Българският хелзинкски комитет повежда битка в Комисията за защита от дискриминация и мъжете полицаи да имат право да носят обеци и други аксесоари. Според наредба на МВР от т.г., когато служителите са с униформа, не се допуска да имат накити. Изключение правят жените. Неправителствената организация смята, че това е пряка дискриминация на мъжете полицаи. Делото е насрочено за понеделник. Като страна по него е определено МВР и министър Михаил Миков е призован да се яви.
В наредбата има още един текст, който според хелзинкския комитет е знак за неравно третиране. Според него "мъжете в униформа трябва да бъдат прилично подстригани, обръснати и с естествен цвят на косата". Изискванията към другия пол са: "жените, изпълняващи задълженията си в униформено облекло, поддържат прически, позволяващи носенето на шапка или барета".
Каквото и да е решението на комисията "Еюп", то не може да се приложи по аналогия и към сходната наредба за униформеното облекло в армията, обясниха от комисията. В края на август влезе в сила новият устав за войсковата служба. Той забранява носенето на всякакви аксесоари извън желязната плочка на врата с кръвната група или венчална халка.
Важните неща
Важните неща
докато ние се борим тук с бурята в чаша вода, хората решават наистина важни проблеми:
:rotfl24::rotfl24:
- Глас в пустиня
Re: Важните неща
БХК си прави пиар акция, като едновременно с това сигурно дава възможност на млади адвокатчета да се докажат.Gaspode написа:докато ние се борим тук с бурята в чаша вода, хората решават наистина важни проблеми:
Българският хелзинкски комитет повежда битка в Комисията за защита от дискриминация и мъжете полицаи да имат право да носят обеци и други аксесоари. Според наредба на МВР от т.г., когато служителите са с униформа, не се допуска да имат накити. Изключение правят жените. Неправителствената организация смята, че това е пряка дискриминация на мъжете полицаи. Делото е насрочено за понеделник. Като страна по него е определено МВР и министър Михаил Миков е призован да се яви.
В наредбата има още един текст, който според хелзинкския комитет е знак за неравно третиране. Според него "мъжете в униформа трябва да бъдат прилично подстригани, обръснати и с естествен цвят на косата". Изискванията към другия пол са: "жените, изпълняващи задълженията си в униформено облекло, поддържат прически, позволяващи носенето на шапка или барета".
Каквото и да е решението на комисията "Еюп", то не може да се приложи по аналогия и към сходната наредба за униформеното облекло в армията, обясниха от комисията. В края на август влезе в сила новият устав за войсковата служба. Той забранява носенето на всякакви аксесоари извън желязната плочка на врата с кръвната група или венчална халка.:rotfl24::rotfl24:
- Глас в пустиня
- Green Light
аз съм "за"! требва ченгесите да са с обеци, гривни, гердани от мъниста, пера, на токчета, с гланц за устни, боядисани кечета в розово, ноктопластика да имат ЗА-ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ-НО и малки татуировки ангелчета в най-долната част на деколтето. тва мъжете. жените - просто да си удрят по една контра на муцунките всеки ден и всичко ше е 6!Gaspode написа:Българският хелзинкски комитет повежда битка в Комисията за защита от дискриминация и мъжете полицаи да имат право да носят обеци и други аксесоари.
just perfect
мъжете що ходят с деколтета, а не им дават корсети?bead_ написа:аз съм "за"! требва ченгесите да са с обеци, гривни, гердани от мъниста, пера, на токчета, с гланц за устни, боядисани кечета в розово, ноктопластика да имат ЗА-ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ-НО и малки татуировки ангелчета в най-долната част на деколтето. тва мъжете. жените - просто да си удрят по една контра на муцунките всеки ден и всичко ше е 6!Gaspode написа:Българският хелзинкски комитет повежда битка в Комисията за защита от дискриминация и мъжете полицаи да имат право да носят обеци и други аксесоари.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
щот като им знам талията на куките - към корсета ще върви РанитидинELBI написа:
мъжете що ходят с деколтета, а не им дават корсети?
just perfect
или ... не гълтай корема, глътни ...bead_ написа:щот като им знам талията на куките - към корсета ще върви РанитидинELBI написа:
мъжете що ходят с деколтета, а не им дават корсети?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Gaspode написа: Ми така е
Малко останахме
И едните и другите![]()
За тези дето останаха..
Куба либре
Днес ми е леко романтично и на вълна "топла испанска кръв"...
Бъзикам се бе. Баси и кубинците начи! Кефят ме!
Еле па тия старци. Ще си взема мотор. С кош!
- Глас в пустиня
Наздраве!МЪЖжжж написа:Gaspode написа: Ми така е
Малко останахме
И едните и другите![]()
За тези дето останаха..
Куба либре
Днес ми е леко романтично и на вълна "топла испанска кръв"...с привкус на революции
Бъзикам се бе. Баси и кубинците начи! Кефят ме!
Еле па тия старци. Ще си взема мотор. С кош!
Напоследък "революции" ми звучи като - полюции:lol:
- Глас в пустиня
Мда.БоЕВ написа:
Наздраве!
Напоследък "революции" ми звучи като - полюции:lol:
А песента е всъщност тъжна...въпреки настроението от клипа.
Минах покрай теб в петък, но нямах и секунда за звън.. прелетяхме със 170 някъде по вашите пътища.
Някога, някъде...
Както и с всички останали дето си вадите зъбите тука.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня