esti написа:
Вече те изпревариха обаче хората, които НЕ мислят, като теб.
Тук НЕ всички имат право на глас.
Аз например не съм участвала в гласуване за модератор. Нито за нов форум.
А модератор има и нов форум също. И много от хората не знаят къде е.
Кво да си говорим още...
Късно е.
Дай да те цункам

Брутро
Найш колко неща има още да се кажат...
Примерно, изтрита тема няма. Това, за което спорите с Лат

ревю въупште не се е случвало. Един човек е изтрил собственото си мнение в една тема. Това по никакъв начин не противоречи на правилата, нали? И не нарушава Принципа.
Работата с тая изтрита тема стана точно "нека пишат, че сестра ти е курва, па ти иди после доказвай, че нямаш сестра"
Това с гласуването за модератор и за нов форум е точно по същата логика - "сестра ти е..."
Никой не е гласувал за нов форум, до колкото знам. Хората, които вече не пишат тук са го направили за да имат място за срещи. Колкото и да се пъна не виждам нищо лошо в това - тях тук вече ги няма. Ако продължим аналогията с пейката в пара - преместиха се на другата пейка. Хората сме различни - винаги има един или двама, на които им писва първи и са първите преместили се на другата пейка. Без гласуване, консенсуси, решения и прочее.
Тези, които останахме тук... Грешка, не мога да говоря от името на другите - аз, понеже съм моноклубен и искам да виждам всичките си познати на едно място, се опитвам да направя нещата така, че за всички да е приятно тук. Другия форум ще отмре от само себе си ако причините, накарали хората да се махнат, ги няма.
Явно има и други, които мислят като мен. Методите се различават - целите не.
Грийн може и да не е избрал най-правилните методи, но поне опитва да направи нещо. За което му свалям шапка.
Аз го виждам така: бяхме стигнали до задънена улица... "криза". Първата стъпка за справяне с кризата е признанието, че криза има. Втората - вземане на мерки за справяне с кризата. Това, мисля, Грийн го направи. От тук нататък следва "анализ на причините и промяна така, че да се избегнат бъдещи кризи". Това остава да направим ние. Ти също. Ако решиш да участваш, разбира се.
Ако си против модерирането по принцип, предложи решение, което да работи без модератор. Нека го обсъдим. Аз писах вече за игнор листа - може би ще помогне. Дайте да дискутираме по същество.