам за нещо с тия, които седнат за малко да си починат. Атмосферата не ми харесва. И някак ми е трудно да приема, че това е нормалното състояние на нещата - трай си, нали теб никой не те бие... или грабвай стол и почвай да млатиш... не искам да си тръгна, защото има какво да си кажа със всеки... какво да правя?Амаранта написа: А на теб, точно тук какъв ти е проблемът? Някой те обиди ли, или не пожела да говори с теб?