може ли на любоффф?БоЕВ написа:Сега пак ли ще се учим на линкове...или няма смисъл.
това го умея....
може ли на любоффф?БоЕВ написа:Сега пак ли ще се учим на линкове...или няма смисъл.
doktorka написа:ссссссссссс...Sssssssssssssssss написа:doktorka написа:мммм...Мнемозина написа:Така е, но аз на теб нищо не съм ти писала за Сет.
Ти ме питаш непрекъснато и само за Рейн, което вероятно ти е личен проблем.
Да, права си - но аз съм си такава, държа да направя всичко възможно, за да бъда разбрана правилно.
Проблема съм го формулирала пределно точно още тук, само не съм назовала конкретните никове, дала съм пример само с теб.
Той е все същият.
Изобщо, понякога е интересно и поучително да се четат стари теми.
не...
Рейн е твой проблем...
ти нея защитаваш...( принципно)
аз стари теми не чета...
направих изключение за Боев,защото го обичам....
и не можех да понеса да ми казва че съм лъжкиня:crying::crying:...
аз твой проблем ли съм ,като даваш пример само с мен?
( на езика ми е да го кажа с туй "Сссссссссс...")
3.а.Ако реагираш на обиди към други и скачаш да ги защитаваш показва,че мислиш че те не са способни да се спраят.
което според мен е дважди по-голяма обида.
пак ще се учим...
doktorka написа:аз да те попитам,че сигурно знаеш...Rain написа:Ще има да чакаш, Боев, той подпали подметките и ми се вижда, че толкова ще му е за тая вечер ...БоЕВ написа:
Очаквам ти да ни светнеш, нали си разбирач.
Я кажи за списъка с розалинди?
Почнах да говоря истини и избегА. Това изненадва ли те?
Сет-я семеен ли е?
Sssssssssssssssss написа:doktorka написа:хахаха...Sssssssss написа:
ППП
И сега не пазя Рейн. Нито Сет. Гледам те как ще се разправиш и ще осъдиш морално
не пазиш,но използваш ситуация,която може да е в изключителен ущърб на хора,които не познаваш,за да вземеш преднина...
друго?
това определно извън границата на честния разговор.
прилича ми повече на партийна политика...
на кой ще казваш честен ти бе?
ти тая дума откъде я знаеш.
ми аз съм родена с преднина бе момиче
имаш само да се учиш от мен и да ми дишаш праха
спри да ровиш в живота на хората бе
спри.
като няма си тръгнеш поне се дръж нормално.
това ще го напиша за себе си, не че ще го прочетеш.
Наблягам на фактите за разлика от теб.doktorka написа:имам надежда...БоЕВ написа:Постингът ми започва с - "Право казваш..." Сиреч - така е.
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=206538#206538
щом "ми се обясняваш",може и да ме обичаш!
( че това един път казано ,може да е било в пристъп на безумие...-те някои са така...)
обичам те!
В каруцата, Дарки, си ме сложила ти.Dark Angel написа:Мнемо, измъкваш сеМнемозина написа:Не, Дарки, вие само за Сет ми говорите.Dark Angel написа:Мнемо, сори ма на теб само Сет ти е в главатаМнемозина написа:..... Това беше за мен единственото обяснение на аплодисментите ви към Сет, който показа как можеш да дразниш-уж-без-да обиждаш и да провокираш гневни реакции, надсмивайки им се после.
Изобщо, усещането ми за безсилие пред тръгналата лавина.
И така, последно: това ли ви харесва - и само аз ли трябва да обяснявам кога какво защо съм казала или не съм казала?
Основният въпрос продължава да бъде: кому и за какво бяха нужни тези провокации?
...
И питате, а не четете какво пиша.
От вчера насам поне три пъти казах, че проблемът е на друго място. И го казах и къде е. В това число и в тази тема.
аз не говоря за Сет, аз си говоря със Сет
а ти вече ме изморяваш да чета едно и също като предъвкваш ли предъвкваш колко е лош Сет и как неговия начин на писане е разрушил/руши/ще разруши това място
нищо не питам
за мен е достатъчно да гледам как ти си в една каруца с Боев, човек който желае зло на нечии деца, който обижда просташки и гадно жени, който няма мярка
и как не приемаш Сет който се майтапи премного, но не е псувал, обиждал, излизал извън рамките на някаква си интернет етика
и това, ..... какво да кажа натам...
няма смисъл
ти се обясняваш премного и същевременно не казваш почти нищо
Френската?!:shy:doktorka написа:може ли на любоффф?БоЕВ написа:Сега пак ли ще се учим на линкове...или няма смисъл.
това го умея....
[/quote]Sssssssssssssssss написа: спри да ровиш в живота на хората бе
спри.
нея тоже...БоЕВ написа:Френската?!:shy:doktorka написа:може ли на любоффф?БоЕВ написа:Сега пак ли ще се учим на линкове...или няма смисъл.
това го умея....
изчисти го...doktorka написа:Sssssssssssssssss написа: спри да ровиш в живота на хората бе
спри.
Sssssssssssssssss написа:кой други беdoktorka написа:нема начин ,чичо Манчо...Sssssssss написа:[спри да ровиш в живота на хората бе
спри.
аз само чета как другите се ровят.
а Рейна в случая не е от тези хора ( посочи ми чий друг?)
тя има нужда от това...
и не само,но с доволство и многословие разказва.
това е друга черта на един много стереотипен характер.
ТИ СИ ДРУГИТЕ
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
пиши бе. аз няма да спя тая нощ.
айде да видя как се ровят други в живота на Сет и на Рейн.
и ти ли ще ставаш като Сет-я силен и натрениран командос?БоЕВ написа:А аз отивам на фитнес.
Весело!
Мнемо, караш ме да се смея на гласМнемозина написа: В каруцата, Дарки, си ме сложила ти. .......
.....
.....
Но не аз определям кое как да бъде тук, нали?
Sssssssssssssssss написа:нема начин ,чичо Манчо...
тя има нужда от това...
doktorka написа:doktorka написа:нема начин ,чичо Манчо...
тя има нужда от това...
сега,ако това е камък в моята градинка,задето обичам Боев...
не е честно...
аз обичам !
с младежки плам в душата!
и пиша за това...
а вие ми се бъркате...
и не е честно...:crying:
Дрън-дрънМираж написа:на Звеневия.esti написа:Абе коя тази изтрита тема?Sssssssssssssssss написа:
о, и на мен не ми е явно защо "бивш" модератор е трил тема
за да напомни нещо на някой сигурно
ако разбирам па нещо..
Ами те се помириха още тогава, което обаче не изключва възможността да ги/се срещнем някой ден.4avdar4e написа:Амаранто, и мой Дзвер тренира таекундо. Дай да го пуснем срещу твойте двамцата, да видиш къв отбор ще направят. Ма имай предвид, че е на 7, 40 кила живо тегло и много нахъсан... Подозирам, че твойте двамата общо са колко него
Хих, това би било любопитен експеримент, да видиш твойте маймуняци как ще се сплотят, убедена съм