Оцеляващ трол сървайвър.

Трол войн.

Културен трол - философ.

И красавицата Тролеса...или Тролоба.

Сладурковци сладки.

Действително са.БоЕВ написа:Сладурковци сладки.
Това ми звучи, като да се разграничаваш от тях.БоЕВ написа:
Сладурковци сладки.
holi_day написа:Действително са.БоЕВ написа:Сладурковци сладки.
От кого да се разграничавам?:shocked:esti написа:Това ми звучи, като да се разграничаваш от тях.БоЕВ написа:
Сладурковци сладки.
БоЕВ написа:
ппп Може да съм трол, ама съм сладък.
Права е Верка, но не ти каза, че не всеки може да пише така.БоЕВ написа:
От кого да се разграничавам?:shocked:
Ести, мила, вчера Верка се опитваше да обясни как може да се пише двойствено, и че, в това даже има чар, и хората които не го виждат имат някакви проблеми.
Ти някакъв проблем ли виждаш в снимките?
пп А, сега стоплих! Преди време Верка ме нарече трол - това ли си имала предвид?
ппп Може да съм трол, ама съм сладък.
Добро утро!Sssssssssssssssss написа:БоЕВ написа:
ппп Може да съм трол, ама съм сладък.брутро на събудените след купона снощи
Боев, много ме разсмя
Ма верно си сладък
:lol:
БоЕВ написа:Добро утро!Sssssssssssssssss написа:БоЕВ написа:
ппп Може да съм трол, ама съм сладък.брутро на събудените след купона снощи
Боев, много ме разсмя
Ма верно си сладък
:lol:
Това е щото съм трол.
Проблема е, когато виждаш единствено думите, а не човека. Аз лично проблем нямам и казах, щом ще ме цитираме, че ако някой си мисли, че има проблем с човек от виртуален клуб, значи да си помисли пак. Проблемите са вътре в нас. Говоря едносмислено. Обичам да бъда правилно разбрана. Но е трудно да разбираш, защото (това също го казах) да разбереш, означава да простиш. Знам колко е трудно това. Знам колко е трудно да видиш собствената си вина също.БоЕВ написа:
Ести, мила, вчера Верка се опитваше да обясни как може да се пише двойствено, и че, в това даже има чар, и хората които не го виждат имат някакви проблеми.
именно...Dark Angel написа:проблемите са малки когато тръгваш от идеята, че отсрещната страна е добронамерена
тогава е по-лесно да разбереш човека отсреща какво казва
но ако се търси скрит смисъл във всяка дума \под вола теле....| комуникацията е трудна и накрая невъзможна
Казах да не търсиш скрит подтекст, но защо те влече да се обясняваш - не знам.doktorka написа:именно...Dark Angel написа:проблемите са малки когато тръгваш от идеята, че отсрещната страна е добронамерена
тогава е по-лесно да разбереш човека отсреща какво казва
но ако се търси скрит смисъл във всяка дума \под вола теле....| комуникацията е трудна и накрая невъзможна
трябва да се обаснява...
( Боев,все на теб се случва да обясянвам,любов)
моята реплика беше ,че те влече фотографията...
и не издържаш да не сложиш снимки...
нима нямаш емотиконка с фотоапарат,кръстена на теб?
За да пишеш така трябва да си BOFH или най-малкото негов човек - така ли?:lol:esti написа: Права е Верка, но не ти каза, че не всеки може да пише така.
Боев, любими...БоЕВ написа:За да пишеш така трябва да си BOFH или най-малкото негов човек - така ли?:lol:esti написа: Права е Верка, но не ти каза, че не всеки може да пише така.