Ма, това сега какво е? Уж какво става, що клубът се разпада, пък сегрегация налага! Ние, които не сме от Варна, кучета ни яли ли, кво?:mad:Strunz написа:vyara написа:Да. А като намалее и водата пък съвсем ще пресъхне.Strunz написа: Аз съм на принципа, че безоточното езеро става блато:)
Хич не го мисли, кажи сега, има ли нови жени тук? Ама да не са на повече от 100 км от Варна:)
Питане едно такова
Командирвки нямате ли? Фирмени банкети? Партийни? Демонстрации на Rainbow по морето? Цептер? Орифлейм?anhela написа:Ма, това сега какво е? Уж какво става, що клубът се разпада, пък сегрегация налага! Ние, които не сме от Варна, кучета ни яли ли, кво?:mad:Strunz написа:vyara написа:Да. А като намалее и водата пък съвсем ще пресъхне.Strunz написа: Аз съм на принципа, че безоточното езеро става блато:)
Хич не го мисли, кажи сега, има ли нови жени тук? Ама да не са на повече от 100 км от Варна:)
- Глас в пустиня
- Green Light
Да, бе! Баш па секса липсва!Strunz написа:Т.е. липсва секса тук ли?БоЕВ написа:Тия само шикалкават.
Или замяза на семеен такъв - хем не те щат хем не те дават на други? :)))))))
Ма за друго се обаждам
100км от Варна, викаш. Аре 100 от София тогава за мене. Ама и надолу на юг към Кюстенджа и така нататък, както и Благоевград, заплюто!
Имате хубави софиянки бе, не се оплаквай.Green Light написа:Да, бе! Баш па секса липсва!Strunz написа:Т.е. липсва секса тук ли?БоЕВ написа:Тия само шикалкават.
Или замяза на семеен такъв - хем не те щат хем не те дават на други? :)))))))
Ма за друго се обаждам
100км от Варна, викаш. Аре 100 от София тогава за мене. Ама и надолу на юг към Кюстенджа и така нататък, както и Благоевград, заплюто!
Ей на, Даркито съм я виждал, става...
- Green Light
Re: Питане едно такова
вие кво пихте са кажиStrunz написа:Може ли и аз да споделя?
Значи с Кента се бяхме наговорили да ходим на сватба, ама тихомълком. Нали сме си интриганти, да ни таковаш и двамата. По отделно.
И видяхме се и той вика клуба се разпада.
Кой клуб бе? ( мислено притичах до родната стряха на БСП клуба в махалата).
После стана ясно, че е този форум.
И питах го аз що се разпада.
Той вика по онзи многозначителен начин както може да се вика пред тонколона на сватба, че имало сексуална основа всичко. Питай кой с кого, ама ще се пръсна от любопитство..
И като почна как еди коя си спала с еди кой си, ама мъжа му ги хванал. Мъжа му? Да, обаче тя имала куче и фризби. Фриски? Не, с нея два пъти. А кой? Първи сет. На втория паднахме. Кои? Неколцина и мненозина? Не, имало полиция. Икономическа?
НЕ БЕ, ВЛЕЗ И ПРОЧЕТИ - изгуби търпение той.
Влязох и пробвах да чета, но не разбрах нищо освен, че сте на лагери.
Та ако може да ми кажете в кой лагер са леките жени и пиенето да знам де да се мазня:))
А, и ако наистина сте потеряли все чувство юмора, да предпазя Кента все пак, нищо не ми е кодошил, просто ми каза да вляза и да прочета:)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
Бе, Куиде са закво го връщаш пак?! Сваля ни мадамите, бе, не четеш ли! Само ме ядосваш!Quid написа: вие кво пихте са кажи
Е, разбра ли??Strunz написа:Може ли и аз да споделя?
Значи с Кента се бяхме наговорили да ходим на сватба, ама тихомълком. Нали сме си интриганти, да ни таковаш и двамата. По отделно.
И видяхме се и той вика клуба се разпада.
Кой клуб бе? ( мислено притичах до родната стряха на БСП клуба в махалата).
После стана ясно, че е този форум.
И питах го аз що се разпада.
Той вика по онзи многозначителен начин както може да се вика пред тонколона на сватба, че имало сексуална основа всичко. Питай кой с кого, ама ще се пръсна от любопитство..
И като почна как еди коя си спала с еди кой си, ама мъжа му ги хванал. Мъжа му? Да, обаче тя имала куче и фризби. Фриски? Не, с нея два пъти. А кой? Първи сет. На втория паднахме. Кои? Неколцина и мненозина? Не, имало полиция. Икономическа?
НЕ БЕ, ВЛЕЗ И ПРОЧЕТИ - изгуби търпение той.
Влязох и пробвах да чета, но не разбрах нищо освен, че сте на лагери.
Та ако може да ми кажете в кой лагер са леките жени и пиенето да знам де да се мазня:))
А, и ако наистина сте потеряли все чувство юмора, да предпазя Кента все пак, нищо не ми е кодошил, просто ми каза да вляза и да прочета:)
П.П. Леките жени - при вас, пиенето - при нас.
Да бе, затуй аз все пиян ходя и омайвам безрезултатно Даркиту :)4avdar4e написа:
Е, разбра ли??Чувство юмора - последний бастион, да и танцевать умеем!!!
П.П. Леките жени - при вас, пиенето - при нас.
- Dark Angel
шшшштттттStrunz написа: Да бе, затуй аз все пиян ходя и омайвам безрезултатно Даркиту :)
тихо сега
молим ти се
мъж ми ще вземе да погледне и ще избеснее
нали знаеш, жените сме просто собственост
"безрезултатно", бе кьорчо...Dark Angel написа:шшшштттттStrunz написа: Да бе, затуй аз все пиян ходя и омайвам безрезултатно Даркиту :)
тихо сега
молим ти се
мъж ми ще вземе да погледне и ще избеснее
нали знаеш, жените сме просто собственост
Демек не хваща дикиш
Чиста си